Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
?"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nem itt kéne megtanulni a ps-t, már valamilyen szintû tudással kéne idejönni, szvsz
elõre is köszönöm !!
___@_/``
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
GET OVER HERE!
___@_/``
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
#90003 köszi😊
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
?"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Szerintem gyakorlás kérdése és jobbnál-jobb logókat fogok/fogunk csinálni. CzUkinak is csináltam logót és õ érdekes módon használja is, pedig ugye a kezdõ logósok munkája az összegányolt.
De én ezzel a vitát be is fejeztem.