Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nanembaj<#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nem kell sehova se töltögetni
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ezt a logót megtudja valaki úgy csinálni nekem hogy a scaniának az eleje a bal oldalon a hátulja meg a jobb oldalon legyen és hogy eltünjön és utána a nevem jöjjön ki és a háttere olyan színû legyen mint a kamion és körbe legyen repedezve?
Elõre is köszönöm szépen<#worship>#worship><#worship>#worship>
Nagyon köszönöm aki megcsinálja

mert ha igen akkor nem baj
kép
úgy szeretném hogy a netmaffia ne lázszodjón köszi<#worship>#worship>
De mondom még egyeztethetünk!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Lehet nemártana újra megtanulni olvasni.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kárpátia együttes tagjai:
Betû típus valami ilyesmi:
És a háttér:
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
2-at átjavítottam, de sztem ez se fog tetszeni 😄
mind1, nem szarozok vele tovább, erre nincs ötletem
és kösz, h megmondtad, h nem tetszik xD (fõ az õszinteség)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
és akkor a repülõ így benne lehetne a logóba! elõre is köszi 😄
StudioMax Guru /Lancer evo 9
szeretnék akkor kérni egy olyan logót hogy:
Ebbõl a képbõl szeretnék egy logót! hogy bal oldalon legyen a repülõ (a bal szárny nem fontos, de jobb legyen rajta) és ott mellette ugráljon valami jó kis animációval hogy Gézengúz!
köszi aki megcsinálja!!! 😄
további jó déjt!
StudioMax Guru /Lancer evo 9
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
egyik se nyerte el a tetszésem😄
de azért köszi!
úgy látszik nem fogalmaztam jól, úgy gondoltam hogy a két kép egy logóban van, #80703 hoz hasonlóan, csak nem muszáj olyan szép átmenet a képek közt. és az se gond ha Bujcsik sincs ráírva 😄 (denagyigényûvagyok)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
melyik a rosszabb? XD
A képpel kapcsolatban meg lehet olyan is a kárpátia zeneakr tagajit a fényképét mutatja sorban de szerepeljem a nevem meg a kárpátia szó is
ugy mint kuci06-nak ugy az együttes tagjai
ekkorára tudtam megcsinálni sajnos