Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
4.
Firerock
sziasztok
szeretnék kérni egy logót
szerepeljen rajta a Monster Energy Drink logója és a színei is ezek kéne hoyg legyenek
VIpes és feketéhez igazodjon😊
de valami extrakurvajó kéne😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Willenbrock
Csak PS-al érdemes csinálni vagy mivel lehet szebbet?

berczely
Jó lenne az ötlet végül is csak Paint miatt nagyon rossz a képminõség!

Hát,ehhez nem kell nagy tudás...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Willenbrock
Na mit szóltok,milyen lett a logóm?Painttel csináltam.

Csak már nincs meg a ps most teszem újból....

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

Azt a azt a logót én csináltam😊<#idiota>

LeWyTy
Hali
Szeretnék egy logót kérni.

Pont ezekkel betûkkel és animációval ha lehet csak a (Gerry_)névvel.Amiben ha megoldható legyen egy _-is.

És a nevemmel azonos stílusban legyen már az VW SCIROCCO ABT is a képen.
#worship]<#worship>ITT egy alap csak zöld/feket legyen és szép 😊

Ez adta az ötletet, Ihletnek jóljöhet.

Elõre is THX!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sajnos ebbõl nincs nagyobb, de ha ez az akadálya, keresek nagyobbat, még megvárom Angelslie válaszát, de Neked is köszi...

\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...

Hello Angelslie!
És ha csak a gyerkõc feje lenne, akkor meg túl pici a kép?
Ha nem megy, akkor legyen csak a fejébõl egy részlet mondjuk vmelyik sarokban, a focilabda meg a Kristóf név felváltva megjelenhetne, de fantáziádra bízom, és elõre is köszi, ha megcsinálnád.
Üdv.

\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...

úgy tûnik, nincs nekik sajnos 😞
Matt07
ti ennyire igénytelenek vagytok? ennyire nincsen szókincsetek? tanuld meg használni az anyanyelved, aztán PRÓBÁLJ kioktatni. fail again részetekrõl<#smile>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
elolvasva*
Nem kel el nézni

Matt07
ezt a kommentedet elnézve inkább te vagy az.<#zavart2>

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

hungary27
új*
ujj?
Meg csinálnám csak ujj rendszer aztán még le kell tölteni a ps-st
<#eljen><#idiota>

kazai21
Hát igen😞

De most nézem írta,hogy ne legyen benne az egész kutya,majd megcsinálom..

Mi equipo favorito: Real Madrid

berczely
Nagyobb képed esetleg lenne róla?
(jobb azt kicsinyíteni mert jobb lesz a minõsége!)

berczely
Szarból nem lehet várat építeni sajnos! <#smile>

angelslie
Ez nem fog beleférni rendesen..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jó lenne csak olyan szar az alap kép az a kutya hogy alig lehet logóba rakni.<#lama>

Sziasztok!
Kérnék szépen egy logót az alábbi képpel, valami focilabdás mozgó motívummal és Kristóf névvel, 120*20-as méretben. Fantáziátokra bízom...

Köszönöm elõre is!

matyi0323
Hali. Egy logót szeretnék kérni a nevemmel és megoldható mozogjon. Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ben007
az is igaz

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

A kép már alapból szar...

Ben007
nem akarlak megsérteni a logó jó csak senki nem fogja kitalálni mi van rajta

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

nincs mit
berczely

Ben007
arany tesúkám hát csák ákkor fognak bevenni ha lopsz nekik egy zsigulit!

Ben007
mi ez messer?

Daell Drow
Koszi szepen Ramy, tetszik <#worship>
rambo12
Kszönöm szépen RAMy! 😄

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

berczely
Nem is úgy gondoltam!
Bocsánat! <#smile>

morcosqtya
nem, nem gagyi!
Nagyon jól oldottad meg.
Köszönöm a munkát, de egyelõre én az elsõt használom majd, nem baj ha lassan pislant.. (aztán majd lehet hogy cserélgetem, ha olyanom van..) :-DD

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

szerintem ez se nem veszekedés, se nem összeveszés, csak beszélgetés...
berczely
Ja hát igen de én sokkal egyszerûbben és úgymond "gagyibban" oldottam meg nekem nincs köztes állapot csak takar egy fekete réteg aztán meg nem!
Nem ilyen rácsúszós a dolog!Az enyém inkább rajzfilmes ha lehet így mondani! <#vigyor>

byzhouse
ne ilyenen veszekedjetek,hanem csináljátok én logóm 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

csak RAMy
ebben mi volna az összeveszés?
sztem valahogy így kéne, mint ezen van:
berczely
De nekem végül is mind1 melyiket használja! Szerintem ezen ne vesszünk össze!<#smile>

berczely
Hát szerintem az utóbbi közelebb áll a valósághoz pislogásban mint az elsõ amit beraktam!

te ilyen gyorsan pislogsz?😄
rambo12
RAMyMamy nem köbetelõzés csak emlékeztetés a kérésemre . 😄

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

berczely
Szívesen!
Ha már ennyire tetszik akkor inkább ezt használd ennek jobb lett a pislogása!

morcosqtya
A színvilága qrva jó lett.
Respect!
<#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.