Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Krszti:a tieidet is lementettem, de vajoén cobban bejönnek a betü stílusok, de a tieden meg jobban látszik a lényeg 😊
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
én csak azt látom, hogy a betûk mozognak (nagyobbodnak talán?)
a fénycsikot kihagytam XD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
hú, hát ezek szerint nagyon képben vagy... ez már nc kategória 😞
<#nemtudom>#nemtudom>
a másik meg én szinte mindent a kritikákból tanultam, de ti tudjátok 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
másrészt pedig fail, mielõtt leuramozol, talán az adatlapomra rábökhetnél egyet
akkor kéremszépen, az ilyen emberek ne a másikat hibáztassák, csakis magukat.
Ki beszélt itt az én logóimról? 😊 Kevered a szezont a fazonnal, de semmi probléma.
"ha pedig szerinted húdekibebaszottköcsögök vagyunk"
Hiába keresem nem látom, hogy bármilyen bántót(de még személyeskedést is akár) írtam volna valakire, nem hogy valakikre, felvilágosítanál hol történt ez ?
Persze feleslegesen írok énis és mások is akik nem csináltak többszáz logót ígyhát be is fejeztem, a logóimmal sem szennyezem többé a topicot <#eljen>#eljen>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nemtudom, te mióta vagy jelen a topikban, de semmit nem tudsz még az itteni dolgokról, ennek ellenére oltasz mindenkit, omg 😞
Én nem láttam, hogy Rolee "okoskodott" volna, csak csinált egy logót. Olvasd el mégegyszer hátha felfogod majd, hogy pont, hogy azok "okoskodtak" akik lehurrogták.
Tehát szerinted pl a #89974 logója az igénytelenség mocsarából való a #89976 viszont "mûvészi és esztétikus?"
Igazad lehet, látszik ez például abból is, hogy melyiket választotta az akinek készült😊
No de én most, mivel az éremnek két oldala van elgondolkodom, hogy például a te logódban mi esztétikus(ha már a miénk nem az) és mûvészi...egyelõre nem jön át....
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
mint írtam lentebb, NEM itt kell megtanulni a PS-t, NEM itt kell segítséget kérni, ez nem az a topik. ha pedig szerinted húdekibebaszottköcsögök vagyunk, akkor fáradj át a Photoshop munkák topikba egy mûveddel, és miután ezerféleképpen agyonfikázták, akkor gyere vissza, és akkor oltsd le a többieket a stílus miatt, köszipuszi ;(
ja, és már párszor elmondtam, de ne dobálózzunk olyan szavakkal, aminek a jelentésérõl lókukit sem tudunk! ugyanis a kritika sohasem azt jelentette, hogy megdicsérlekmertnagyonüngyibüngyivagy, nem, a kritika a hibákra világít rá, és nem csak építõ jellegû lehet. aki pedig a negatív kritikát nem bírja elviselni, az szvsz ne publikálja egy netes fórumon a munkáit, a kb. 10-bõl 4 ember biztos, hogy lehúzza.
aki pedig még magának sem tud egy normális logot összehozni, az ne másoknak akarjon készíteni, elõbb magának tanuljon meg szerkeszteni. ott a készítsünk magunknak logot topik, ott lehet kérdezni meg mutogatni a munkákat.
+ #90052 <#eljen>#eljen>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Hajós nem jó? 😊
ebbõl a képbõl szeretnék kérni 1 150x25-ös logót nenus felirattal.
ha lehet annyi egyéb kérésem, a felirat kicsit legyen meganimálva 😊
köszi
Én is kezdõ vagyok, nagyritkán logót is csinlok, DE csak olyan munkákat vállalok el, amit legaláb 90 % -osra teljesíteni tudok, és esztétikailag viszonylag szépre eltudom készíteni. Habár én inkább nagy képek szerkesztésére használom a photoshopot, a logókészítés nem az én mûfajom.
Másrészt az egy dolog hogy itt bárki lehet logókovács, de ha már beállsz segíteni, szerintem egy bizonyos minõséget teljesíteni kell, mielött kiadod a munkát a kezedbõl. (Ez nem csak a kézenfogható dolgoknál követelmény.) Ez nem csak rád vonatkozik.
Ez az én spontán véleményem, lehet figyelmen kívül hagyni vagy figyelembe venni, aki elolvasta úgyis eldönti.
#90039:Nagyon szívesen😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha szarnál más véleményére, akkor nem is válaszolnál rá. elég száni a viselkedésed