Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Go Gunners!
olyan kérésem lenne hogy a háttér az Arsenal címere a felirat pedig stormhawk legyen. elõre is köszi.
Go Gunners!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lehetne kérni egy VIP logót?
Ezt kéne rátenni akárhogy.
A szürke háttérre.
Csak jól nézzen ki.
Név nem kell rá.
De valami animálás és esetleg pár fokban döntés faja lenne.
Köszönöm szépen.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ezen jot röhögtem😊 Mibõl akarsz teis logot csináltatni😄<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Szeretnék kérni egy logót ebbõl a képbõl mégpedig hogy a kép menjen fel és le a név vagy Kis-Tizedes vagy Tomi rátok bízom valami jó betûtipussal!
Elõre is köszönöm szépen!
Képppppppp 😊
Még egyszer köszi!
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
, nem tetszik => nem használodNokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót.
Alapanyag:
Ennek a képnek az elõterébe szeretnék egy piros animált DIEZEL feliratot valami szögletes betûkkel.
Köszi! <#vigyor2>#vigyor2>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
bocsi
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
viszont hnap megnézem mit tehetek, oké?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Akkor elnézést kérek a tévedésért én úgy emlékeztem hogy Ramy készítette... ez esetben akkor Téged kérnélek meg ha nem jelent nagy gondot... 😊
Anno ezt a logót ami jelenleg látható nekem, ezt Te készítetted... bár látom az aláírásodban...de... ha lenne rá idõd, esetleg ezt a logót nem tudnád a sötétzöld fejlécszínhez igazítani?
Ha elvállalod akkor nagyon szépen köszönöm! 😊
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
de lol, miért lett ilyen ronda a színe?😄
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
de jobban jársz, ha magadnak csinálsz, addig is gyakorolsz...

de ez se rossz
köszi<#worship>#worship><#worship>#worship><#smile>#smile>
Tel.szám: ->84261
ha lehetséges akkor úgy kénne hogy ez legyen az elsõkép aztán átváltozik ugyan ebben a betûstílusban nonicks-é (elõre is köszönöm)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

??