97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#97209 Ezer köszi atom jó lett -
#97208 Rég jártam már itt és ismét egy nagyon őrült 120x20 as logo tervet szeretnék megvalósítani. Remélem valaki tud segíteni.
A logo LoL témában lenne a lényege az, hogy az egyik karakter Thresh egy kampóval be tudja húzni az ellenfelét, róla begyűjtöttem pár képet amivel talán könnyebb dolgozni mint átlag képekkel: kep1, kep2, kep3.
A lényeg az lenne, hogy először egy részt látnánk a pályából majd berepülne a kampó a képbe és magára rántaná a kamerát úgymond. Alap képnek is gyűjtöttem párat: kep4, kep5, kep6.
Esetleg ha valahova odafér akkor még egy fekete színű neonzöld körvonalú szép fonttal (talán vmi metallic vagy gothic stílusúval, ami kicsit nyújtott végű) oda lehet az utolsó képre firkantani, hogy "MortalMilka".
Ha valaki megtudja csinálni azt előre is nagyon megköszönöm . Tudom, hogy jó sok hülyeséget írtam le, de azt hiszem könnyebb úgy dolgozni ha pontosabbak az infók. -
Mirk #97207 A repülősből nem tudtam kihozni semmit, de talán ez is tetszeni fog.
-
Mirk #97206 -
#97205 Sziasztok valakit megkérek szépen tudna késziteni egy logot. Elröl a képröl lenne szó:
Előre is 1.000.000.000 köszönet -
#97204 Pontosan ilyenre, nagyon szépen köszönöm!! -
Ilyenre gondoltál? -
#97202 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy VIP méretű logót, hasonló legyen mint a mostani, csak ez a két szerepeljen rajta :
és természetesen a nevem, "fazer"
Előre is köszönöm a segítséget -
#97201 Sziasztok!
Szeretnék kérni egy normál méretű logót.
Ez lenne a kép
Valahogy úgy képzeltem el, hogy az oroszlán bal szélen lenne, a szöveg mellette, és szöveg átfordulna a nevemre(Tiborc), ezt hasonló betűtípusban és színben szeretném. Esetleg ha belefér a limitbe az oroszlán is fordulhatna egyet amikor a nevem látszódik.
Hogy ha nem fér bele, akkor a készítőre bízom, ha esetleg mozog a Trónok Harca világában akkor a képet is rábízom, csak annyi, hogy Lannister témája legyen. -
#97200 Köszönöm szépen. -
#97199 tessék :)
-
#97198 ÍGy van. -
#97197 az első kérdőjelet nem akartam...:D tehát Persze!! :D -
#97196 Persze? pont úgy hogy "kem001" ? -
#97195 Bocs, hogy megint zavarlak, de az esetleg megoldható lenne e még, hogy erre a lógóra nevem is rákerüljön? -
#97194 szivesen :) -
#97193 Pont ilyenre gondoltam! Köszi! -
#97192 Ez így megfelel? :)
-
#97191 Igazából úgy képzeltem el, hogy egy sávban legyenek benne a lámpák és a felirat + hátsó rész, ilyen piciben.. Remélem érthetően fogalmaztam. -
#97190 Szia!
Én este megcsinálom neked, ha írsz még konkrétumot. :) -
#97189 Sziasztok. Foglalkozik esetleg még valaki lógó készítéssel? Ebből a képből szeretnék egyet kérni. -
#97188 szívesen :) -
WinStar #97187 jó lett,köszi :) -
#97186 Hmm? :)))
-
WinStar #97185 Sziasztok.Valaki ebből csináljon nekem egy normál felhasználóhoz való logót :)
A lényeg hogy normálisan benne legyen az egész,és oda legyen írva hogy Kate. Több variációt is elfogadok :)
Előre is köszönöm annak a segítségét aki belevág :)
Erről a képről kérnék logót -
Mirk #97184 Kerestem még képet, csináltam egy ilyet is, bár ez nem átmenetes.
-
#97183 Sorry, csak a 8. pontig jutottam. Kérném a hg-t törölni. Bocsánat. -
#97182 Sziasztok!
Én nem egy klasszikus SG-s logót kérnék. Egy most induló foci blogomhoz szeretnék kérni egy logót. A paraméterek annyik, hogy ha kirakom facebook oldalom profilképének akkor ne lógjon ki a szöveg.
Elképzelés:
Fehér felirattal , fekete alapon, valami piros csík legyen közte/átlósan akárhogy, a készítőre bízom. Felirat: Futball Faktor. Valahogy a két szót kellene elválasztani a piros akármivel.
De ha valaki valami egyénit bele tud vinni akkor nagyon szívesen várom.
Ezer hála. -
Mirk #97181 -
#97180 Helló!
Ha lehet, ebből a képből szeretnék egy logót:
link
mivel elég kicsi a kép, úgy szeretném hogy jobboldalon legyen Kukucska feje , bal oldalra meg ő kerüljön :D
Hátha megjön az ihletetek :P -
#97179 Sziasztok!
Ebből a képbőlszeretnék kérni egy vip logót. Effektet is kérnék rá és hogy átmenetes legyen a fejléccel, ezt a készítőre bízom milyen szín passzol hozzá. Ha nem jó a kép, tudok nagyobban is linkelni. Köszönöm. -
Tsol #97178 Hali, ebből a képből szeretnék egy logót. Semmi extrát nem kérek hozzá. Köszi.
-
#97177 oké :) -
#97176 először én is így akartam, jobban ráközelítve, csak akkor nem látszik a szárnya, viszont többet foglalkoztál az effektekkel, nekem is bejön -
ez világosabb, de így nem szép a körvonal
vagy ez -
#97174 Egyelőre ennél maradok, viszont lementem ezt is, ez is nagyon jó lett :) -
TomStorm #97173 -
csináltam egyet én is, megtetszett a kép -
#97171 Igen, ilyesmire gondoltam, nagyon jól néz ki :)
Az egyetlen változtatás, hogy valami világosabb betűszínnel meg tudjuk nézni, hogy az hogy működik? Bár valószínüleg ez lesz a befutó :) -
#97170 mondjuk egy ilyet? vagy máshogy gondoltad?
kivételesen, most lehet kérni módosítást, mert jó napom van