Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lent linkelt kép legyen a háttér, és valamien animációt a szövegre 😊, pls egyessével jönnek a betûk.. vagy valami hasonló 😊
Valami olvasható betütípus, és ami emlékeztet a számítástechnikára.. pixeles pl. Köszi szépen 😊
A kép:
http://1.bp.blogspot.com/_5hCl0MJnWeg/SQcptrAdFWI/AAAAAAAAAY0/VECm8N00k0k/s320/shideyang.jpg
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
Holnap jár le az 1 hónap, csak már tûkön ülök egyébként ráér.
Köszike (varázsszó gihi)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
@ #86966, #86968: ty
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Piros helyett zöld lesz a McDonald's
<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Egy animált bannert kérnék."D4M13N" legyen beleírva.És valami ilyesmi hatású legyen:
eza gif csak oldalra menjen az effect.
Elõre is köszi.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#86956 <#idiota>#idiota>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Agyvérzést kap ha nem kap most már egy kib***tt logót!!
<#rolleyes>#rolleyes>
Azt szeretném megtudni mi a módja annak, hogy egy logót + vezetéknevet ill. sötétebb színû ( sötétszürke) bannert készítessek magamnak.
Köszönöm...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
GTS