Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
A logó vmilyen szürkés-feketés hátteret kapjon és VIP méretû legyen.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

lehet egy kicsit bonyolultan fog hangzani, de remélem megoldható és hogy megértitek😄
so akkor egy olyat találtam ki, hogyEZ a kép legyen az alap(mint a mostnainál) és EZT a szimbólumot pedig vhova a bal alsó sarokba kéne belerakni... az még a kikötés hogy vmi sötétebb 'piszkosszürke' háttérrel legyen az egész hmm ez szerintem elég bonyolult so nemtudom, hogy kivitelezhetõ. Az Andr0-t pedig vmi mostanihoz hasonló betûtípussal kéne megoldani ha tudod és vmi animációval. Ha ezt megcsinálod akkor nagyon nagyon boldog leszek és nagyon nagyon köszönni fogom😄😄
Armin & Ayu fan
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Kérnék egy 120x20-as logót EZZEL a képpel. És legyen benne az hogy KIS BIGY BOY valami animációval.
Elõre is köszönöm.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Név: NBI1513
Kép:
Köszönöm elõre is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
??
Hát szerintem nem lett jó,de azért megpróbáltam.
Egyszerûen nem találtam jobb betûtípust ami beférne oda.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Új logót szeretnék kérni.
Ha lehet, akkor ebbõl a képbõl valami ilyesmi stílusban.
Próbálkoztam...dehát nem vagyok olyan ügyes mint ti.
Csak egy "Extra" feliratot gondoltam passzintani a jobb oldalra a fekete részre, vmi kézzel írott betûtípussal.
Elõre is köszi.
(Amúgy az RS-t nagy betûvel írják.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nekem egy olyan kérésem lenne, hogy az alul látható képet kéne belerakni az új logóba de úgy hogy ez a kép kerüljön a jobb szélére a tökrüzése pedig balra és a kettõ közé pedig hogy 'Andr0' bármilyen emulációval. A logó vmilyen szürkés-feketés hátteret kapjon és VIP méretû legyen. Elõre is köszi szépen!!

Armin & Ayu fan
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
Mi equipo favorito: Real Madrid