Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
banner 3. pont
kérj más képekbõl, banner 2.
most ez kb. annyira tartozik ide, mint az elõbbi flame-elés, te se nagyon vetted észre a PJack által linkelt képet 😞
varázsszó lemaradt
Igazából szeretném ha könyvet írnál mama2-rõl és rólad mert kimaradtam abból az erából amikor még itt volt.😄
még te parancsolgatsz?
most is ki folytatja? GYEREK?
#91270 szépen elsuhant a szemed felett
#91270 szépen elsuhant a szemed felett
hozzá nem szóltam, õ meg a kis barátja kötött megint belém, de nem kell megvédeni, meg tudom én magam
Nem tudom de róla mindig egy mama2-õs videó jut eszembe amibe azt mondja, hogy "tommygear a kurva anyád".<#idiota>#idiota>
Ó istenem mi van itt. Ramy ne foglalkozz tomygear-rel, tudhatnád, hogy a hírneve megelõzi a nevét és, hogy csak azért csinálja, hogy basztasson.
mindenképpen animáltat akarsz?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
nincs szükség erre, hagyjátok már abba, nagyon zavaró mostmár ez az egész.
rendezzétek le privátban vagy msnen vagy akárhol, csak ne itt. ez a topik nem ezért van.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
egy logokat készítõ ember, amit te kéregetni szoktál
ki beszélt most rólad? esetleg olvass vissza, mielõtt elkezdesz itt baromságokat írni
aki csak logot kérni jár ide, nem pedig logot készíteni, az szerintem ne szabja már meg, + ne parancsolgasson, hogy mi legyen itt
#91261 én is így vagyok vele
#91261 én is így vagyok vele
Hú milyen buli van itt.... 😄
Jól csináljátok, csak így tovább... 😄
Jól csináljátok, csak így tovább... 😄
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
bodyguardja neki a halál!!!!!!!!!! Õ követ mindenhova.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
jött utánad a bodyguardod, most én arról nem tehetek, hogy õ neki muszáj mindig bepofázni ide vmit...
fáj, hogy offolok? akkor ne olvasd, ennyi, nem kell hozzáfûzni semmit, dehát ez persze neked nem megy, kényszert érzel arra, hogy velem vitázz
a logodat egyébként még mindig nem csinálta meg senki...
fáj, hogy offolok? akkor ne olvasd, ennyi, nem kell hozzáfûzni semmit, dehát ez persze neked nem megy, kényszert érzel arra, hogy velem vitázz
a logodat egyébként még mindig nem csinálta meg senki...
Mindeggy. Az a lényeg hogy hagyjátok abba. Ok?
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
és neked azon kívül, hogy logot kérsz, mi közöd ehhez a topikhoz?
Mert már rég óta megy. Higgadjatok egy kicsit le.
jajj ez a nem én kezdtem duma annyira jó mindig 😊
te folytatod amióta itt vagy, ha éppen nem velem akk mással
te folytatod amióta itt vagy, ha éppen nem velem akk mással
téged ez mit érdekel?
én fejezzem be az offolást, amit ugye megint NEM én kezdtem, te meg személyeskedsz egyfolytában, akkor ki is a GYEREK?
mit foglalkozzak ezzel a szerencsétlennel? ezt csinálja mindenhol leállítani úgysem lehet, csakis neki van igaza mindig persze, felesleges belé az értelmes szó
Ez a legjobb része a fórumozásnak: A veszekedés <#beka2>#beka2>
#91248: Nem mondhatnám hogy rendesen tudsz érvelni.
#91248: Nem mondhatnám hogy rendesen tudsz érvelni.
GET OVER HERE!
Jaj fejezzétek már be. Unalmasak vagytok mind 2-en.
mert ugye te felnõtt, aham 😊 elég messze vagy még attól
nagyon szép, hogy magadból indulsz ki, igen, a poén, hogy nem az én logom mellett szokott csücsülni az a bizonyos: <#felkialtas>#felkialtas>
na hallod annak ideje lenne, ahol te megjelensz ott tuti valami veszekedés lesz, felesleges a jelenléted sg-n