Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
120x20
Felirat:Joker
Ne legyen lányos színe és témája<#idiota>#idiota>
Amúgy tökmind1 milyen témában készül csak szép legyen
THX
Elõre is köszi

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Itt egy célkereszt: Crosshair
Ebbõl!Ha meglehet oldani akkor villogjon a nevem.A nevem:V8 680 Ez villogjon.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Szeretnék kérni egy logót,ezzel a képpel--->
És ha lehet olyan villogó betûvel mint litterpig-é.
Elõre is köszönöm.
jah felirat Spongya
THX
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Elszúrtam, így nem maradt hely a nevednek..de nekem tetszik XD
de te döntesz.
#86161: Fasza lett Ati<#eljen>#eljen>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
köszönöm
Gigabyte S-series, Nvidia Geforce 9400GT, Intel Core 2 Duo, 2x2 GB DDR2 RAM
megcsináljam úgy?
sztem a kék mocihoz a zöld név nem megy, de te tudod.
Legyetek szivesek készítsetek el nekem egy 120*20-as méretü logót csinálni a háttérben a kép EZ legyen és a név ami benne legyen az az h Wojni sötét zöld legyen és wmi mozgása is legyen 😄 nagyon szépen megköszönném ha megcsinálnátok közönöm szépen
elõre is köszönöm
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"