Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni valami szép logót magamnak ha nem túl nagy gond. 😊
Valami olyasmire gondoltam, hogy a háttér ilyen tájképbõl lenne.
Van két kép is amelyik szerintem jó lenne. A választás rá bízom arra aki vállalja ezt nekem de ha nem okoz túl nagy gondot akkor 2 logónak még jobban örülnék. 😊
Kép 1
Kép 2
A nevemet kérném még bele a bal oldalra a képet pedig a jobb oldalra. 😊
Olyasmi jutott eszembe, hogy esetleg Fehér alapú betûvel írva Zöld körvonallal? Vagy fordítva Zöld alapon Fehér. 😊
De igazából számítok az itt lévõ emberek kreativitására ezért nem is nagyon szólok bele, csak ötleteket adok mert biztos vagyok benne, hogy jó lesz úgy is. 😊
Nagyon köszönöm elõre is!! <#worship>#worship>
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
itt vanMellesleg én nem basztam szét semmit. Nem kötekedés.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
nemigaz h nemlehet egy pozitiv közösséget kialakítani itt...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ügyi e vagyok? <#smile>#smile>
nem emberkedek, ilyen a normális beszédstílusom, ha nem tetszik valami, el lehet innen menni nyugodtan<#gonosz1>#gonosz1>
lássunk rólad képet, majd akkor kiderül, hogy kinek van nagyobb feje
lehet h jobb logot készítesz mindt én de sztem nagyobb kocka fejed is van mindt nekem..
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
#85538 már késõ<#gonosz1>#gonosz1>