Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg azt hittem hogy majd beírja mindenki hogy milyen gagyi mert csak gondoltam egyet és gyorsan összedobtam... Szívesen amúgy!
Jön a Karácsony és szeretnék kérni egy olyan változtatást a mostani logómon, hogy hópelyhek hullanak. Lehet olyat ? 😊 És kicsi karácsonyi égõsor ami így villog a nevemnél 😊
Elõre is köszönöm annak aki megcsinálja nekem.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
GTS
GTS
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
GTS
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Start menü -> kellékek -> paint
vagy felrakod az IrfanView-t, átméretezed 120 px x 20 px-re oszt jónapot. Kész a logód.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
GTS
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
És még az lenne a kérésem hogy a név "Kis Csella"Jobbról bemegy és bal oldalt kimegy ha megoldható így
GTS