Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#87030 thx
#87029 köszi a segítséget. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
na errõl beszéltem. FASZA!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
<#wave>#wave>
köszi az ötletet!
ilyet tudok még, ha nem jó, akkor várj kicsit, hátha készít más is.
annyit változtatnék rajta (én is vizuális kultúrával foglalkozom 25 éve csak nem digitálissal, de pszt..:-) ) hogy zöld hátteret használnék a piros jelek miatt (természetesen a fehér keretet meg kellene hagyni a fekete jelek miatt), már csak azért is mert a zöld a kaszinós póker/rulett asztalt idézi, kellemes a hangulata és harmonikus kontraszt lenne a jobb oldali sárgákkal.
De nehogy kötekedésnek vedd, csak egy jóindulatú meglátás tõlem..
Egyébként <#eljen>#eljen>
és a képbõl mi látszódjon? mert ha a magas épületet szeretnéd, akor abból nem sok minden fog látszódni.
Kérnék én is egy logót, mégpedig pókereset. A következõre gondoltam: a logó bal oldalán lenne egy király pár jele. Azt úgy képzeljétek el, hogy pl. K(pikk ikon) K(kõr ikon). Ez érthetõ? Összedobtam paintben gyorsan, ilyesmire gondoltam:
Persze ti sokkal faszábban meg tudjátok csinálni, mert ez nagyon gagyi. A pikk és kõr képet errõl a képrõl vettem le.
Aztán a jobb oldalra valami olyasmit gondoltam, mint ami a póker topik bannerében van, ilyen Vegas-os kaszinós képrészletet. Nyilván nem fog rendesen elférni, csak hogy kitöltse az egész logót. A KK rész meg lenne a bal oldalon, olyan háttéren amin látszik, és szépen átmenne a kaszinós részbe.
Kicsit bonyolultan írtam le. Ha valaki megcsinálja annak megköszönöm!
XD
nemtom ki emlékszik rá...pedig állat volt. :d

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
#87009: köszi (:
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Azonis csiszolok még😊
#87003: Csak az animot raktam rá azzal,mert nem volt ötletem,így is szenvedtem vele mert nem találtam rendes ugát.:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#87000: Nem szeretném hogy itt megjegyezze hogy zaklatom logóval, ezért ide írok.
#87001: Majd kitalálok valamit.
Ez mi akar lenni?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ramy kérnék tõled egy szívességet. 😊
Csináltam magamnak új logót, de kéne bele valami animáció.
Ha van valami elképzelésed, azt nyugodtan belevarázsolhatod. Köszi ! <#vigyor3>#vigyor3>
A feladat csak ramynak szól, anyukája és a saját ideje érdekében, fölöslegesen senki se dolgozzon !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
150x25 VIP méretû logót szeretnék kérni, lehetõleg logó fejlécének a színéhez passzoljon. Kép csomagot itt lelehet tölteni, össze válogattam a képeket amikbõl létrehozható valamilyen formában egy logó. Animáció lehetõleg annyi legyen, mint a mostani logómnál, hogy ki írja a nevem, Dooomista, majd avira antivir, kb piros fehér, vagy piros fehér kék valami ilyesmi féle színkombináció maradjon, ahogy jobban mutatna, amint látjátok ennek az antivírus szoftvernek a jelentõsége az esernyõ, ebbõl kellene valami jó logót paprikázni. Modern féle dizájna legyen, pl a logó köré valami átlátszó árnyalatot vagy mit legyen szíves tenni, ez is modernesebbé teszi. Persze ha az illetõnek valami fantáziás animáció is beugrott, nem ellenkezem. Elõre is köszönöm a fáradozást.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de nekem picit üres