Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#85287 Huhh köszi, komoly lett.. ahogy elnézem most lesz egy évre elegendõ logóm. 😊
#85282 Köszi szépen, ezt is lementettem. 😉
#85283 Nem lényeg hogy rá lehessen jönni hogy róla van szó, igazából a színvilág miatt linkeltem ezeket a képeket. 😊
legyen rajta a nevem és ez a kép:
nem baj hogyha csak a fejek látszanak... sõt😊 120X20asban kéne😊 köszi elõre is😉
Elképzelésem nincs, csak annyi hogy az alábbi képek közül egy szerepeljen rajta. Animáció maximum valami olyasmi lehet mint ami RAMy mostani logóján van, de nem fontos.
kép1
kép2
kép3
(remélem legalább az egyik kép jó)
Természetesen a nevem legyen ráírva. 😊
Elõre is köszönöm!
Amúgy különösen szép munkák készültek mióta nem voltam. Grat
Ja, és valamelyik nap lehet kérek én is egy logót mert magamnak egyszerûen nem tudok csinálni... 😄
Persze 120x20-ban szebben ötletem sincs, hogy lehetne😄
ha az én logóm lenne, úgy tetszene talán jobban, ha mindig csak a szemek látszódnának. sose váltana át.. az egész farkas úgyse látszik rendesen.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Szeretném lecserélni logómat. Remélem lesz rá módom 😊
Elképzelésem a következõ lenne : ( És nem tudom, hogy megvalósítható e 😊
- Amit a végén mellékelek farkas kép abból kéne egy jót összehozni, hogy látszódjon a farkas is persze, meg a szeme, ami csillogjon, mintha napba nézett volna. ( Régi terv már 😊 )
- A nevem is mellé. Így csillogjon. Illetve villogjon, ha lehetséges.
Íme a kép :
Köszönöm elõre.
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
A Téma mind 1 csak legyen rajta a nevem.
szerintem kérj inkább másik képbõl...
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Szeretnék kérni ugyan olyan lógót mint ami most van,csak ezzel a képpel:
Szóval csak a feje legyen benne ha lehet😊
Elõre is köszönöm😊
Mi equipo favorito: Real Madrid