Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretnék kérni egy battlefield bad company 2-es logot bármilyen megfelel egészet kitöltheti.thy
ebbõl a képbõl legyen benne a katona, aztán a nevem bal oldalt a katonától. A nevem szürkén legyen és villogjon.
Kösz elõre is!
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Köszönöm szépen!!! <#eljen>#eljen>
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
link
Mindjárt keresek egy másikat...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Utolsó kérés, hogy ha lehet, mint a mostani logomba (ami itt készült) hogy a jobb oldala menjen át a léc színére.
Köszönöm! 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
én Suzakat hiányolom nagyon 😞
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mégegyszer köszönöm a kitüntetõ figyelmet!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
unatkoztam, meg most megfogott a téma...
😊)
Ejj de gyors volt RAMy! 😄 Köszönöm!

A mostani logód 6ezerszer jobb mint amit kérni készülsz...
Szeretnék kérni egy vip méretû logót Firefoxhoz ebbõl a képbõl. Úgy képzeltem hogy a csávó feje legyen benn mindenképp és mellé a cím betûtípusával hogy Synitka. Ha ez megoldható. Az animáltnak külön örülnék. Minél aljasabb annál jobb 😊 Mint a mostani. Elõre is köszönöm!
Én úgy gondolom,hogy ha egy logó nem tetszik valakinek akkor pár szavas hozzászólásban el lehetne mondani(segíteni),hogy üres vagy nagyon gány a szöveg stb. és ezeken esetleg,hogy lehetne javítani.De ez itt nem mûködik csak sárdobálás megy,"te úgyis szarabb ps-es vagy mint én" elven(tisztelet a kivételnek).
OFF vége!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
#90091 Teljesen igazad van. <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
nem a logók miatt csökken a topik színvonala, hanem azért az emberek miatt akik veszekednek emiatt
Pain is inevitable. Suffering is optional.
De azt kellene tudomásul venni már végre,hogy ez nem munkahely.Itt senki nem kap fizetést a munkájáért és ha "megrendelõ" szart kap akkor nem fog más "céget" keresni!Pusztán csak kedvtelésbõl csinálnak az emberek logókat,nem versenyre készülnek a munkák.
Ne vegyétek már olyan baromi komolyan az egészet!Építõ kritikákat lehet osztogatni,de mindjárt lefosozni mások munkáját nem kellene.Az,hogy esetleg csökkent a topik színvonala,mert gyengébb logók készülnek,na és????
Szerintem ne balhézzatok ilyen dolgokon,kár lenne ha sokan itt vezetnék le a feszültségüket fölöslegesen.
Ebbõl a képbõl kéne nekem egy 120*20-as logó, Khabbas felirattal.
link
Elõre is köszönöm! <#alien2>#alien2>
púúúúú