Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok
Szeretnek kerni egy friss logot 150*25-os meretben.
Kepre erre gondoltam:
a minta a legfontosabb a keprol, de azert jobb felso resz is jo lenne ha latszodna
A szoveg rajta meg legyszives legyen "HANZO" es "半蔵" valamilyen animacioval cserelodve (ha jol mutat akkor feher szinben)
Nagyon Szepen Koszonom elore is.
Szeretnek kerni egy friss logot 150*25-os meretben.
Kepre erre gondoltam:
a minta a legfontosabb a keprol, de azert jobb felso resz is jo lenne ha latszodna
A szoveg rajta meg legyszives legyen "HANZO" es "半蔵" valamilyen animacioval cserelodve (ha jol mutat akkor feher szinben)
Nagyon Szepen Koszonom elore is.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
..szívesen
Nem is kell linkelnem... mindegyiket elmentettem, és nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat! <#worship>#worship>
?? __ __ ______
.. ha linkelsz konkrét betûtipust +változtatom
.. ha linkelsz konkrét betûtipust +változtatom
Igen... Annyi különbséggel hogy a GIF amit linkeltem animált, és mellette legyen a nick név. Persze csak akkor ha megoldható. 😊
Üdv logókovács mesterek!
Az alábbi GIF képpel szeretnék egy logót VIP méretben. Fejléc szín világos szürke legyen, a betûtípus pedig hasonló a mostanihoz, de nyugodtan lehet más is, ez arra van bízva aki vállalja. 😊
Kép:
Köszönöm! 😊
Az alábbi GIF képpel szeretnék egy logót VIP méretben. Fejléc szín világos szürke legyen, a betûtípus pedig hasonló a mostanihoz, de nyugodtan lehet más is, ez arra van bízva aki vállalja. 😊
Kép:
Köszönöm! 😊
hali emberek,valaki tudna nekem csinálni egy ugyanilyen logót,ami most van nekem,csak most ne rózsaszín legyen a háttér,hanem fekete,és a szöveg az legyen aranyszínû,valami latinos betûtipussal,hogy "Més que un Club". A címer maradhat a helyén 😊) Nagyon szépen köszönöm!!!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ennyi😄 A legnagyobb az egész mesében ^^Tavasszal jön a második rész O.O
És nagyon széééépen köszönööööm! 😊 Boldog Új Évet mindenkinek!! 😊
És nagyon széééépen köszönööööm! 😊 Boldog Új Évet mindenkinek!! 😊
Sziasztok!
Szeretnék kérni logót 😊
Nem tudom, hogy lehetséges-e mozgóképbõl dolgozni, ha igen, akkor szeretném ha õ lenne beillesztve:
Agnes
Ha pedig sajnos nem lehetséges, akkor ezt a képet szeretném:
Agnes2
Mellé kék színnel, (lehetõleg farmerkék. csak mutasson jól a képekhez) Valami viccesebb betûtípussal:
Dius
Köszönöm szépen elõre is😊 Ha valaki pedig naaaaaaaaaagyon kedves lenne, akkor megcsinálná mindkét verziót nekem? Hogy tudjam cserélgetni ^^
Már nagyon rég kértem LOGOT, sokáig használtam az elõzõ kitûnõ munkátokat is 😊
Köszi széépen! 😊
Szeretnék kérni logót 😊
Nem tudom, hogy lehetséges-e mozgóképbõl dolgozni, ha igen, akkor szeretném ha õ lenne beillesztve:
Agnes
Ha pedig sajnos nem lehetséges, akkor ezt a képet szeretném:
Agnes2
Mellé kék színnel, (lehetõleg farmerkék. csak mutasson jól a képekhez) Valami viccesebb betûtípussal:
Dius
Köszönöm szépen elõre is😊 Ha valaki pedig naaaaaaaaaagyon kedves lenne, akkor megcsinálná mindkét verziót nekem? Hogy tudjam cserélgetni ^^
Már nagyon rég kértem LOGOT, sokáig használtam az elõzõ kitûnõ munkátokat is 😊
Köszi széépen! 😊
Hali , ebbõl a képbõl egy normál méretû logót kovácsolna valaki nekem? 😊)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Sziasztok!
Valaki csinálna nekem egy kis méterû logót,a Nickemmel?
A téma a Real Madrid legyen,a lényeg hogy a csapat logója szerepeljen rajta,a többit rátok bízom.
Elõre is köszi
Valaki csinálna nekem egy kis méterû logót,a Nickemmel?
A téma a Real Madrid legyen,a lényeg hogy a csapat logója szerepeljen rajta,a többit rátok bízom.
Elõre is köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tudom, csak maga a jel nem túl látványos ekkora méretben.Azért nm..! 😊
Nem, az a második!😊
Nem, az a második!😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
2. még egyszer..bocsi!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Hello logókovácsok! Szeretnék kérni én is egy normál logót a lenti képbõl. Elég rá az a jel, maradhat fekete a háttér, semmi felirat nem kell rá. Köszönöm elõre is!

Üdv! mesterek! szeretnék kérni ebbõl a képbõl egy normál logot
Valami animációval és még a nevem rá CoDy1994 elõre is kösz!
Valami animációval és még a nevem rá CoDy1994 elõre is kösz!
..korrekt
..szívesen
#97021 ? __
#97021 ? __
? __
??

sziasztok
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy vip logót, a max payne felirat is helyezkedjen el rajta, hogy milyen legyen az elrendezése azt rátok bízom, csak jól mutasson
köszönöm elõre is
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy vip logót, a max payne felirat is helyezkedjen el rajta, hogy milyen legyen az elrendezése azt rátok bízom, csak jól mutasson
köszönöm elõre is