Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom h vane egy honapja h a 2 dik logomat kertem most szeretnek kerni egy ujabb logot
hat la hetne az a hulamzos reszt ugy egcsinalni h valosagos es mozogjon is legyszi es valamien jo betutipussal beleirni a bal oldalara h Trucker92

Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
a többieknek is akik még csináltak,a többi is jó
mentve lett mind 😊
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Köszi a munkátokat<#worship>#worship>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
?\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szeretnék egy normál logót kérni.Arra gondoltam hogy a ferrarijobbról balra haladna és utána valami effekttel kirajzolódna a nevem,és ha megoldható akkor a nevemetezzel a betûtípussal szeretném
elõre is thx<#worship>#worship>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
szeretnék kérni egy 120x120-as logót ebbõl a képbõl
a logón elsõnek darth vader feje legyen fekete háttérrel,utána az hogy COOLX (nagybetüvel) piros színnel mint a fénykard 😊 kicsit villoghat is körülötte
elõre is köszi
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
a jelenlegi "swedish house mafia" szöveg legyen az alábbi képen (kép1) látható fehér alapon piros+zöld színnel, vagy esetleg a kép1+kép2bõl egy hasonlót, mint a mostani - ha kivitelezhetõ 😊 köszi elõre is!
kép1
kép2

ebbõl a KÉPbõl!
a kocsi eleje azért látszódjon és a merci jel is ha lehetne és a nevem is legyen rajta Bazsa valami látható betükkel! elõre is köszönöm!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
animot már nem raktam bele, han emjó így, majd csinál más...