Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ki mondta, hogy megcsinálom? 😊 elõbb banoltatom magam sg-rõl, minthogy neked többet is vmi szívességet tegyek
tommygear
fasza flémtopikot csináltál amúgy te ebbõl
tommygear
írni is akartam a kérésemhez, hogy ramy ne csinálja meg, irritáló nagyon igaz

tehát aki meg tudná csinálni ramyn kívül a logót azt várom szivesen
akkor hajrá, csinálj neki te

mindenhol védegeted, mész utána, mint valami pulikutya
te ugye nem szólsz be mindenkinek? 😊 kicsit nézz magadba elõbb
n3whous3
már nem azért, de mi a gond a képével? Teljesen korrekt logót meg lehetne csinálni belõle, te meg itt el vagy magaddal, mint a befõtt meg teszed a fejed, beszólsz mindenkinek, mint valami hisztis picsa

púúúúú

Krszti1160
<#eljen>Berczely Jó lett az új szabályzat <#worship>
shumika
Nah most normális a banner.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

banner 2.
tommygear
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy vip logót
http://imagerz.com/QEMXW0tvAwJVXl1FQwVR

legyen benne a nevem(Tommy Gear) vmi animációval esetleg és legyen átmenetes ha megoldható

köszönöm elõre is
shumika
Nagyon szépen köszönöm!!!! Pont ilyenre gondoltam!! Ezer kössz!!<#puszis><#puszi>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

berczely

Ha nem tetszik, nem használod!

Tomesz0019
#91132 meg az alatta lévö kép is csak béna voltam és nem egy hsz-be raktam.
köszi

Tel.szám: ->84261

shumika

berczely
Igen és a képet is lefelejtetted... <#wow3>

shumika
De VIP-méret kéne! SRY a sok hsz.ér csak lefelejtettem!

shumika
PLS Nagyon szépen kérném. Nagyon hálás lennék.

shumika
SRY mingyá linkelek pikcsör mert nem szeretném a rendszám táblát!

shumika
Ami most van logóm azt szeretném kérni de 150*50 pixpe THX

Légyszíves
Köszönöm! 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Bogdogege
Köszi<#kacsint>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

berczely

Nem tetszik, nem használod!

most is folytatod
de mi a túrót érdekel az téged, hogy én milyen vagyok? meg úgy egyáltalán, kérdezte valaki, hogy mit gondolsz rólam? kezdjelek el én is téged véleményezni, hogy te milyen vagy? szerinted kit érdekel? SENKIT
ha te pár fórum hsz-bõl meg tudod ítélni az embereket, akkor biztosan nagyon okos lehetsz...

most mondhatnám azt én is, hogy ne velem foglalkozz, hanem csináld a logokat. tudom, hogy különbnek érzed magad nálam, de sajnos nem vagy az, mert továbbra is válaszolsz a hsz-eimre - a flame-et pedig megint nem én kezdtem, hanem te
Krszti1160
Nem folyatom...
Elég volt, De Neked 1 hszedben nincs egy kis Cenzúra Én próbáltam értelmes választ írni, de Te csak a sajátodat fújod, és még mindig káromkodsz, szerintem te javíthatatlan vagy...

Berczely-nek meg sokk sikert, hogy itt rendet tegyen a kérések körében.

Na mind1 jó munkát, és jó vitát. Üdv.
sokan nincsenek is tisztában azzal, hogy mi a fene az a 120x20 meg pixel
Jim Morrison
Végre valaki.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nem nekem kell kedvesnek lennem, hanem mindenkinek rá kéne nézni a bannerre, mert szerintem elég jól látható nagy betûkkel ki van írva, hogy mi a szitu... nehogymár még azért is én legyek a hibás, mert másoknak rossz a látásuk, lol

nem mindig káromkodással szoktam kezdeni a kritikát, de 2 kategória van: a nagyon ronda és a javítható ronda; namost az elsõ ugye az szimplán csak szar, a másodikra szoktam mondani, hogy mit kell javítani, meg persze nem csak erre, hanem amin látom, hogy jó, de mégse az igazi. ha valami egyszer annyira gagyi, akkor mit kéne rajta részleteznem? és egyébként ne aggódj, ha nem én kezdem el a másik munkáját ócsárolni, megteszi más, hiszen már vannak "klónjaim" is (sajnos)

nem rajtad, csak az írásodon röhögök: menjek el dolgozni meg tanulni... te hol látod, hogy egész nap itt vagyok? tehát ezt a mondatod nem értem, hogy mire/minek írtad... amúgy meg mondtam, hogy ne személyeskedj, de folytatod továbbra is
berczely
Hát most mégis csak böngésztem egy kicsit és... egyik kérés sem valami "étvágygerjesztõ".Nem 120x20-as logónak való képeket linkelnek az a baj!

Amúgy módosítani kéne a szabályzatot több ponton is!
1. Link a "Készítsünk logót magunknak!" topichoz.(Ezt már Krszti1160 is javasolta)
2. Kérni hogy többféle képet linkeljenek és vegyék figyelembe hogy elég keskeny méretbe kell bepréselni hogy még felismerhetõ is legyen!

Egyéb javaslat?

Bogdogege
Légyszi Köszi

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Krszti1160
Ez a beszéd 😊 <#eljen><#worship>
én is csináltam volna és nem csak offolok, ha látok értelmes és témában tetszõ kérést
Krszti1160
Hát én is röhögök rajtad, de mind egy nem lényeg...
Akkor is legalább, annyit mondanál, hogy gyere át a "Készítsünk logót magunknak!" Topikba, és ott le írom, hogy Start-Control Panel-Fonts és ennyi...
Ennyit kellene neki mondani, nem azt hogy FÚÚÚJ B.zd meg ennyire h.lye nem lehetsz, mindenki EMBER szerintem és lehetne annyi benne, hogy egy embernek kedvesen válaszoljon és nem mindjárt le FÚJ-ozást kapjon egy-egy próba Logójára. Szerintem az lenne a megoldás, hogy Ne vitatkozzunk, hanem csak ha jön egy kezdõ, aki leges legelsõ logóját mutatja be pl ilyen választ adni neki:
"
Szia.
Szabályzat 6. bekezdésében az áll, hogy "A kezdõk ne itt mutassák meg a próbálkozásaikat, arra is van megfelelõ topik. Lásd: Kicsit lejjebb"
Készítsünk logót magunknak!

Itt felteheted a kérdésedet, de ne várd el, hogy mindent megmutatunk neked, olvass egy kicsit az interneten ahogy a mondás tartja
Google a barátunk!
Írd be azt amit szeretnél, a logódra, ha végképp nem találod meg amit kerestél, akkor mi megpróbálunk valamennyire segíteni, pár leírásban-tutoriálban.
"

Szerintem egy ilyen Hozzászólásban minden benne van és kész. Nem kell mindjárt káromkodással kezdeni egy kezdõnél, aki meg már csinált logót, az meg már felfoghatja, hogy neki nem megy ez és kész.
Mind 1 szerintem erre a hsz-re is csak röhögést és le hülyézel, de nem érdekel. Üdv...
berczely
Aki kért logót a közelmultban, de még nem lett megcsinálva az linkelje be a kérését, mert nincs kedvem átböngészni a sok IQ betyáros hozzászólást!(megpróbálok párat megcsinálni)

sajnos néhányan nem tudják megkülönböztetni a logómûhelyt a készítsünk logót magunknak topiktól...
igen, könnyû utólag szerkeszteni, csak nem értem, hogy mit nyávogsz, benne hagytam, amit elõször írtam, mert én felvállalom

mondom, továbbra sem tartok igényt a dicséretedre, az ilyen jellegû véleményed sem érdekel.

az a gond, hogy te összekevered ezt a topikot a 'készítsünk magunknak logot'-tal. ide már egy MINIMÁLIS grafikai tudással kéne jönni és csinálni a melót, nem úgy, hogy jajj, segíts már, hogy tudom belerakni a windowsba a betûtípusokat, mert annyira kezdõ vagyok, hogy még az operációs rendszeremet sem ismerem?
szoktam én segíteni, láthatod is, ha visszaolvasol, csak mikor már valaki annyira meg se tudja fogalmazni a kér(d)ését, meg itt lámáskodik, akkor megfordul a fejemben, hogy wtf, ez mit keres itt?
ha valaki ennyire KEZDÕ, az tanulja meg MAGA a photoshopot, vagy akármi más programot, mert senki sem fogja az alapoktól, tövirõl hegyire megtanítani, ingyen meg pláne nem, én pedig nem vagyok a máltai szeretetszolgálat, hogy mindenkinek minden kis szir-szarban segítsek, ez meg továbbra sem a full kezdõ logosok topikja. ott a google, csupán 2 szót kell beírni, és violá...

látom a helyesírást magadra vetted, pedig szó sem volt rólad... üldözési mánia?

utolsó mondatodon csak röhögni tudok
berczely
Ti mit lemûveltek itt atyaég!<#nevetes2>

Krszti1160
<#wow2>
LOL xD b.szarok rajtad Drága lelkem <#puszis><#puszi><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
Krszti1160
Utólag, szerkeszteni könnyû. De láttam a munkáidat, a weboldalad linkét meg adták, hogy nézzem meg, hogy milyen volt régen itt a mérce úgy mond, igaz minden kezdõ csak kezdõ. Akkor is nem le sz.rozni meg F.sozni kellene, hanem egy kis tutorialt mutatni nekik vagy akármilyen dolgot, ami segíti a munkáját-munkájukat. És akkor igen, haladnának, fejlõdnének, ha lenne önbizalmuk, de Te mit csinálsz, te rég befejezted, én is csak azért jöttem ide akkor mert te elmentél mert mondták, hogy veled úgy is össze hoz a sors, ezért csak akkor kezdtem ide logót csinálni, igaz KEZDÕKÉNT... De Téged vissza evett a fene és csak osztod az észt... De Én is lesz..om a TE véleményed, és nem fog izgatni hogy itt rontod a levegõt, helyesírásban meg hallgass inkább, Nem Magyarországon élek, külföldi vagyok... Ennyi!

Inkább menny dolgozni, vagy járj Iskolába...

továbbra is leszarom a véleményed.

jaahj, biztos megbántottam a gyenge kis lelki világod, egybõl szaladtál a modikhoz sírni, elég szánalmas 😞
Krszti1160
Kösz ezt bóknak veszem, de szerintem te rontod itt a topikot, nem a kezdõk... de mind1 neked mondhat az ember bármit is...
PJack
érvelj Ramy, úgy jó a vita

Pain is inevitable. Suffering is optional.

te kecybuta vagy 😞

na, hogy PJacknek egy kis örömet szerezzek:

úgy mégis, hol láttál te olyan hsz-t, amiben magamat fényezem? tudtommal soha nem írtam ilyet
egyesekkel ellentétben, nekem van önkritikám és tudom, hogy melyik a szar munkám és melyik a jó. nem úgy, mint a nép többsége, hogy csak bebassza ide a (IGEN, 5 PERCES PAINTOS FOS) logoját, és örüljön a kérõ, hogy kapott, aztán meg pár nap múlva megint kunyizza a másikat, mert a bannert már lusta volt elolvasni

te honnan tudod, hogy én "régen" milyen "szuper" logokat csináltam? egy az, hogy nem is vagy olyan régóta itt, mint én, másrészt meg pont akkor tévedtél ide, mikor én már elhúztam, úgyhogy nem vágom, mirõl karattyolsz - a dicséretedre meg ilyen szövegelés mellett nem tartok igényt

marhára nem érdekel a véleményed rólam, meg szerintem mást sem. az, hogy én valakinek a logoját lefikázom, nem azt mondom neki, hogy jajj, de béna vagy, mert lehet, hogyha nem is a grafikában, de másban meg ügyes. a helyesírás meg már más tészta

szal a lényeg: a véleményed másról tartsd meg magadnak, kurvára senkit nem érdekel, egyébként meg ne neten ugass, névtelenül mindenki tud
Krszti1160
Helló neked is 😄

Te semmilyen grafikai munkát nem vállaló 😄
Nem hogy itt jártatod a szád, inkább csinálnád a jobbnál jobb logókat, de nem, akinek van egy kis kedve logót csinálni, te mindjárt : 5 perces paint munka... Tudod mit, Menny a F.ancba már a beszólásoddal, vagy állj neki és csinálj olyan Szuper logókat mint régen, ennyi idõ alatt, amit itt elb.sztál más leszólásaival az idõ alatt minden kérõnek meg tudtad volna csinálni a logókat... Az én véleményem már feléd: Egy beképzelt kis liba, aki csak önmagával törõdik és a másikat inkább hátráltatja...
köszönjük az észrevételt, bye
Krszti1160
Én halálra röhögöm magamat ti IQ betyárok xD
Hogy tudtok Logók helyet más IQ-ján beszélni?
xD Besz..ok 😄 <#banplz><#banplz><#banplz>
Rowlend
Te korodban olyan 90-100 a normális. azt hiszem 70-80 alatt fogyi 120 fölött meg zseni. És igen tudnál rendesen írni ha ennyi lenne az IQ-d.

#91189: Beteg emberek? Autistákra gondolsz? Azok nem hülyék, csak egészen más a gondolkodás módjuk.

Mondjuk érdekes téma ez egy lógómûhelyben 😄

GET OVER HERE!

Nem elég, hogy szegény rengeteget várt, ráadásul hulladék logót is kap... <#wilting><#wilting>

visitor, igen, a 2. félkövéren van
Az elsõn a Userbar-os font van, hátha Ramy nem lesz ma már, elõrébb vagy 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szabii98

asszem mind2 ua.

I met God. She's black

mutass róla egy képet és megmondom