97770
Legyetek szívesek itt csak 120*20-as és 150*25-ös logót kérni!
Más méretű logót itt kérjetek: Bannerműhely
-
#97289 egy függőleges tükrözés még asszem elkéne, hogy a fejnél az az íves cucc alul legyen -
#97288 hali normál méretű logót tudnátok nekem csinálni? mellékelek egy képet és a nyél részre a "Mazarex" feliratot rátenni, plusz ami alul belóg a képbe kivennétek, az úgy tökéletes lenne, köszi -
#97287 Sziasztok!
Egy logót szeretnék, kérni nem VIP méretűt.
Ebből a két kép valamelyikéből lenne jó ha megcsinálnátok.
1.
2.
Rátok bízom, a név pedig legyen: Hero
Meg tudjátok oldani?
Köszöntem:D -
#97286 Köszönöm! -
#97285 egy simple one.
-
#97284 Estet embertársak!
Alábbi linkből kérnék egy nemVIP 120-ast, valamilyen átmenettel (b***on oda somehow) a hagyományos világoskék "header"-be:
http://datavaluetalk.com/cms/wp-content/uploads/2012/05/angry-dog-resized.png
felirat minimalistán vékony írógépes(courier?)/kémes/hidegháborús jelentéses stílusban:
morcosqtya
ja, és lehet a qty fekete-fehér is...
Köszönöm! -
isss #97283 ?? _ -
#97282 Sziasztok
Ebből a képből szeretnék egy normál méretű logót csináltatni. Köszönöm :) -
#97281 -
Blum #97280 Péengét nem lehet feltolteni,figyejje man oda,hee! :D -
Blum #97279 Fasza mindegyik,kosz sracok -
#97278 -
#97277 -
Blum #97276 Hali!
EBBOL a kepbol csinalna nekem valaki egy VIP meretu logot,hasonloan izleses kivitelezesben mint a mostani? Semmifele effekt nem kell ra (ne rezegjen,mozogjon,hullamozzon,stb.) -
Zenszkij #97275 Köszönöm, tökéletes! -
#97274 Szia!
Ez jó lesz? :)
-
Zenszkij #97273 Sziasztok, szeretnék egy logót a nevemmel és a Ferencvárosi Torna Clubbal. Köszönöm előre is. -
#97272 Na végre feltudtam rakni, erre ami a legjobban tetszik, a zöld mortalmilkés a Kraken3) pont az szerinte túl nagy nem szeret engem ez a logó XD -
#97271 írták segítség topikban hogy vmi update volt az éjszaka és sok a bug, szóval most várok, am az a logo se jelenik meg amit lassan fél éve használok, semmi... -
Mirk #97270 Nem tudom mi a baj, töltsd le újra talán. -
#97269 már csak 1 gondom van, hogy reggelre még az is eltűnt amit tegnap este beállítottam, most meg ezeket sem hagyja berakni és nem értem miért, azt írja minden frankó, de nem jelenik meg a logo, sírni fogok :( -
#97268 Isten vagy! Köszi :D -
Mirk #97267
-
#97266 Tetszik persze! Annyi változtatást lehet kérni, hogy kicsit legyen sötétebb a közepe meg a széle, hogy jobban elüssön a zöld színe a fülesnek (bár tudom ahogy azért ennél a korlátnál azért nehéz ezt szépen kihozni) ? Illetve akkor a MortalMilka is belekerülhetne. De azért ezt is kirakom addig, mert amúgy ilyennek képzeltem el, szóval nagy köszi! -
Mirk #97265 Elfelejtettem beleírni, hogy mortalmilka, de hátha tetszik így is.
-
#97264 Szeretnék egy új logót kérni(120x20) Razer neon zöld témába. A jól ismert "Release the Kraken" szövegnek vagy csak simán a kraken nek kellene benne szerepelnie valamint "MortalMilka" névnek. Ha meg lehetne oldani akkor a kraken es szöveg lehetne vmi hasonló fontba mint ahogy az oldalon van a neve, illetve a MortalMilka lehetni a sima Razer felirat fontjával, esetleg a Monster energia ital fontjával.
Itt egy link magáról a termékről, meg így maga a razer oldali is jó alap lehet. Kraken
Előre is köszi ha valaki megcsinálja. -
Zenszkij #97263 És most egy életen át tartozol neki. Megérte? -
#97262 ezt legközelebb a bannerműhelyben légyszi -
#97261 Szívesen. :) -
Succor #97260 Szia.Hű ez nagyon hangulatos..Köszönöm szépen! :) -
#97259 Szia!
Ez megfelel? :))
-
Succor #97258 Sziasztok.Egy gyors segítségre lenne szükségem sajnos én nem értek ehhez és elég hosszadalmas lenne ezt elsajátítanom, hogy megtanuljam :D
Egy bannerről lenne szó ami 180*200 méretű és a következőket tartalmazná:
-Up To Date Stúdió felirat
-Alá Home Studio-Abasár
Ez a banner mint kitaláljátok egy hangstúdióról szól, szóval ennek fényében akármit csinálhattok, ha nem nagy kérés...Nagyon szépen megköszönném :)
Aki megment most annak egy életen át tartozni fogok :D -
#97257 Köszi szépen:) -
Zenszkij #97256 -
#97255 -
Zenszkij #97254
Szivesen. -
#97253 Sziasztok!
Szeretnék egy logót kérni ebből a képből.
Ha lehet akkor akkor villám az villogjon.
Előre is köszönöm. -
#97252 Sziasztok!
Szeretnék egy logót kérni ebből a képből.
Ha lehet akkor akkor villám az villogjon.
Előre is köszönöm.
-
isss #97251 ..nm -
#97250 Nagyon szépen köszönöm mindkettötök fáradozását,nagyon jól sikerült mindkettő,majd felváltva használom