Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XFeckaX
UUh nagyon köszi 😄
nagyon vagány lett
ezer hála 😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

Terensz
RaMy, te nagyon ügyesen dolgozol. Olyat lehetne, hogy az enyémet is Te csinálod?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

nm
pul0sz
együtt játszunk, egy topikot haszálunk sokat, de majd õ is feljön ^^

pul0sz
köszönöm fecka nevében

takysoft
látod? nem fogalmazol tökéletesen, egybõl beléd kötnek. XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

?
cs3-tól régebbi verziókban külön programban, image readyben van az animáció rész, ezért mondtam a cs3-at, mert abban benne van és nem kell átváltogatni, a cs4 már jóval gépigényesebb és sztem nem sok különbség van cs3 és cs4 közt (látszatra)
egyébként még mindig létezik a photoshop topik, inkább oda kéne írni ilyennel kapcsolatban
jackcsabi
Csak azért mondtam, mert úgy mondtad az "inkább a cs3-at ajánlanám, abba benne van az animáció rész"-t mintha másban nem lenne 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

kösz, hogy megosztottad ezt az érdekes infot, eddig is tudtam, mivel azzal dolgozok<#idiota>
csak éppen az 5x olyna lassú, mint a cs3, és egy olyan embernek, aki még életében nem látott ps-t, annak tökéletes
akkor letöltöd ps trialt, majd 30 nap után regclean és újrarakod... nem nagy cucc
jackcsabi
CS4ben is benne van.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

inkább a cs3-at ajánlanám, abba benne van az animáció rész
eléggé
pul0sz
frankó köszi ^^

jackcsabi
Nagyon el vagy tájékozódva :😊

Terensz
Én nem használok crackelt programokat. A crack-ek 99%-a vírusos, az egy százalék pedig szervert csinál tudtodon kívül a gépedbõl.

Free cucc nincs, ami tud animált gifet készíteni?

immovable
Nemtom. Nekem a PS is az.<#idiota><#gonosz1>
Terensz
Ez az imageready jól sejtem, hogy nem free?

immovable
Igen. Megcsinálod a frameket (képkockákat), majd a hozzá tartozó Image Ready progival idõzíted az animációt. Ha készen vannak a képkockák nyomsz egy shift+ctrl+m-et és elindul az Image Ready és "átteszi" a képeket.
nem<#wow3>
pul0sz
de azzal is lehet mozgókat csinálni?

Southy
Sziasztok! 120x20-as méretben szeretnék kérni egy logót. Sötét háttér, a szöveg (the fury) valami jól kinézõ betüvel (mondjuk AdamCore aka CopyKing92-hez hasonló), és egy villám csap át vizszintesen a szöveg mögött (nem kell animácio). Ilyesmi: http://www.crystalxp.net/galerie/img/img-wallpapers-lightning-bolt-osquigene-5200.jpg

http://farm1.static.flickr.com/178/426786669_35a4ce939b.jpg?v=0

Az alap szín az azúr kék lenne, szöveg lehet szürke. Elõre is köszönöm 😊

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.

immovable
A legtöbben photoshop-pal.
pul0sz
hali, srácok mivel csináljátok a logókat, milyen progi?

Terensz
Jó, nem lézer. Legyen elektromos ív <#idiota>

Ben007
csak szerintem nem lézer?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

norbi4567
<#hehe>

takysoft
na így kell stílusosan sürgetni XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

norbi4567
Jah kimaradott:
120X20

Terensz
Srcáok = srácok <#zavart1>

Terensz
Srcáok, nem akarok senkit sürgetni, csak a hsz-em óta, amiben logót kértem: már offoltunk egy keveset. Így ha nem gáz, feleleveníteném. Innentõl kezdve, + a 2 lenyitható válasz.

XFeckaX
oksam 😄
Csak azthittem tényleg végeztek a logo készítéssel 😄

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

CopyKing92
fasza bár az e lehetne olvashatóbb meg az a de így is jó 😄 <#eljen><#eljen><#eljen><#worship>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

takysoft
bár azzal a betûtípussal.... XD
nem lenne egyszerû

takysoft
jaja, nekem CARS jön le belõle...

a core olvashatatlan, amúgy fasza
Matt07

?<#nemtudom>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Matt07
ne hallgass arra az idiótára,csak más dolguk is van

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

XFeckaX
akk nincs több logokovács?
mind1:S azért köszi 😊

Matt07
köszönjük az értelmes hozzászólást.

CopyKing92
DEAD TOPIC NÓ MÓR LOGÓKOVÁTCH :d

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

WuFraZselic
Hello!
egy 120x20as Swedish House Mafia logót szeretnék, ezt egész pontosan. nem kell a nevemnek szerepelnie rajta, csak a kép is elég lenne. ha nehezen kivitelezhetõ ebbõl a képbõl, akkor keresek másikat. elõre is köszönöm!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

XFeckaX
Sziasztok lenne egy kérésem logóval kapcsolatban.
Szeretnék egy mitshubishi-s logo-t amin a nevem is szerepel(Fecka)
Ha nem lenne nagy teher számotokra és el tudnátok készíteni itt vannak a minták😊

Elõre is köszi ha megcsináljátok 😊

norbi4567
Hello
Tudnátok csinálni nekem egy logót ezekbõl a képekbõl? :
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_0.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_1.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_2.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_3.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_4.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_5.jpg
www.heeegany.atw.hu/Egyebekk/1_6.jpg

Név nem kell, Csak annyi hogy pár mp-ig ne legyen semmi, csak az elsõ vagy az utolsó kép. Aztán gyorsan a villám(több képkockából).
Valamint a házból minél kevesebb legyen ha lehet.
Meg jó lenne ha a kép jobb széle szépen átmenne olyan színbe mint amilyen a fejléc vagy mi a hozzászólásoknál.
Elõre is kösz, ha megcsináljátok.

CopyKing92

CopyKing92
hello. tudnátok csinálni nekem nick képet? ( Adam.Core. ) legyen rajta
kb iylen betükkel : ( Whitechapel ) méregzöld háttérel alap topic kék átmenetbe 😊 köszi-ha meg csináljátok 😊 :/

immovable
Ennyire már nem emlékszem már rá, csak a szaltós dologra, mert az tetszett benne a legjobban. 😊
takysoft
nm

immovable
thx 😊