Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Nem sz.géppel a seggembe születtem. Amúgy sose érdekelt a kockavilág történelme. 😊

levelamester
Valaki esetleg #82852? = <

Egy szó: BenX - Mindent elárul.

takysoft
ne tõlem kérd, nem én vok a grafikus😄

immovable csinálta a képet, én csak beleraktam 8k-ba😄 (sõt, 7-be)

mert 6 színnel még droplni kellett volna egy frame-et, 5 színnel meg már ilyen pici😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Terensz
Tudom, nem azért postoltad, de akkor is <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Terensz
Hoppsz, igen, ilyesmi effekt kéne a lézernek <#eljen>

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Terensz
Én kb 15x vittem végig. Nagyon könnyû egy idõ után. Csak az a 2 szoba a nagy kibabrálás, ahol csak úgy meghalsz (forró a levegõ, vagy hasonló)

Terensz
Nem mûveletlen, aki nem ismeri. Mi vagyunk öregek <#shakehead>

A feleségem is azért ismeri csak, mert mutattam neki <#idiota> (fiatalabb pár évvel)

immovable
Isten volt ez a játék, állandóan szaltóztattam a faszit. 😊
Terensz
Pedig az egy igazán jó játék <#vigyor3>

Nos, ezen látszik a lézer.

Meg találtam egy videót, ahol lõnek a robotok <#alien>

takysoft
hát pedig te van vagy mai gyerek😄
itteni átlaghoz képest

jackcsabi
Müveletlen igen? Okos vagy. Én se tudom mi az az IM, C64et meg max képen láttam, de nem is érdekel tudod...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

immovable
Ezt a 12 framebõl álló logót, megpróbálod levinni 8 kbyte alá úgy, hogy nem törölsz ki belõle képkockát, ha megkérlek?
Geo megcsinálta, de õ a 12bõl vett el további frame-eket s így már nem annyira jó az összhatás. Ha nem megy no problémó. 😊

takysoft
mai fiatalok jó, ha még a DOS-ra emlékeznek..
de sokaknak még a Win98 is õskor már😄

takysoft
nem mûveltség, hanem kor kérdése😄

mrzoltan
😄
Ki az a mûveletlen aki nem tudja mi az a C64, vagy I.M.????
<#wilting>
takysoft
Tudod Terensz... az SG-s logókovácsok nagyon nagyon profik.
de komolyan.

annyira, hogy amint tudnak, elmennek grafikusnak... akik meg itt vannak, azok általában még nem töltötték be a 18-as. amint betöltik, mennek õk is grafikusnak😄

ergo: halvány fogalmuk se lesz arról, mi az az Impossible Mission, vagy egyáltálan a C64...
õk ezt max mesélbõl ismerik, mint az ENIAC-ot.

szal szerintem szúrj be pár képet, amivel dolgozhatnak😄

Terensz
Hoppsz, mégegy.

120 x 20-ast kérek szépen.

Terensz
Bocs, kis fogalmazási zagyvaságot fedeztem fel:

"- majd a C64-es Impossible Mission játékban levõ gagyi lézer (amibõl a robot is származik) csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)"

helyesen:

"- majd a C64-es Impossible Mission játékban (ahonnan a robot is származik) levõ gagyi lézer csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)"

Terensz
Sziasztok!

Szeretnék egy logót, és rettenetesen béna vagyok gimpelésben. Ha össze tudnátok ütni egy pofás logót, azt nagyon megköszönném.

Nagyon hasonló kéne, mint ami most van, annyi eltéréssel, hogy animált lenne.

- 1 robot elég balra
- egy kb 1 mp késleltetéssel szaladjon át egy elektromos ív a robot testén
- majd a C64-es Impossible Mission játékban levõ gagyi lézer (amibõl a robot is származik) csapjon ki belõle, és ugyanilyen betûkkel hagyja ott ugyanezen a háttéren, hogy terensz. (Ugyanígy, ahogy most van)
- tehát a terensz addig nincs ott, amíg nem lõ a robot.

+: ha kell hozzá nektek valamilyen kép, vagy bármi: szóljatok.

Köszi elõre is!

takysoft
ez jó kép. tetszik nekem😄

szabii98
Köszi!

I met God. She's black

szucsy89
szucsy89
hali egy nem vip logót szeretnék, a kép amit majd linkelni fogok, valamelyik oldalra, a szöveg meg értelem szerûen Szücsy..

kép:
Redbull756

Kicsikiraly
😄 nem szerencse kérdése 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

szívesen
köszi
Barnabyka
úú ez szép😊

Falcon87
tényleg. a mázlistája 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kicsikiraly
htx, így gondoltam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ben007
thx ha valaki megcsinálja

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
látom az elõzõ kérésem nem volt jó úgyhogy szeretnék kérni egy olyan logót amiben mind a 3 kép benne van Képek:

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Matt07
és vip..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Falcon87
10kb :S

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ladics
senki?😄

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

?
Jim Morrison
Valaki meg tudja mondani a logómban a betûtípust?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kicsikiraly
na én is kérnék most egy logót:

sima fekete háttér, jobboldalt átmenet ebbe a sötétszürke fejlécbe ami van most nekem is.
jobbról jönne be három szöveg, vmi teljesen normális betûtípussal, fehéren, de úgy hogy miközben bejönnek kicsit el vannak mosódva (mintha a sebességtõl vagy ilyesmitõl lenne 😄) és középen megállnak hogy el lehessen õket olvasni.
a három szöveg: Legen... wait for it ...dary! 😄

mehet VIP méretbe, de ha úgy néz ki jól az animáció h 120x20-asba van, az se gond.

DFTBA &#3232;_&#3232;

szabii98
még egy kis apróság.Valaki nem tudná kicsinyíteni a méretét?Mert épp hogy nem 8kb.

I met God. She's black

oksa ;D nm!
hmm? (#82920)
immovable
ez is jó nekem 😄 thx azért mindenkinek 😄
immovable
itt van 12 képkockából
takysoft
nézd.. nem varázslat amit csinálok.
bedobom a GIMP-be(mert épp ahhoz értek jobban, de PS-ben is biztos lehet)
átrakom RGB módba, majd vissza indexedbe. ott beállítom mekkora legyen az optimlizált paletta.
elmentem animációként, és kész. (meg frameket kitörölni se nagy meló😄)

de persze szívesen megcsinálom😄

így jó?
immovable
várj megnézem gyorsan
takysoft
persze én is kitörölgethetek 5-6 képkockát belõle, de a kész képbõl törölni rosszabb eredménnyel jár, mint ha te õjrageneráltatod Ps-ben, vagy ahol csinálod.

immovable
😮 megnézem, de nem most mert, vége a melónak. majd jövõ7en beteszem kevesebb animból, ha megcsinálod.
takysoft
ezt nem. túl ocsmány lenne.

17 képkockából áll az animációja. az nagyon sok.
nem tudod megoldani kevesebbõl? mondjuk 7-8-ból?
még az elõzõnek is csak 12 volt XD