Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trucker92
Sziasztok-.-
szeretnek egy olyan logot amilyent RS-nek csinaltatok csak ez az auto legyen a bal sarkaba es pilogjon a trucker92 szo koszonom elore is...

Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...

hpsz ..Nekem *mindegy hogy melyik felel meg csak feleljen meg az egyik 😊

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

Nekem hogy meik felel meg csak feleljen meg az egyik 😊

kazai21
<#shakehead>.....

Mi equipo favorito: Real Madrid

RS
3-at. 😊
hungary27 logóját fogom használni.
Köszönöm mindenkinek!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS.Kaptál 4 db logót és egyik sem felel meg, nah azért már ....Más örûl ha kap 1 db logót

Piloss
ok😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

imihaver
sziasztok segítsetek lécci nem bírom feltölteni a fórumra a logomat mert 18kbyte és tom 8kbyte alattiakat lehet feltölteni most mit csináljak milyen méretezõvel és milyen formátumba konvertáljam át lécci segtísetek,!!!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Ic3 m4n
PJacket kérdezd 😄

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

hungary27
<#nemtudom>
kazai21

???

Matt07
és ezt nekünk kéne kitalálni h mi kéne neked?

írjátok már le NORMÁLISAN h milyen logót akartok, nem igaz már. még jó h nem kezdtem bele..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

RS
Még mindig nem az igazi. 😊 (Animáció kellene.)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21

??

RS
A 2. lenne a jó csak inkább olyan betûvel legyen mint EZ és ilyesmi keret is lehetne.
Animáció nélkül nem annyira tetszik. 😊

Mozgóba nem tudtam meg csinálni mert 8kyb helyett 20de amúgy így nézne ki.

kazai21
PS.

Barcelona009
Hogy ell animálni a logókat?

Clark 23
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy új logót. Az elõzõ is nagyon király lett.
Olyat szeretnék hogy a log bal oldalán lenne ez a logó:http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/viewer.php?file=egusy5kdvcm8u7xa3qhp_www.netmaffia.hu.jpg
a háttér nem csak a jel. Mellette lenne a nevem hogy Clark ez lehet piros, sárga valamelyik. A hátteret rátok bízom csak menjen az S jelhez. És még csak annyit szeretnék hogy a nevemet egy kicsit lehetne-e animálni, úgy hogy mint a szél besuhan balról, ott marad egy pár mp.-ig aztán gyorsan jobbra kisuhan. Remélem nem bonyolult. Ha többen is csináltok azt nagyon megköszönném.

RS
Sziasztok!
Kérnék egy 120x20-as logót EZZEL a képpel, igazából az autó orra lenne a lényeg. És legyen ráírva (nem túl nagyba) hogy RS, azaz a nevem.
Elõre is köszönöm!

Piloss
link
jól van akkor nem kell átlátszó átmenet csak csinálja már meg valaki😊

jó, de ne mondd már el 60x, most nem érek rá
rambo12
És ha a szöveg meg minden maradana csak a betütstílus az amit linkeltem?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

nem egészen

az egész kép nem fér bele és a rambo$$$$ se fér ki
oké hülyeséget írtam <#nevetes1>
Barcelona009
Köszönöm!

rambo12
És ha ugyen ez maradna csak avval a betüstílussal amit muttam?

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Piloss
#86008?

Barnabyka
nemértem ezen mit akarsz változtatni, ez a logód qva jó a leírtak alapján meg csak rosszabbat kapnál.

Bruk

#86056 Beállításoknál.

Sziasztok!Ne haragudjatok,nem akarok sürgetni senkit,csak érdeklõdöm,megtudjátok csinálni azt a logót amit kértem?

szerinted a mostanit miért ilyenre csináltam? mert amúgy, ahogy kéred, ronda lenne
rambo12
Sziasztok szeretnék egy olyan logot mint a mi most van olyan külöbséggel hogy ilyen betütípussal:ITT
Legyen rajta ugyan az a szöveg ezzel a betütípusal és az egész háttere legyen ez a kép:

A képbõl kp ugyan az látszódjon mint most csak a logó teljes szélleségében és az animáció és a szöveg is az a logo szélleségében legyen legalábbis olyan szélességben hogy a a név így elférjen:Rambo$$$$

Barcelona009
Logót hogy kell berakni?

Barcelona009
Vagy, ha ez könnyebb, akkor :

Barcelona009
Sziasztok!Csinálna nekem valaki egy logót?Nagyon megköszönném.

Piloss
nyugimár pls

pedig van: miért kell elküldeni valakit kapásból a photoshop topikba, mikor nem is azzal kapcsolatban kérdezett? <#zavart2>
PJack
sztem semmi gond nincs vele. ne flémeljünk már plz<#szomoru1>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Matt07
ennyi erõvel a hihetetlen nagy poénodat miért is kellett benyögni?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
meg ramy, ha nem érdekel akkor miért szólsz?/ szólaltál meg?
Matt07
te igen helytelenül használtad, ez ami felettébb megmosolyogtató. szoksz kötözködni - ilyen nincs. esetleg szoktál kötözködni v kötözködsz.

egyelõre MAGYARUL még úgy helyes, h: te szoktál, pont

Jack, nem kimondottan hungarynak szólt, mint írtam is, pl Heffi kolléga #86023-as hsz-e is nagyon ott van...
hungary27
am. szoksz ebbe mi van?más is így használja nem írja ki hogy szoktál ha beírod a google-ba h szoksz akkor ki ad valamit és azt nézd meg. ez a magyar "ifjúsági" szótár
PJack
eztet most igazán nem kötöszködésbû, de ez hol a bánatba vót kötözködés, hm?
nemkell oltani a kicsiket, nem ártanak senkinek, hagyjátok már, no.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

na hát pont õneki nem szólt 😊
Matt07
tanulj meg helyesen írni, aztán oktass ki engem <#wink>

1. nem pont neked címeztem, de ezek szerint fogtad az adást<#gonosz1>
2. az nem kötözködés, hogy elmondom valamirõl a véleményem

+1: tanulj meg helyesen írni
hungary27
-..-<#nezze>