Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
immovable csinálta a képet, én csak beleraktam 8k-ba😄 (sõt, 7-be)
mert 6 színnel még droplni kellett volna egy frame-et, 5 színnel meg már ilyen pici😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A feleségem is azért ismeri csak, mert mutattam neki <#idiota>#idiota> (fiatalabb pár évvel)
Nos, ezen látszik a lézer.
Meg találtam egy videót, ahol lõnek a robotok <#alien>#alien>
itteni átlaghoz képest
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Geo megcsinálta, de õ a 12bõl vett el további frame-eket s így már nem annyira jó az összhatás. Ha nem megy no problémó. 😊

de sokaknak még a Win98 is õskor már😄
de komolyan.
annyira, hogy amint tudnak, elmennek grafikusnak... akik meg itt vannak, azok általában még nem töltötték be a 18-as. amint betöltik, mennek õk is grafikusnak😄
ergo: halvány fogalmuk se lesz arról, mi az az Impossible Mission, vagy egyáltálan a C64...
õk ezt max mesélbõl ismerik, mint az ENIAC-ot.
szal szerintem szúrj be pár képet, amivel dolgozhatnak😄
"- majd a C64-es Impossible Mission játékban levõ gagyi lézer (amibõl a robot is származik) csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)"
helyesen:
"- majd a C64-es Impossible Mission játékban (ahonnan a robot is származik) levõ gagyi lézer csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)"
Szeretnék egy logót, és rettenetesen béna vagyok gimpelésben. Ha össze tudnátok ütni egy pofás logót, azt nagyon megköszönném.
Nagyon hasonló kéne, mint ami most van, annyi eltéréssel, hogy animált lenne.
- 1 robot elég balra
- egy kb 1 mp késleltetéssel szaladjon át egy elektromos ív a robot testén
- majd a C64-es Impossible Mission játékban levõ gagyi lézer (amibõl a robot is származik) csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)
- tehát a terensz addig nincs ott, amíg nem lõ a robot.
+: ha kell hozzá nektek valamilyen kép, vagy bármi: szóljatok.
Köszi elõre is!
kép:
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
?ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sima fekete háttér, jobboldalt átmenet ebbe a sötétszürke fejlécbe ami van most nekem is.
jobbról jönne be három szöveg, vmi teljesen normális betûtípussal, fehéren, de úgy hogy miközben bejönnek kicsit el vannak mosódva (mintha a sebességtõl vagy ilyesmitõl lenne 😄) és középen megállnak hogy el lehessen õket olvasni.
a három szöveg: Legen... wait for it ...dary! 😄
mehet VIP méretbe, de ha úgy néz ki jól az animáció h 120x20-asba van, az se gond.
DFTBA ಠ_ಠ
I met God. She's black
bedobom a GIMP-be(mert épp ahhoz értek jobban, de PS-ben is biztos lehet)
átrakom RGB módba, majd vissza indexedbe. ott beállítom mekkora legyen az optimlizált paletta.
elmentem animációként, és kész. (meg frameket kitörölni se nagy meló😄)
de persze szívesen megcsinálom😄
így jó?
17 képkockából áll az animációja. az nagyon sok.
nem tudod megoldani kevesebbõl? mondjuk 7-8-ból?
még az elõzõnek is csak 12 volt XD