Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérnék egy logót. Itt a kép. Azt szeretném, hogy a dob legyen a háttérben, és a "CharrDen" felirat meg elötte. Köszi
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Sztem: "Ha a kész logóddal kapcsolatban kifogásaid vannak, a logó elkészítésétõl számított 1 napon belül, kérheted a javítását"
Ez a mondat sztem, nem teljes, csak az én elképzelésem 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
mehet is a helyére 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
remélem ezzel már mindenki meg van elégedve
"Ha lehetséges, havonta csak 1 logót kérj" namost vagy megmondod a frankót, hogy havi 1 logó van és kész, vagy nem írod ki ezt a mondatot. a lehetséges szót el lehetne hagyni. a másik ami még kéne bele, az a "logókészítõknek joguk van válogatni a kérések között és nem kötelességük elkészíteni azokat." még jól jöhet, mint ahogy jól is jött már párszor. 😊
szerintem! természetes😊
javított. v1.1
Jamaica a Jamaicaiaké.
Én ebbõl a képbõl szeretnék egy logót kérni, ráírva semmi ne legyen és animációt se tegyetek rá
a cipõ valahogy tartsa meg eredeti helyzetét(oldalnézetet).
a csík színéhez illeszkedjen, nem vagyok VIP, jah igen és 120*20-as méretben kérném...
Erõre is nagyonszépen köszönöm
Jamaica a Jamaicaiaké.
inkább takarodj PS-t tanulni!!
ezaz Ramy, ne hagyd hogy megsértsék az emberi jogaidat!! ne kíméld a népet 😄
puha szélû ecsetet válassz