Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és válaszolva: tökéletes lenne, ha csak a nevet írnád át
Ebböl az összegböl egy ezerszer fontosabb dolog kijön ami rám vár...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
amúgy miért is akarnám én magyarországon megvenni?
na persze ha adobe oldaláb európai store-t választok akkor 699 USD helyett egybõl 800 euróért akarják hozám vágni.
de mi van ha az amcsi store-ban veszem meg? paypal-en utalok, serialt meg úgyis megkapom. a termék maga meg eleve letölthetõ.
érdekes kérdés, de ezt most nem derítem ki XD
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
jóval olcsóbb, mint hittem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
vagy legközelebb legalább vedd a fáradtságot és elolvasás után ÉRTELMEZD is, amit írtam.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
ez nem az oktató topic, de tudod minden értelmes képnézegetõ/szerkesztõ tud ám jpg mentésekor minõséget beállítani.
Irfanview/XnView/Photoshop/Gimp stb....
Paint nem... az alapból ocsmányba ment... és néha nem kellene ANNYIRA ocsmány...
Win7-ben már png-be ment.
púúúúú
ctrl+alt+z lépésenként vissza
ctrl+shift+z lépésenként elõre
All hail the double x!
sõt, azt is tudom, h kb 3 mp alatt ki lehet gúglizni.
de azért köszi szépen😊 így egyszerûbb volt😊
ctrl+y, de ez minden programba így van
Win7-ben a paint tud 1-2 érdekes dolgot.
VÉGRE már nem jpg-be akar mindenképp menteni... PNG-t szereti az is alapból.
csak a Visszavonás gombot sikerült elég nehezen megtalálni.
a mostani logod én csináltam, megvan még a psd, ha nem kell feltétlen új, akkor átírhatom a nevet.
amint már régeben is elmondtam: az alap lehetne hasonlo mint ami most van,csak a név változzon meg benne: Neazt vagy NEAZT-re, azt már rátok hagyom, hogy melyik verzio.. amelyik jobban nézik ki!
és köszi elõre is ha valaki veszi a fáradságot!
A mostani lógómra szeretném betenni ezt a jelet:
Szóval a nevem után és a belsõ háromszög színe ha lehet, akkor olvadjon bele a háttérszínbe:
Köszönöm elõre is.
Korán keltem. Hol az arany?
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

?Korán keltem. Hol az arany?
?am kösz szépen
\"Erről van szó!\"