Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Ne olvasd el mert nem szabad!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
csináltam én is, feleslegesen :>
a pizzához sztem nem illik ez a stílus, se a színek
ja nem, a felirat..
Éhes lettem ettõl a képtõl, a k életbe, ilyeneket ne illessz be.. <#crazya>#crazya><#bee1>#bee1><#idiota>#idiota>
Akkor légyszíves erre egy Sro Fun feliratot és ennyi elég és ha lehet akkor villogjon köszi<#taps>#taps><#taps>#taps>.Ne olvasd el mert nem szabad!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Nem mentettem a psd-d sajnálom!
Ha nem tetszik nem használod! <#smile>#smile>
Szeretnék egy másik logót kérni ha megoldható. A kérésem csak annyi lenne hogy az egyik oldalra valahogyan lehetõleg "szépen" berakni a kamion a másikra meg hogy Luspy. Ennyi lenne a kérésem. Köszönöm Elõre is!!!
Itt a kép ebbõl szeretném:

The Truck Is My Life
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem logóról lenne szó, hanem egy képre szeretnék hóesést készíteni. Ezt valaki megcsinálná. vagy leírná hogy melyik progival kell és mit kell benne csinálni? Már a bannermûhelyben kérdeztem de ott nem akartak segíteni, azért kérem itt. Tudom hogy itt logókat lehet kérni de nincs ötletem.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy én is kértem már az elmúlt 1-2hétben 2szer is logót,de sajnos egyik sem teljesült...azért belinkelem a hsz.-t hátha valaki végre kedvet kap...
LINK
Én is alkotóember vagyok civilben (nem digitális art) sokszor jártam így.
A legnehezebb a "csinálj valamit csak jó legyen, a többit rádbízom.."<#szomoru1>#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Csak ezt el ne olvassa.. 😊))))))
akkor meg azt nézzed, ne itt irkálj hülyeségeket, mert senkit se érdekel
szóval fejezd be a vitát ha már elkezdted<#hehe>#hehe>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Én meg nem vagyok ego, szóval nem hiszem 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
én nem egózásból szoktam fikázódni - mint ahogy te teszed, hanem tapasztalatból. ne magadból indulj már ki
az egyik ismerõsömnek szeretném! 😄 😊
elõre is kösz szépen! 😊
Csak ha nem csinál logót akkor meg mit osztja az észt?
Mi equipo favorito: Real Madrid
(csak nem értem, h miért õ dumál, mikor õ sem csinál nagyon semmit)
G-lett