Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
az SG-n vannak az ország legjobb logokovácsai, nem? XD
(és ez nem nagyképûség, mert én nem vagyok az)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
geo legyen ráírva, így, csupa kisbetûvel. és ha lehet animált is legyen! 😊
köszi elõre is!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De mi a különbség a kettõ között?<#vigyor1>#vigyor1>
Csak nem erre számítottam!Én elismerem,hogy a munkáitok tényleg nagyon jók😄
Csak ha pl: kérsz egy hot-dog-ot és mustárt kérsz de helyette ketchup van rajta azt te is visszaküldöd és kérsze egy másikat😊
Valaki tudna nekem az alábbi albumborítóból egy 120*20-as logót kreálni?
Ha ráfér valahogy, akkor mehetne rá egy " Kuci' " felirat is.
Elõre is köszönöm 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
bocsi
http://www5.picturepush.com/photo/a/1330788/1024/Scania-R620-V8-%22Black%2526White%22-Svempas/PICT0231.jpg

Egy 120*20-as logóra lenne szükségem. jobb oldalon legyen a nevem ugyanolyan betûtípussal mint máté94-nek. A nevem feketével és a háttér fehérrel. Jobb oldalra egy ilyen autót szeretnék.
Elõre is thx. Remélem nem okoz nagy gondot!
hapeti
??
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
??
Megpróbálom még egyszer érthetõen fogalmazni mert úgy látszik hülye vagyok😄
Lenne egy 120*20-as logó.Egy autóval a bal oldalán.Az autó marad fekete és maradhat a fehéres háttere!A betûtipus olyan legyen mint Bogdogege-nek.
A betû színe pedig szürke vagy fekete legyen.És egy kis keretetet ha lehet.Tehát a logó nagyjából fekete-fehér legyen😄.
És nekem ráér.😊
[/img]
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
?
csinálnál egy olyat is ,hogy a nevem helyére beraknád a madarat.<#puszis>#puszis><#worship>#worship>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
(és vigyázz vele, mert ez is SG-re jár😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ez ilyen egyezményes, mindenki tudja.