Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
NINCS EGY DARAB KIBASZOTT FEHÉR PIXEL SE BENNE 😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nem muszály pont a képen lévõ villámot csak vmi olyasmi legyen amit leírtam.köccé...
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
és nem kell felkapni a vizet,csak nyugi
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Tudna nekem is valaki csinálni egy motoros logot ezzel a névvel hogy Tomesz?
vagy kellene hozzá több elgondolásom hogy milyen legyen?
köszönöm<#worship>#worship>
Tel.szám: ->84261
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
GTS
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Ha nincs ötleted nem kérsz új logót.Ennyi!
Gondoltam hogy kiválasztok egyet azokból amelyeket csináltál, és általakítattom veled az én nevemre, mert nagyonjó logókat csinálsz!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
hûmilyenték ^^
bár inkább a kép a szar, mert rájöttem ebbõl nem lehet valami jó logot faragni 😊
esetleg a #90890 1. képébõl valami? 😊
Régen jártam erre, így nem vagyok képben, hogy ki merre meddig vállal még logókészítést de hát beírom és lesz ami lesz.
Végülis nincs semmi különlegesebb igényem csal szeretném ha ez a kép szerepelne rajta és a nevem(Barnabyka) oylan betûtípussal ahogy a Facebook felirat találhat itt bal felül.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯