Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy igazad van, de én 1 sosem csináltam 90fokban elforgatott logót és 2 nem is akarok XD
tartsa meg a formáját = én olvasatomban nem forgatom el
ennek a képnek a tetejérõl kellene nekem a háttérszín ami átmehetne ennek a képnek a közepén található színbe. Szeretnék rá egy ilyet, egy ilyen, és ebbõl a képbõl alulról nézve a 3. sorban található jobbról a 4. banán.
Nem kell rá semmi anim,név se csak nézzen ki jól. Ha túl bonyolult vagy nem jók a képek szóljatok és keresek másikat.
Elõre is köszönöm.
áhh inkább egy kamionost kérek =DDDD
szerk: illetve tudok csak nem látszik rajta hogy gumicsizma.
Megoldható lenne animmal.<#idiota>#idiota>
hol lehet ilyet kapni?
hmm? XD XD XD\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
(meg ne csináld!)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Anim nélküli logoakban mindig is jóvoltam =DDDD ( azért kisbetûs mert ennek a betütipusnak nincs nagybetüje amugy...)
Köszönöm szépen😊<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>
Mi equipo favorito: Real Madrid
Inkább ezzel a képpel.
A kép bal oldalt legyen.
Ha lehet az elözõ kérésembe lévõ fejléchez igazdjon.Kis Atikah legyen rá írva valami jó betûtípussal.
120x20-as méretû legyen.Elõre is köszönöm.
Mi equipo favorito: Real Madrid

<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#bohoc>#bohoc>
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
nem tudom, te mit csinálnál, ha minden 2. kérés ugyanolyan lenne, és egész nap ugyanolyan szarokat csinálnál, mintha valami gép lennél
na majd ha ezt átélted, akkor dumálhatsz, köszipuszi
majd más megcsinálja ha akarja 😄
@ atikahsuperstar.picturepush.nl