Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben megcsináltam a saját verziómat is, nem baj, legalább van választék, amikor kedvem van váltani 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
ez már optimalizált mérettel 😄
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
kérni szeretnék egy nem vip logót. témát azt a készítõre bízom 😊
Ha lehet akkor arsenalos legyen de mint írtam bármilyen logó szóba jöhet. szóval ha van olyan aki épp unatkozik és kedve van egyet összerakni akkor ossza meg velünk.
elõre is köszönöm
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szeretnek megkerni egy mestert, hogy keszitsen nekem egy uj 150*25-os VIP logot. A kep ez lenne hozza, melyen a legfontosabb a kis logo illetve attol jobbra-fel, hogy azert latszodjek, hogy kardrol van szo.
A nevemnek ezt szeretnem "HANZO" es "半蔵" valamilyen cool animacioval valtakozzon. Betutipust a tervezore bizom (valami japanos).
Koszonettel,
Zoltan
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Koncepció a jelenlegitõl alig eltérõ, de színben más:
fekete farkas (nem fantasy farkas, hanem valódi), a lenti képekbõl
színvilág: a legsötétebb VIP fejléchez igazodjon átmenetesen, egyébként kevés színbõl (fekete/szürkék/fehér, a farkas szeme lehet színes (kék/sárga))
méret: VIP
anim: nem kell
felirat: morcosqtya (a jelenleginél kisebb betûmérettel, szolidabb, vékonyabb fonttal) esetleg morcos, nem kell feltûnõen, szolíd legyen...
Egymás megbántásának elkerülése végett kérem csak olyan fogjon bele aki régebb óta csinálja, valóban van ihlete a témához és stílust hoz (esetleg ismer még régrõl.. tudja kb. mit várok) 😊
Köszönöm!
a képek:
1.
2.
3.
egyébként "black wolf" ment a keresõbe.. lehet ezektõl eltérõ is ha stílusos a végeredmény 😊
Egy logót szeretnék kérni.
Valami olyasmire gondoltam hogy dobogna a Coolearie név..
A többit rátok bízom;D
Név: Coolearie
Köszöntem😄
Ebbõl a képbõl szeretnék egy egyszerû logót: konkrétan csak a belsõ szürke részre gondoltam. A lekerekített oldalai mellett bal oldalt lehetne fehér, jobb oldalt pedig a szokásos kék átmenet. Ha megoldható, jó lenne kihúzni a teljes, 120-as szélességre a közepének a meghosszabbításával és talán oda férne közé a nevem.
Elõre is köszönöm!😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Egy 120x20-as logót szeretnék kérni, ha lehetséges. Ebbõl a képbõl kéne valami olyasmi módon, hogy amennyire csak lehet látszódjon az autó. Illetve a "Danyi" név látszódhatna rajta, ha lehet. <#worship>#worship>
Nagyon szépen köszönöm annak aki megcsinálja nekem!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"tigeroo" (így kicsivel) a többit rátok bíznám 😊
csak , hogy aztán nyugodtan mondd mit változtassak rajta, tetszik az ötlet, csak nagyon késõ van , pár perc alatt ezt sikerült
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
Kérni szeretnék egy 120x20-as logót! kép linkje
Ezt a képet szeretném, úgy képzelem el, hogy a pisztoly és Schwarzi látszódjon (elég akár csak a homlokától az orráig). Mellette pedig a nicknevem. Köszi elõre is annak, aki veszi a fáradságot és megcsinálja!
Mia san Mia
Linkelnek egy masik kepet, amibol szeretnek egy uj logot. Valami kis animaciot is szeretnek, de arra otletem nincsen.

Szeretnék kérni, egy VIP méretû logót.. ebbõl a képbõl,
A nevem legyen rajta, tehát az hogy "fazer" és igazodjon a színe a mostani fejléc színemhez..! Elõre is köszönöm :-)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ez a kép kellene, plusz mellette a nevem, ha lehet a nevem és az i betû csillogjon egy pár mpenként 😄D
ja és sima logó kellene(120x20 és 8kb)
I met God. She's black

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
At tudnatok ezt szerkeszteni 120x20-ba?
Elore is koszonom!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder