Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRolee94
Azért annyira csak nem lettek szarok azok a logók amiket csináltam ha mind a 2-t használják azok akik kérték.<#mf1><#vigyor2><#mf2> Szóval szarok a véleményetekre, az a lényeg hogy annak megfelelõ legyen akinek készült!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Matthew Baker
aha és amíg õk tanulnak csinálhatnád a logókat <#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

VRolee94
Nagyon szívesen, máskor is.

Gell97 kolega
gyönyörû nagyon szépen köszönöm !

Maximus4
Ilyen lett.Ha tetszik használd egészséggel,más véleménye nem érdekel😊

?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ha ennyire nem értetek a photoshophoz vagy más grafos programhoz, akkor tanuljátok meg normálisan (google a barátod), ne ilyen paintes szintû szarokat lökjetek be. ennyire egyszerû!

nem itt kéne megtanulni a ps-t, már valamilyen szintû tudással kéne idejönni, szvsz
Krszti1160
1 Órája kaptál logót amit ki is tettél. Maradj nyugton 1 hónapra (ez elég irónikus tõlem 😄 )
csumkox007
Helló valaki csinálna nekem egy olyat hogy : shezY , + kép: http://postworthy.com/ContributorImages/call-of-duty-4.jpg,ha lehet akkor legyen mozgó

elõre is köszönöm !!

___@_/``

Krszti1160
ott a pont.<#eljen>
VRolee94
Ha annyira nem tetszik a "logókovácsoknak" hogy többen is próbálkoznak másoknak logót készíteni akkor írjátok ki a neveket hogy kik a LOGÓKOVÁCSOK és csak azok csinálhatnak logókat. Ennyire egyszerû!

PJack
nekezdjétek már megint<#wow3>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

akinek nem inge...
Maximus4
Ha lesz idõm megcsinálom,de valószínû csak pm-be küldöm el nehogy a nagyságos asszony rosszul legyen a látványtól😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

KicsiMonkey
jaja:/

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

csumkox007
Kösz szépen Hungary27 😊

___@_/``

Rowlend
Csinálnál nekem is egy ilyet? Csak annyi változás kéne hogy a háttér valami nyáklap szerûség legyen és persze Rowlend lenne a felirat, Ha megcsinálod akkor köszike <#worship>

GET OVER HERE!

ahogy elnézem, a topik és a logok színvonala is a béka segge alatt van 😞
hungary27
csumkox007
Helló valaki csinálna nekem egy olyat hogy : shezY rátok bízom a színeket meg a többit, ha lehet mozgó legyen, elõre is köszönöm szépen !

___@_/``

hungary27
-.-
Sheltem
Tényleg frankó lett. Szép munka <#eljen>.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Krszti1160
Nincs mit😊
mrmilan
Ez egyszerûen hihetetlen!!!! Nagyon ott van, köszönöm szépen! Ügyes vagy barátom.<#eljen>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

CharrDen
Köszi a képeket.

Krszti1160
Tudom, nem szabad csinálni ha nem telik le az egy hónap... De akkor is meg csináltam, hogy legyen min csamcsognotok....
n3whous3
téker spammer csicska gyerek

púúúúú

angelslie
Nekem a tied jobban bejön

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Piloss
csicska

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Sheltem
<#unalmas>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

KicsiMonkey
köszi, bár annyit biztos nem dolgoztam vele, mint te😄

#90003 köszi😊

Maximus4
Nem túl sokat,de a tied oda..sz,grat szépmunka,elbújhatok melletted.

Krszti1160
Hogy mekkora sz.r vagy.... Csak azért írtál hogy tied lehessen....
KicsiMonkey
uh, ezzel biztos sokat szenvedtél 😄

hungary27
azta jó
PJack
de szar vagy hogycsak ígytudtál tékelni<#szomoru2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

KicsiMonkey
közben én is gyártottam

hungary27
ték.
hungary27
ték elötti ték😄 habár ez is szép
hungary27
sokáig csináltad?😄
hungary27
jó lett csak a betûtipus fura de jó
angelslie
<#vigyor><#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Maximus4
?

Krszti1160
az átmeneten kicsit kellene javítani, de különben jó!
Sheltem
Nekem ez jobban tetszik sokkal 😊

Krszti1160
😄 Ezért nem kérek én véleményt 😄
VRolee94
Kössz hogy mellénk állsz "kezdõ logósok" mellé.
Szerintem gyakorlás kérdése és jobbnál-jobb logókat fogok/fogunk csinálni. CzUkinak is csináltam logót és õ érdekes módon használja is, pedig ugye a kezdõ logósok munkája az összegányolt.

De én ezzel a vitát be is fejeztem.

angelslie
Na igen ha véleményt kérsz róla akkor: kaki

CharrDen
Helló! Ebbõl csinálnátok nekem egy logót kérlek? A hold elõtt kéne hogy legyen a "CharrDen" felirat, semmi speciális nem kell. Köszi<#vigyor>

Maximus4
Ha neked tetszik akkor igényes.Más meg ne érdekeljen ha csak véleményt nem kérsz róla😊

VRolee94
Ez már "igényes" munka? Vagy ez még mindig "összegányolt"?