Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matt07
"szoksz" :SAD_SA_DSA😄SA😄S_AD.:SAD_sad.sa-dsa.dAS😄sAD:SAD

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
te szoksz kötözködni de bocsáss meg.
szerintem aki csak kötözködni meg pofázni jár ide, az nyugodtan el is mehet, senkit sem érdekel
Piloss
ja hogy a fejlécet kérdezted?😄
igazodjon a mostanihoz😊

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

hungary27
legyen 50rugo xD
PJack
hát ezért vagyok összezavarodva, de sztem is 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

szerintem a logo színére gondolt 😄 de te meg nem azt kérdezted
PJack
van piros fejlécszín is? :o

Piloss
legyen piros

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

PJack
nomármost átmenettel nemlehet megcsinálni úgy h szép is legyen. válassz színt

Piloss
#86008?

kazai21
Jól van na,senki se csinálta neki gondoltam megcsinálom.<#idiota><#vigyor3>

Mi equipo favorito: Real Madrid

hungary27
nem.
Háj mindenkinek!
Remélem valaki lázasan csinálja már a logomat... 😊

\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...

szerintem szar<#idiota>
LasDen
fasza....köszi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Heffi
Na elég már, menj photoshop topikba..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

kazai21

??

(Majd megpróbálom megcsinálni úgy,hogy illeszkedjen a fejléchez,csak még nem jöttem rá.😄 )

imihaver
sziasztok

segítsetek lécci hogy ezt miért csinálja?

http://kephost.com/view-925_Untitled_2.gif

a Banner shoppal csinálom és hiába írok be serial kódot nem lesz teljes

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Piloss
épp azért kellene ez😄
amúgy ha jól számolom az enyém lenne a harmadik

Bruk
Csak annyi hogy mindenkinek ilyen logó kell, azaz lassan mindenkinek ilyen lesz... olyan mint a kamionos és traktoros csak ez jól is néz ki. 😊

Háj!
A danke sõn-t nem véletlenül írtam hosszú Õ-vel... 😊
Mé, megcsinálod a logo-t?
Itt a nagyobb kép, lszi akkor már, ha így alakult...

Köszi...

\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...

LasDen
ebbõl a képbõl lehet valami fasza logót csinálni???? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Piloss
😊)

Heffi
Nem az 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Piloss
jajó😄

ne állítsd vip méretûre a fejléced, mert így ronda a logod(/m) :C
Piloss
mivan?

Heffi
Az <#wow2>

danke schön német (<#idiota>)
túl kicsi a kép
PJack
😄SAD_ASd.as_D:ASDSA_D.lol

Piloss
Sziasztok

Szeretnék egy olyan logót kérni mint ami itt van,abból is a harmadikat A méret az legyen VIP és legyen átlátszó átmenettel hogy igazodjon az összes vipes fejléchez,a színvilág az maradjon ugyan olyan mint a mostanin

Elõre is Thx

Ja, és lehetne rajta a Fõszereplõ is... 😊

Hallóhallóhalló, csücsöri kiscsillagok!
Kérek szépen egy nicklogo-t Kristóf névvel, fantáziátokra bízom, max 8KB legyen, izeghet-mozoghat, esetleg valami (sõt!) focilabda motívummal.
Ahogy a ruszkik mondták: danke sõn...

vixo
Azt nagyon megköszönném,kíváncsian várom! ^_^

del, holnap csinálok másikat :c
PJack
nekem se tetszik túlzottan 😞

na ez szar lett
?
PJack
ték

PJack
erre itt nemfogsz választ kapni<#schmoll2>

vixo
Sziasztok!

Ebbõl a képbõl csinálna vki ide az sg-re logót nekem,úgy kellene,h a resident evil 5 felirat helyére kellene írni a "survivor" szót hasonló kinézetben és vmi klassz animácóval megfûszerezve,hogy pl rezzegjen a felirat vagy ilyesmi,a háttér és Chris maradhatnának úgy ahogy vannak,esetleg Christ át lehetne helyezni a bal oldalra,ha úgy szerintetek jobban nézne ki,de végülis az mind1.
Elõre is köszönöm szépen!!! 😊

kazai21
Szívesen.
#85995: És Paintal hogy csinál mozgó logót?😊xD

köszi Ati<#worship><#worship><#vigyor3>

Ic3 m4n
paint egyszerûbb

kazai21
<#idiota>

házszámot tévesztettél
imihaver
sziasztok valaki segítene??? ez Bannershop GIF Animator 5-el szertnék logot csinálni de be is írom a seria számot meg minden bele is lép de azt írja regelni kell a teljes verzióhoz próbáltam de nemtom hogy kell és ah így regisztrálatlanul csinálok logot akk villog és 3 villogás végén azt írj ahogy "unregistered"

valaki segítsen lécci mert szerintem ez a legkönnyebb logokészítõ progi

segítsetek lécci!!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

url-be nincs ékezetes karakter
kazai21

??