Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmi bajom a homoszexuálisokkal, de egy logora azért ne írjunk már ilyet <#szomoru1>
Hát csak télleg azzal van a gond hogy ugyan az a betû stílus mindig de azért jó az😉<#taps><#eljen>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

Ricsi234
HY!Szeretnék kérni egy logót!villogjon a név! Név:BUZI!XD KÖSZI

Logikok
bercely nem akarlak megbántani de ramymamy képe egy kicsit jobban tetszik remélem nincs harag köszi mind2tötöknek .<#worship><#worship>

Ne olvasd el mert nem szabad!

morcosqtya
mindkettõ elég fasza, azt kell mondjam. <#eljen><#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

csináltam én is, feleslegesen :>
Logikok
Nem baj nekem akkor is teszik😄

sajnos azt kell mondjam, hogy a te logoid is eléggé egyhangúak, mindegyik ugyanúgy néz ki
a pizzához sztem nem illik ez a stílus, se a színek
berczely
?

morcosqtya
villogó pizza.. <#wow1>
ja nem, a felirat..

Éhes lettem ettõl a képtõl, a k életbe, ilyeneket ne illessz be.. <#crazya><#bee1><#idiota>

bazmeg, éhes lettem :CCc xd
Logikok
Hali mindenkinek én is szeretnék egy logót ha a rántott húsos dolog nem keltette fel senkinek az érdeklõdését akkor itt egy pizzás dolog Akkor légyszíves erre egy Sro Fun feliratot és ennyi elég és ha lehet akkor villogjon köszi<#taps><#taps>.

Barnabyka
<#eljen>

luspaydavid
Ez nagyon jó lett Köszönöm!

The Truck Is My Life

Morphin
mint látod, használom...köszönöm szépen!<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

berczely
Én szerintem teljesen jó így nem a neved a lényeg szerintem, ha neked igen akkor ne használj logót!
Nem mentettem a psd-d sajnálom!

Ha nem tetszik nem használod! <#smile>

berczely

hungary27
õ az. bevallota egyszer
Stílusából ítélve jackcsabi,heffi <#gonosz1>

luspaydavid
Sziasztok!
Szeretnék egy másik logót kérni ha megoldható. A kérésem csak annyi lenne hogy az egyik oldalra valahogyan lehetõleg "szépen" berakni a kamion a másikra meg hogy Luspy. Ennyi lenne a kérésem. Köszönöm Elõre is!!!
Itt a kép ebbõl szeretném:

The Truck Is My Life

Morphin
fasza nagyon!! egy kérés még...a nevemet valahogy ki kéne emelni,hogy látszódjon is...(vagy más betûszín nemtom)

Clark 23
Szép Napot!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem logóról lenne szó, hanem egy képre szeretnék hóesést készíteni. Ezt valaki megcsinálná. vagy leírná hogy melyik progival kell és mit kell benne csinálni? Már a bannermûhelyben kérdeztem de ott nem akartak segíteni, azért kérem itt. Tudom hogy itt logókat lehet kérni de nincs ötletem.

berczely
?

Ben007
nem de már megtaláltam 😊

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Ben007
Ramy nem te csináltál nekem valamikor hörcsögös logót?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Morphin
Nem akarok beleszólni^^ de van egy olyan mondás hogy :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minél kisebb egy férfi pénisze,annál nagyobb kocsira vágyik...vagy hasonló

Amúgy én is kértem már az elmúlt 1-2hétben 2szer is logót,de sajnos egyik sem teljesült...azért belinkelem a hsz.-t hátha valaki végre kedvet kap...
LINK

morcosqtya
Gondolom mert feszélyez a túl nagy alkotói szabadság, és elveszel a lehetõségekben, míg ha rendelnek egyet adott képpel, akkor elég egyértelmû és határolt az irány, ott pedig céltudatosan jönnek a jó ötletek és megoldások... :-)

Én is alkotóember vagyok civilben (nem digitális art) sokszor jártam így.
A legnehezebb a "csinálj valamit csak jó legyen, a többit rádbízom.."<#szomoru1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a fórumon globális méretekben elharapózott kamion mániát továbbra sem értem, de lehet hogy ehhez én már öreg vagyok....

Matt07
saját magadnak a legnehezebb csinálni. 😊 sokszor volt h másnak gyengébb képbõl is tudtam jót, magamnak meg a jóból még szart se.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

morcosqtya
Én pl Bercz-et nem értem. Tehetséges, olyan logókat csinál másoknak hogy beszarás, és magának meg csinál egy ilyen.. jkhmm... 😊)))))
Csak ezt el ne olvassa.. 😊))))))

thx, de sztem fos
morcosqtya
Ramy, rosszul emlékszem, vagy mostanában váltottál logót? Nagyon jó lett az új.. <#eljen>

te okoskodsz itt feleslegesen, mikor semmit nem csinálsz
akkor meg azt nézzed, ne itt irkálj hülyeségeket, mert senkit se érdekel
Piloss
te kezdet de mind1<#idiota>
szóval fejezd be a vitát ha már elkezdted<#hehe>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

angelslie
Na ne kezdjük... most dominonapot nézek, nem érek rá.. <#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

hát akkor bizony te nagyon hülye vagy :|
Matt07
te mindig mindent jobban tudsz másnál..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

angelslie
Pont hogy abból teszed ^^
Én meg nem vagyok ego, szóval nem hiszem 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

jujj, de butaságot beszélsz^^

én nem egózásból szoktam fikázódni - mint ahogy te teszed, hanem tapasztalatból. ne magadból indulj már ki
hali ezt a logót valaki megcsinálná hogy villogjon?
az egyik ismerõsömnek szeretném! 😄 😊

elõre is kösz szépen! 😊

angelslie
Ego on?

kazai21
<#idiota>

Mi equipo favorito: Real Madrid

próbálja utánozni a "nagyokat"😄
kazai21
Igaza van tudom! Amúgy nem sértõdtem meg..

Csak ha nem csinál logót akkor meg mit osztja az észt?

am meg igaza van, ne legyél már ilyen sértõdékeny
(csak nem értem, h miért õ dumál, mikor õ sem csinál nagyon semmit)
kazai21
Kedvedért legközelebb máshogy csinálom.....

egy hónapja én is csináltam egy logót. Mivel gergõnek hívnak ezért
G-lett
angelslie
Na ne mondd már, hogy nem unalmas 😊

kazai21
Amúgy kinek az alregje vagy?

Logikok
szerintem egész jó lett^^😄

kazai21
Akkor csináld meg te!
Okoskodni mindenki tud,amúgy azért mert máshoz nincs ötletem de majd a kedvedért más betûtípust teszek a logóra.