Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Húdegyorsvbagybazmeg!!!<#merges2><#nyes><#eljen>
Nagyon kedves vagy.
Ezt kipróbálom, köszönöm, bár nekem így ránézésre valami panda ugrik be róla... <#idiota>

De nem kérek változtatást, mert értékelem a munkádat!
Köszönöm szépen!
<#wave><#eljen><#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

köszi
byzhouse
kérhetném hogy legyen nagyobb kutya és akkor ne legyen benne egész teste ésésésééssés háttérszín nem jön be,bocs <#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Matt07
ez szép lett.grat 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
simán
belefér sztem simán, amit kértél, mivel csak pár szín lenne benne
de csak PJack tud itt rajzolni
berczely
Nekem ez fért bele.
De lehet hogy más csinál más animációval szebbet és jobbat!<#smile>

morcosqtya
és egy farokcsóválás beleférne 20kb-ba?
(mármint a kutya farkának csóválása..) <#idiota>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Matt07
és te azzal mit érsz el h állandóan itt okoskodsz? logót nem csinálsz, PS-hez közöd nincs, szóval semmi keresnivalód nincs eme szép topikban.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

javítva, thx
angelslie
Na idefigyelj, ellopták a másikat, nem terveztem újabbat használni, de kénytelen voltam, hogy írhassak privit Kandurexnek. Hátha tud tenni valamit, mert legalább ö még normális modi. A moderátor email címen meg nagyívben leszarták amit írtam.
2 topikot is nyitottak a regemmel a lopás után, szóval valakinek nagyon kellett -.-
Azzal meg hogy itt seggfejkedsz nem érsz el semmit. Off vége.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

berczely
Jó lenne csak kár hogy az emberke arca is négyzethálós lett!

angelslie
Úgytünik 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Matt07
pont az kellett szerintem mindenkinek <#gonosz1>

ha ezt a reged is lejáratod jön a következõ?

angelslie
Nem tudom te mennyire örülnél neki ha ellopnák a reged.. Én nem örülök neki.

nem, csinálom
Matt07
az hát. a századik alregje.

Daell Drow
Az enyem akkor ki marad?
Willenbrock
Sziasztok!Ebbõl a képbõl szeretnék logót csináltatni,a név:Willen és ha lehet gót betûs legyen,az elhelyezés mindegy csak a képet ne nagyon takarja.Elõre is köszi!

hungary27
nm
kazai21
Nem nagy szám.

??

Mi equipo favorito: Real Madrid

csipa94
Tökéletes,Köszi szépen<#worship>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

hungary27
heffi vagy?
hungary27
?

csipa94
Estét.
Szeretnék 1 logót kérni ebbõl a képbõl.
Név: TibiKeeh.
köszi elõre is.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

<#integet2><#wave><#integet2>

Joker Brand
na jó legyen enyém az utolsó szó és elmentem.

angelslie
A logót tedd be ha elkészült, ennyire nem lehetsz reménytelen... Senki se rakosgat be képeket, hogy "nézzétek már csinálom a logoját!"

Joker Brand
jó rendben minden lépésrõl rakok be képet!

PJack
😄D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

nem fogtad fel
angelslie
Ne azt mutasd, hogy készül, hanem hogy kész van<#wow3>

Joker Brand
Joker Brand
telepítem a cs4-et

angelslie
Pedig igaza van

Joker Brand
<#duma>

elõbb tanulj meg photoshopozni, majd aztán jöhet a logokészítés
ha olyan fosokat csinálsz, mint alant látható, akkor kb. mindenki
viccelõdni pedig pénzzel nem szoktunk itt, mert bunkóság és lehet, hogy van itt olyan, aki be is veszi. ez teljesen ingyenes, pont ez benne a jó

másrészt attól, hogy csináltál egy(!!!) db logot, még nem vagy logokovács, ahhoz vmit le is kell tenni arra a bizonyos asztalra, de amíg magadnak sem tudsz egy normálisat csinálni, addig ilyesmire ne jelentkezz
Joker Brand
fail!

angelslie
Ö:

Joker Brand
oszat<#hehe>

Joker Brand
csak csinálok logót oszat annyi.....ki fog ebben megakadályozni?

álmodj
Joker Brand
már bennvagyok<#gonosz1>

angelslie
😄D

nem veszünk be <#gonosz1>
hungary27
anno ez nem így ment.
Joker Brand
<#wow3>

Ok beszálltam a logókészítõk közé...

Így kell ezt ! 😊 Páran leírják a frankót, utána megy a fényezés, és a mentegetõzés. "háth de ez csak poén volt" <#eljen> <#hehe>

De azért vald be, büszkébbnek éreznéd magad ha kirakta volna...
Cseles ! <#hehe>

kazai21
Jaja😄

Mi equipo favorito: Real Madrid