Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
?
😞
szerintem inkább kérj másikat, lehetetlen megcsinálni jó minõségûbe
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
én egy logot szeretnék csináltatni. méghozzá ezekbõl a képekbõl:
http://lowbrowcustoms.com/ProductImages/decals/hotrod/flyingeye_small.jpg
és
http://lavidaesloca.files.wordpress.com/2008/06/von_dutch_300dpi_jpeg.jpg
Úgy szeretném hogy elõször a szem legyen a képen, aztán balról jöjjön egy ilyen fény árnyalat, szóval mintha ráfénylik valami, olyan mint a csipa94-nek (#80675). Szóval ezzel a fényhatással váltson át a Von Dutch feliratra. Ahogy halad a fény, utána már a felirat legyen.
ennyi lenne. ha valami kérdés lenne akkor PM-ben írjatok pls!
elõre is köszi!!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Köszi mégegyszer
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
szertnék valami rokkeres nagy magyaros logót Beleírva Hogy Rambo 12 rockeres betûkkel de látszodjon a kárpátia feliart is!
Kszi szóljatok ha nem lehet mert akkor majd megyeygezünk!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
RAMyMamy: Szerintem sem túlzottan felismerhetõ, de azért nagyon szépen köszönöm a fáradalmaidat!
Esetleg valaki még megpróbálná felhasználni az elõzõleg mellékelt képemet?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?Ebbõl a képbõl csinálna nekem valaki egy logót hasonló elgondolásban mint a jelenlegi?
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv
Jancsó
Pain is inevitable. Suffering is optional.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
És ha már befizetett egy ezrest, hogy VIP legyen, az kárba veszett pénz, ha kitiltják.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ebbõl nem lehet normális logot csinálni