Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Csak másoknak nem.
Az ilyen kis fos 10 éves gyerek szólt be hogy zavarja a szemét.
Persze hogy azzal, mással nem lehet olyan jól..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Lehetõleg animált legyen 😄
Elõre is köszönöm.
másfelõl pedig csak magad égeted ezzel a szánalmas dumáddal, nem csodálkozok, hogy mindenki utál itt, meghogy faszfejkirálynak jelöltek, kiérdemelted volna <#gonosz1>#gonosz1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ugyanilyen logod volt? nem
akkor befoghatod, mert senki nem kíváncsi rád, nagyon szánalmas, ahogy viselkedsz, az esetek 99%-ában csak kötözködni jársz ide (meg máshova is). vedd már észre magad
Ott van a mondtatban,hogy VOLT!!
Onnantól nem számít Copynak...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Ez a virág benne volt az egyik logomban már <#nezze>#nezze>
#86651 - jóak lett, énis csináltam még régen ilyenféle epilepsziás logókat magamnak 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
??
#86641: Iciri pici copy,remélem nem gond,de ha gond akkor csinálok másikat😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
elég brutál?
Schmitz & Man 4 ever! Waberer\'s & Frigoexpres Lassú vagyok de előted vagyok...
Kérnék egy logót ezzel a képpel:
A kép a bal oldalon legyen felirat : Rácz T. és vmi ultrabrutál villogos effekt 😄