Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Az az elképzelésem,hogy bal oldalt ott van a címer utána egy fehér villanással átvált a játékosokra ami a képen is látható...
És a kép jobb oldalára meg Ati legyen írva légyszíves!
Nem muszály,hogy illeszkedjen a fejléchez,nem tudom,hogy lenne jobb ha illeszkedne van nem😄
De ezt a logó készítõre bízom,jahés VIP méretû legyen😊
Elõre is köszönöm.<#worship>#worship>
És a fehér villanást úgy értem,hogy nem az egész logó villan csak így át fehér villanással.xDD
Mi equipo favorito: Real Madrid
Ehhez a képhez tudnátok betenni egy néha-néha elsüvítõ hullócsillagot?
A kép bal oldalára kellene a sötét részhez.
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
Szeretnék kérni tõletek valami egyszerû, de nagyszerû logót :-)
Például mint, ebben a hozzászólásban lévõ fórumozó #86837, amit kért, ehhez hasonló, valami frappánsat. 😊
Ha lehetséges, akkor a sima fejléc színbõl menjen át kicsit sötétebb kékbe...
Elõre is nagyon nagyon szépen köszönöm!!!
Jó lenne csak jobb oldalt elég nagy "pelyhek" esnek.xD
Valaki az én logómra is tudna Hóesést varázsolni légyszíves?😊
Olyasmi ha lehet,mint ami Pilosnak van,elõre is köszönöm😊
★ 汤姆 李
Köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
? szerintem valahogy a sast (vagy annak egy részét) kéne belepréselni valahogy elõre is kösz!Új logó by: berczely (Y)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
de ez is elvan mentve jó helyre^^
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Esetleg kérjél rá hóesést, mint Andee a fehér kutyára.. :-)
összetudnátok hozni valami karácsonyos logót?😄
150x25 méretû legyen és lehetõleg ebböl a képbõl,a fa az lehetne bal oldalon ,sötétkékes háttérrel ami beleolvad a fejlécbe, hóeséssel és égõsorral
ha sok lenne akkor szoljatok😄
Ezt fogom használni. A nagy fejjel majd megbarátkozok (csak be ne szóljanak..) :-)
<#eljen>#eljen>
A 45 részemrõl idiótán néz ki, és ott valóban bufla feje van a kutyának.
Kövér lett a kutyus, legalábbis így olyan ilyesztõen "böszme" :-)
Vagy balra és jobbra az már a teste? (olyan mintha kövér feje lenne, én meg most fogytam le 30 kilót.. :-)) )
Le tudnád keverni azokat a részeket? (vhogy sötétebbre, hogy kerüljenek hátrébb, a feje tünjön vékonyabbnak.)
Illetve még a pislogást egy 25-30%-al lehet gyorsítani? (nem a két pislogás közt eltelt idõt hanem a szemhéj-mozgatás idejét)
NE HARAGUDJ, ha körülményes vagyok, de én most szeretnék egy végleges logót, és az lesz vagy 5 évig mert nem szeretek cserélgetni (az általad készített mostanit is csak a méret miatt kell lecserélni, egyébként patent!) Tehát ezt az újat szeretném tökéletesre!
(tényleg ne haragudj! tudnál rajta csiszolni?)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Nov.1. #86383 kaptam az elsõ logómat, 120x20-asat (Berczely-tõl), de a VIP-hez szeretnék kérni egy 150x25-öset, amennyiben lehetséges.
Az a kérdés, hogy tekinthetjük-e leteltnek az 1 hónapot most? (nov.30 van) (szigorúan véve holnap telik le délután) :-)
Amennyiben valamelyikõtök segítene rajtam, akkor nem lenne nehéz dolga, mivel a 150-es logó amit szeretnék a mostani logómmal 95%-ban megegyezõ lenne (mivel nagyon elégedett vagyok vele, nem akarok alapvetõen más design-t és figurát, ez a mostani is kedves a szívemnek), elképzeléseim szerint az apró különbségek a következõek lennének:
a logó jobb oldalán egy fokozatos átmenet lenne a fejlécem színébe (tehát ne legyen észlelhetõ határvonal a logó és a fejléc között)
de:
az animáció (pislogás) maradjon meg.
a kutya arányai maradjanak meg.
a finom csíkozottság maradjon meg.
a név feltüntetése, betûtípusa és színe is legyen változatlan.
végülis ennyit szeretnék...
lehetséges?
(elõre is köszönöm!)<#wave>#wave>

KOSZI elore is!