Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Munkaidõ: kb. 1 perc
Ár: 1 ft-ot nem ér <#hehe>#hehe>
szerintem erre gondolt
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Miért nem?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
bocs,de azé thx próbálkozásért 😊
Olyan kellene amin a mostanihoz nagyban hasonlító fekete árnyékkutya van, ami a logó bal oldaláról besétál, olyan kutyás mozgással, és odamegy a kék-fehér rész határához (ezt kitolhatjátok kicsit jobbra), majd ahogy most látjátok a bal kezével (bár innen nem látszik melyikkel :-)) )elkezdi basztatni a határvonalat.
Egy ideig kaparja, basztatja, aztán megunja, leül és kimegy balra.
Aztán ez loopolódik amig világ a világ.
(Vagyis amíg a nap fel nem robban)
vagy van ilyen is
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
ez a kép a nevemet úgy ahogy akarjátok.....csak új logó legyen....<#smile>#smile>
kép:
ha lehet legyen benne animáció és legyne benne nevem(azzal az apro betüvel.
thxpuszbáj
rózsaszín csekken postán befizetve már nem is jó?
😄DD
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
De csak akkor ha abból a képbõl meg tudom csinálni..
Mi equipo favorito: Real Madrid
elkészül és ha használod akkor sms-t kell küldened egy adott telefonszámra és a befolyó összeg a logókészítõé lesz<#zavart2>#zavart2>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Animáltat is lehet kérni?<#miaz>#miaz>
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Ennek a kepnek kernem bele a felso 2/3 reszet. jobra legyen vegig sotet es ott legyen oda irva a nevem: Drow
ha meg belefer akkor fokozatossan menjen at a kek szinbe, mondjuk tepetten.