Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl ha lehetséges és egy névvel ,hogy Töki.És egy kis animáció ha belefér.
Köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Lejárt a VIP és észre se vettem <#fejvakaras>#fejvakaras>
GET OVER HERE!
szeretnék kérni egy logót,melyen ez a szimbólum szerepel:C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Képek\stage6_1.gif
elõre is köszi
8.A "Készítsünk logót magunknak!" topic megfeleõ hely a kezdõk próbálkozásainak bemutatására!
Nem a logóval van a bajom hanem azzal,hogy csak gyakorolsz de gyakorolni nem itt kell!<#miaz>#miaz>
ötletem lenne...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
logót szeretnék kérni exxit92 felirattal. Arról hogy milyen legyen nincs túl sok elképzelésem. Esetleg sötétsárgás háttéren valami sötét nagyobb fajta (ha lehetséges graffiti stílusú) betûkkel. És az egyik sarokba ezt a képet:
Elõre is köszönöm!
És bocs,hogy nem fekete betûkkel csináltam de szerintem ez így jobb

Egy apró kérésem lenne. A mostani Logómhoz hasonlót szeretnék csak az alábbi képel, a nevemet fekete betûkkel és ha lehet valami kék fehér átmenetû háttérrel.

www.bundesliga.de www.kicker.de
Pjack: Logód: 10/10-es!! <#eljen>#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A házigazda szavazást meg tartsátok meg a saját fórumon.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A segítõkészség meg ez esetben sem segít mert nem tudsz neki segíteni.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
nem ertem miert csak 8 hsz lett torolve.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Aztán ismét megnézhetjük, történik e valami.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én tisztességgel rendszeresen karban tartottam a topicot amikor én kezeltem, nem is volt akkor gond vele. Még Ottto, a topiknyitó és házigazda ruházta rám a házigazdaságot, és amikor eljött az idõ a bizonyos okok miatt, rendesen el is búcsúztam 😊 A mostani helyzet azért van, mert az illetékesek képtelenek többszöri email után is azzal foglalkozni évek óta, hogy megváltoztassák a topik házigazdáját. Ezért maradt egyelõre az az opció, hogy aki rámír, ittermek és törlöm amit kell... 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Pain is inevitable. Suffering is optional.
köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship>
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_04/magyar.gif
Tel.szám: ->84261
Szerintem mindenki magára ismer!Be lehet fejezni!
Pár dolog, annak aki nem képes megnyitni Ramy linkjét(#91335):
"...az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat."
"... a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak."
Ide sokan járnak, mivel logot kell kérni...
"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük."
Ne csak a törlésér jelentkezzetek!
"A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz(Morcosqtya,Shumika), vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését."
"
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "
Van jogunk panaszt tenni, tehát jól gondoljátok meg!
Kb. ennyi, még fontos dolgokat lehet gyûjteni.
I met God. She's black
lehet tanulmányozni (A házigazdai jogok kiosztásának elvei)
A maximumot kellene kihozni belõle forogjon villogjon akármi csak szép legyen 😊
Elõre is köszönöm
Kene egy olyan logo amin a Volt felirat al,es a hatterben valami villamok legyenek,vagy valamilyen elektromossag! Nevem nem kell benne legyen,koszi szepen!
:) Semmi okosság :P