Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry akkor még1er :/
és válaszolva: tökéletes lenne, ha csak a nevet írnád át

hungary27
<#idiota>
n3whous3
argh hogy a farokba lehet azt máshogy értelmezni

púúúúú

Heffi
Nah majd ha milliomos leszek, fene fog fél milliót kiadni rá -.-
Ebböl az összegböl egy ezerszer fontosabb dolog kijön ami rám vár...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

takysoft
dehogy is, ez az extended. semmi olyan nincs benne, amire bárkinek is komolyabb szüksége lenne.

amúgy miért is akarnám én magyarországon megvenni?
na persze ha adobe oldaláb európai store-t választok akkor 699 USD helyett egybõl 800 euróért akarják hozám vágni.

de mi van ha az amcsi store-ban veszem meg? paypal-en utalok, serialt meg úgyis megkapom. a termék maga meg eleve letölthetõ.
érdekes kérdés, de ezt most nem derítem ki XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ez a "butított", én ahogy néztem, MO-n sehol nem kapsz ennyiért, 200+-tól vannak
takysoft
128.000 Ft
jóval olcsóbb, mint hittem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
olyan olcsó?

takysoft
jólnak, mutasd meg nekem(a lámának), hogy hol állítód be Paintben jpg mentésekor a tömörítési minõséget.

vagy legközelebb legalább vedd a fáradtságot és elolvasás után ÉRTELMEZD is, amit írtam.

bazsa06
jolvan már srácok😄 elhiszem és tudom is! nyugi nem kell leszedni a fejem!😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Heffi
Olyan drága? :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

n3whous3
arghhhhh a kiterjesztést te is ki tudod választani paintben, ne lámáskodj már

púúúúú

takysoft
jaj...
ez nem az oktató topic, de tudod minden értelmes képnézegetõ/szerkesztõ tud ám jpg mentésekor minõséget beállítani.
Irfanview/XnView/Photoshop/Gimp stb....

Paint nem... az alapból ocsmányba ment... és néha nem kellene ANNYIRA ocsmány...

és szerinted erre a photoshop nem képes? biztos azért ~300e ft :o
bazsa06
Abba igazad van hogy Paintba mentettem el mert túl nagy volt a mérete... és nem tudta volna a srác feltölteni..😊

takysoft
legalábbis régi windowsokban igen.
Win7-ben már png-be ment.

n3whous3
artifactes jpg arra utal, hogy márpedig azzal a szarral csináltad, mert csak az képes default ilyen fos minõségbe menteni jpg-t 😊

púúúúú

hát ezt paintben is megcsinálhattad volna
ne keverjük a szezont a fazonnal 😊
pxxl
hát photoshop cs4-ben nem <#ejnye1> ott ctrl+z 1 lépés oda-vissza.
ctrl+alt+z lépésenként vissza
ctrl+shift+z lépésenként elõre

All hail the double x!

bazsa06
már készítettem egy két logót Photoshoppal de még azért annyira nem tudok mint te Ramy😄

bazsa06
csak hiszed...

takysoft
tudom, h minden programban így van
sõt, azt is tudom, h kb 3 mp alatt ki lehet gúglizni.

de azért köszi szépen😊 így egyszerûbb volt😊

lol, te ilyeneket nem tudsz? 😄
ctrl+y, de ez minden programba így van
takysoft
és a redo?

ctrl+z<#idiota>
takysoft
apropo Paint...
Win7-ben a paint tud 1-2 érdekes dolgot.

VÉGRE már nem jpg-be akar mindenképp menteni... PNG-t szereti az is alapból.

csak a Visszavonás gombot sikerült elég nehezen megtalálni.

<#taps>

paint<#idiota>
bazsa06

?

szerintem érdemesebb lenne egy teljesen újat kérned, a mostani eléggé paint-minõségû
hát pedig ez igencsak, hogy sürgetés.. ne aggódj, biztos látta mindenki a kérésedet, nem kell még 50x beírni, nem azért nem csináltam meg senki mert ejjdeköcsögök volnánk, hanem valszeg senkinek nincs ötlete rá.
a mostani logod én csináltam, megvan még a psd, ha nem kell feltétlen új, akkor átírhatom a nevet.
sziasztok újra, pár napja kértem egy logót, de még nem vette senki a fáradtságot, hogy csináljon egy újjat, nem akarok sürgetni senkit, csak tényleg szeretnék már egy új logot :/

amint már régeben is elmondtam: az alap lehetne hasonlo mint ami most van,csak a név változzon meg benne: Neazt vagy NEAZT-re, azt már rátok hagyom, hogy melyik verzio.. amelyik jobban nézik ki!

és köszi elõre is ha valaki veszi a fáradságot!

Sziasztok!

A mostani lógómra szeretném betenni ezt a jelet:

Szóval a nevem után és a belsõ háromszög színe ha lehet, akkor olvadjon bele a háttérszínbe:

Köszönöm elõre is.

Bészf
neked is köszi!<#vigyor3> ezt is elmenetem! jó lett <#worship>

Korán keltem. Hol az arany?

KicsiMonkey
Most látom, hogy mégsem halt ki a topic.

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Heffi
Unatkoztam:

Bészf
wow nagyon jó lett köszi!!! <#vigyor3><#worship>

?
Bészf
sziasztok én kérnék egy logót ha lehetséges<#vigyor3>. nekem mindegy hogy mien lesz lehet ugyanilyen mint most csak a B betû legyen animálva (pl.: közelebb jön ott megrázkódik, vagy mozog vagy vmi és visszamegy) , vagy lehet csak valami hasonló, de ha úgy gondoljátok lehet teljesen más is de névnek csak B legyen rajta. elõre is köszi. tudom h nem vmi sok használható infót adtam meg<#wow3> de tényleg mindegy lenne<#wink>

DNDN
nincsmit
Bruk
Patent 😄
Köszi szépen a logókat nektek, most egy idõre betáraztam. 😊

nm
DeerHunter01
köszönöm szépen mindkettõtöknek

\"Erről van szó!\"

?
DNDN
DeerHunter01
fasza nagyon ,de egy kicsit erõsebb szinüre nem lehetne a betüt megcsinálni?
am kösz szépen

\"Erről van szó!\"

?

DeerHunter01
Hello.
egy új logót szeretnék kérni.
a háttér legyen ez , legyen jobb oldalt a gömb és a körülõtte lévõ dolgok 😄

valami élénk zölddel kéne a logóra hogy : DeerHunter

kép:

elõre is köszönöm!

\"Erről van szó!\"