Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Magam barmoltam.
Kellene egy profibb, animált..
majd.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Azzal a betüstílussal amit megadtam meg plusz még egy név :
Kárpátia
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
<#eljen>#eljen>
azt hittem ez vicc.. (mármint a traktoros kérés)
Nem gondoltam volna hogy ebbõl ilyet ki tudsz hozni..
grat! jó lett
<#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#86246: Oké.😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
#86250: jaja
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Valaki csinálna nekem egy 120×20-as képméretben logót?
a név Kéken villogjon hogy😛éistike
A LOGÓ:

GTS