Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
#80953 ugye
jó hogy nem gumicsizmából kértek már..
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
van ez a kép ez legyen a bal szélén kicsinyítve és kizárólagosság képpen rákellene írni h Atikah.* !
Elõre is köszönöm szépen!
Saor Alba
Annyit szeretnék változtatni a lógón,hogy ne Papamaci legyen ráírva hanem Kis Atikah.
És még ennyit,hogy a kék szín helyett ehez a fejléchez igazdojon:
120x20 méretû legyen.
Elõre is köszönüm😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://facebook.com/musicleander
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
a szandál valahogy tartsa meg eredeti helyzetét(oldalnézetet).
a csík színéhez illeszkedjen, VIP vagyok , jah igen és nem 120*20-as méretben kérném...
<#vigyor1>#vigyor1> <#vigyor1>#vigyor1> <#vigyor1>#vigyor1>
Saor Alba
Pain is inevitable. Suffering is optional.
a cipõ valahogy tartsa meg eredeti helyzetét(oldalnézetet).
a csík színéhez illeszkedjen, nem vagyok VIP, jah igen és 120*20-as méretben kérném...

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Egy nem vip logóra lenne szükségem az alábbi képbõl. Lehetõleg legyen benne átmenet, animációnak pedig arra gondoltam, hogy az angle eye (pirossal jelöltem) villágítson. Bekeretezett részt gondoltam logónak. Névnek nem muszály rajta lennie esetleg egy BMW felirat, de talán az sem kell 😊
Elõre is köszönöm!
Még egyszer köszi!
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Legalább tõlem vagy Atikahtól kérdezted volna meg,hogy használhatod-e.
Én meg engedtem volna és szerintem Atikah is.
Mi equipo favorito: Real Madrid
#80915 - thx
Pain is inevitable. Suffering is optional.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De hát mindenki más.<#wave>#wave>
pont az ilyenekért, hogyha az okos 3 nap múlva gondolja meg magát, ne kelljen újra megcsinálnom az egész logot ^^"