Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Már régóta le akartam cserélni a home-made nagyon egyszerû logómat egy dizájnosabbra. Megoldható lenne, hogy a logóban (120x20) két címer is legyen baloldalon (Manchester United és Ferencváros TC - baloldali háttér sötét vörös , majd jobbra haladva rövid átmenettel zöldre cserélõdjön a háttérszín)? Illetve, hogy a jobb oldalon olvashatóan, de nem annyira feltûnõen látható legyen a nevem?
Elõre is köszönöm!
Már régóta le akartam cserélni a home-made nagyon egyszerû logómat egy dizájnosabbra. Megoldható lenne, hogy a logóban (120x20) két címer is legyen baloldalon (Manchester United és Ferencváros TC - baloldali háttér sötét vörös , majd jobbra haladva rövid átmenettel zöldre cserélõdjön a háttérszín)? Illetve, hogy a jobb oldalon olvashatóan, de nem annyira feltûnõen látható legyen a nevem?
Elõre is köszönöm!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
sziasztok. Valaki össze tudna rittyenteni nekem egy Fradi címeres logót? Nem muszáj hogy mocorogjon, de rátok bízom :)
köszi elõre is
köszi elõre is
nagyon szépen köszönöm mind kettõ nagyon jó lett<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Egyik verzió:
Másik verzió:
Másik verzió:
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Sziasztok! szeretnék kérni 120x20 logót eböl a képbõl drop név is jó lenne ha rajta lenne.elõre is köszönöm
Sziasztok! Egy 120x20-as logóra lenne szükségem, az alapja az sg kékes színû sávja legyen, és ez a kép kellene hogy benne legyen a jobb oldalán. Elõre is köszönöm!
Köszi szépen v.2 lesz<#worship>#worship>
★ 汤姆 李
.. nm <#pias>#pias>
Naaagy köszönet érte! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
?? __ 

.. nagyon szívesen
Üdv logókovácsok!
Egy hasonló logót szeretnék kérni mint a mostani, annyi különbséggel hogy a szín a sötétkék fejléc színéhez igazodjon, betûtípus lehet más, de legyen ehhez hasonló, animáció is legyen hasonló a mostaniéhoz. Ja és a felirat is ugyanaz legyen mint a mostanin.
Elõre is köszönet annak aki vállalja! <#worship>#worship>
Egy hasonló logót szeretnék kérni mint a mostani, annyi különbséggel hogy a szín a sötétkék fejléc színéhez igazodjon, betûtípus lehet más, de legyen ehhez hasonló, animáció is legyen hasonló a mostaniéhoz. Ja és a felirat is ugyanaz legyen mint a mostanin.
Elõre is köszönet annak aki vállalja! <#worship>#worship>
?? __ 

Hello!
egy vip logot szeretnék. Elõször, a kép bal oldalán lehetne a vidi címer, mellé írva hogy Hajrá VIDI!, aztán ha lehet, a címer forduljon el és a másik oldalán legyen a real címer és mellette hogy Hala Madrid!
Ennyi lenne, elõre is köszi!:)
egy vip logot szeretnék. Elõször, a kép bal oldalán lehetne a vidi címer, mellé írva hogy Hajrá VIDI!, aztán ha lehet, a címer forduljon el és a másik oldalán legyen a real címer és mellette hogy Hala Madrid!
Ennyi lenne, elõre is köszi!:)
I met God. She's black
Szívesen!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
erre? pl rakok rá nyuszifüleket, meg raszta hajat, esetleg rajzolok rá szemet, szájat...
a mondat amit keresel: EBBÕL mit TUDNÁTOK csinálni? ;)
a mondat amit keresel: EBBÕL mit TUDNÁTOK csinálni? ;)
All hail the double x!
Üdv!
Én egy nVidia-s logót szeretnék kérni, nem kell rá név, csak annyit szeretnék hogy illesztkedjen az alap sg kék fejlécbe. Jah és 120*20-as kellene.
Elõre is köszönöm!
Én egy nVidia-s logót szeretnék kérni, nem kell rá név, csak annyit szeretnék hogy illesztkedjen az alap sg kék fejlécbe. Jah és 120*20-as kellene.
Elõre is köszönöm!
Na hát ha buszos logo-t nem kapok,akkor szeretnék kérni egy
Family Guy -osat.Ha lehet Stewie,és Brian legyenek rajta,és valahova oda kéne írni hogy Sosy.
Kérlek szépen csináljátok meg.<#zavart1>#zavart1>
Utána békénhagylak titeket<#eplus2>#eplus2>
Köszi
Kérlek szépen csináljátok meg.<#zavart1>#zavart1>
Utána békénhagylak titeket<#eplus2>#eplus2>
Köszi
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Haliho!
Zombis témában szeretnék kérni egy vip méretû animált logó-t, lehetõleg a nevem is legyen rajta (Tiborc), a témában teljesen szabad kezet adok. Elõre is köszöntem.
Zombis témában szeretnék kérni egy vip méretû animált logó-t, lehetõleg a nevem is legyen rajta (Tiborc), a témában teljesen szabad kezet adok. Elõre is köszöntem.
.. szívesen
?? __ 

*csak ez a két dolog legyen benne: Lehet csicsás meg tök snassz is, az mind1, csak a két, kért dolog legyen rajta. Így értettem, ha elsõre nem lett volna érthetõ (én belekeveredtem :D)
Még egyszer, elõre is kösz a leendõ készítõnek!
Még egyszer, elõre is kösz a leendõ készítõnek!
Les Dogues
Sziasztok. Valaki készítene nekem egy 120x20-as logót?
Ezt kéne valahogy megheggeszteni és, ha lehetséges, valahová a nevemet (Szycsu) is odarakni. A többit a készítõre bízom, csak ez a két dolog legyen benne (a kép és a nevem).
Elõre is köszi
Ezt kéne valahogy megheggeszteni és, ha lehetséges, valahová a nevemet (Szycsu) is odarakni. A többit a készítõre bízom, csak ez a két dolog legyen benne (a kép és a nevem).
Elõre is köszi
Les Dogues
Ha nem nyitja meg a képeket akkor jobb klikkel kattintsatok rá és az URL-jét másoljátok ki :D
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Sziasztok szeretnék egy logót kérni :D ezzel az animációval
és ez a creeper legyen a háttere :D
Ha belefér akkor legyen szíves odaírni azt ,hogy Xolote
Elõre is köszönöm ha valaki megcsinálja!
és ez a creeper legyen a háttere :D
Ha belefér akkor legyen szíves odaírni azt ,hogy Xolote
Elõre is köszönöm ha valaki megcsinálja!
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Sziasztok ebbõl a képbõl szeretnék egy 120*20 logót , annyi lenne még, hogy a köcsögöt ami a mostani logómba van berakni ebbe is nagyon szépen köszönöm.<#wave>#wave><#worship>#worship>

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Üdv mindenkinek.
Egy logo-t szeretnék.
A képen a busznak a lámpái villogjanak,és mellé oda lehetne szép betükkel biggyeszteni,hogy Sosy.A betükbe és kéne animáció köszi!

Egy logo-t szeretnék.
A képen a busznak a lámpái villogjanak,és mellé oda lehetne szép betükkel biggyeszteni,hogy Sosy.A betükbe és kéne animáció köszi!

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
rakok képet is, hátha úgy könnyebb:
ha lehet akkor mozogjon is, de ha nem megoldható az se baj
ha lehet akkor mozogjon is, de ha nem megoldható az se baj
★★★★★