Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pelezinho
köszi
Na szóval szeretnék kérni egy logót ezzel a szimbólummal:

PJack
töltsd fel pl ide vagy ide

Pain is inevitable. Suffering is optional.

R420
Hello.
Egy logót szeretnék kérni ebbõl a képbõl ha lehetséges és egy névvel ,hogy Töki.És egy kis animáció ha belefér.

Köszi!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Rowlend
Nem, úgy látom nem érted... Csináltam egy lógót valakinek de ennek ellenére ez nekem még gyakorlás, Nem vagyok olyan szinten hogy ejdecsillivilli lógókat csináljak 😄

Lejárt a VIP és észre se vettem <#fejvakaras>

GET OVER HERE!

pelezinho
pff sorry elfelejtettem már h kell képet linkelni<#wilting>

pelezinho
Sziasztok

szeretnék kérni egy logót,melyen ez a szimbólum szerepel:C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Képek\stage6_1.gif
elõre is köszi

"Csak hogy gyakoroljak 😊"

8.A "Készítsünk logót magunknak!" topic megfeleõ hely a kezdõk próbálkozásainak bemutatására!

Nem a logóval van a bajom hanem azzal,hogy csak gyakorolsz de gyakorolni nem itt kell!<#miaz>

Rowlend

Csak hogy gyakoroljak 😊 Nem sértõdök meg ha nem tetszik. Sõt, megértem 😄

GET OVER HERE!

Meg lehetne csin,hogy pörögjön az a jel meg stb csak most nincs kedvem :3

morcosqtya
kár hogy nem vagy VIP..
ötletem lenne...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

exxit92
Sziasztok,

logót szeretnék kérni exxit92 felirattal. Arról hogy milyen legyen nincs túl sok elképzelésem. Esetleg sötétsárgás háttéren valami sötét nagyobb fajta (ha lehetséges graffiti stílusú) betûkkel. És az egyik sarokba ezt a képet:

Elõre is köszönöm!

Megfelel?
És bocs,hogy nem fekete betûkkel csináltam de szerintem ez így jobb

king82
Sziasztok!

Egy apró kérésem lenne. A mostani Logómhoz hasonlót szeretnék csak az alábbi képel, a nevemet fekete betûkkel és ha lehet valami kék fehér átmenetû háttérrel.

www.bundesliga.de www.kicker.de

pöff. Joak <#worship><#eljen><#wow1>

VERESS 96
látom nyitás van 😄

akkor valaki esetleg a #91312 hsz re ? 😄

PJack
köszi 😊

péistike
Végre van munkahej mindenkinek aki kovácsolni szokott!!

GTS

morcosqtya
Grand Opening!! <#pias><#hawaii>

Pjack: Logód: 10/10-es!! <#eljen>

Drephis pajti

szabii98
jó lokó, ki csinálta?Grat neki!<#eljen>

I met God. She's black

Igen sztem

PJack
akkor marad a hg?

elitehun
Elõször azt hittem valaki ebbõl akar logót XD
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Majd ha lehiggadtok kinyitom.
A házigazda szavazást meg tartsátok meg a saját fórumon.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

watto
Véleményem szerint épp azért nem lehetsz mer nem tudsz logót készíteni.
A segítõkészség meg ez esetben sem segít mert nem tudsz neki segíteni.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

shumika
+1 berczelynek

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Jim Morrison
En is csak a musor miatt jarok ide. Popcorn kesz, villany leolt es olvasom a hsz eket.

nem ertem miert csak 8 hsz lett torolve.
hg en is lehetek, tudok bolcsessegeket iirni es segitokesz is vagyok. logokeszitesbe meg majd belejovok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
Ennek örömére megint írok e-mailt a házigazdaságot egy sokadik vállalkozó szellemû emberre való átruházásról, akit most újfent megszavaztok 😊
Aztán ismét megnézhetjük, történik e valami.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Ez többször el lett mondva 😊
Én tisztességgel rendszeresen karban tartottam a topicot amikor én kezeltem, nem is volt akkor gond vele. Még Ottto, a topiknyitó és házigazda ruházta rám a házigazdaságot, és amikor eljött az idõ a bizonyos okok miatt, rendesen el is búcsúztam 😊 A mostani helyzet azért van, mert az illetékesek képtelenek többszöri email után is azzal foglalkozni évek óta, hogy megváltoztassák a topik házigazdáját. Ezért maradt egyelõre az az opció, hogy aki rámír, ittermek és törlöm amit kell... 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dragooon
szoktatok azért logókészítéssel is foglalkozni még?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

berczely
Nem nagyon értem ahogy leírtad... mi kell színesre és mi maradjon hogyan?<#fejvakaras>

PJack
#91373, #91357

ezt nem neked akartam Bercz, hanem a többieknek. de érted 😄

Tomesz0019
vagy ha valaki ezt átalakitaná nekem hogy a Tomesz név legyen piros fehér zöld de a szöveg ami meg ugyan igy megmaradna meg a három szin ugyan igy rakodna össze csak nem vonalba hanem a nevembe.
köszönöm<#worship><#worship>
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_04/magyar.gif

Tel.szám: ->84261

szabii98
És MÉG +1 SZAVAZAT!

I met God. She's black

Legyél HG !! +1

<#eljen>
berczely
Inkább ti mennyetek innen, ti akik csak magyaráztok, ti akik egy darab logót nem készítettetek még!

Szerintem mindenki magára ismer!Be lehet fejezni!

szabii98
Még nem vagy 1 éves regisztrált!

Pár dolog, annak aki nem képes megnyitni Ramy linkjét(#91335):
"...az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat."
"... a kategóriában jelen lévõ moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberrõl van szó, vétójogot kapnak."
Ide sokan járnak, mivel logot kell kérni...

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELÕSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Probléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük."
Ne csak a törlésér jelentkezzetek!

"A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz(Morcosqtya,Shumika), vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését."

"
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe. "
Van jogunk panaszt tenni, tehát jól gondoljátok meg!

Kb. ennyi, még fontos dolgokat lehet gyûjteni.

I met God. She's black

ne kérdezgessetek már ilyen hülyeségeket

lehet tanulmányozni (A házigazdai jogok kiosztásának elvei)
morcosqtya
mert Aquir-ral mi van? Miért hagyta itt a topicot kontrollálatlanul?

VERESS 96
Sziasztok egy 120X20 as logót szereznék kérni ebbõl a képbõl:

A maximumot kellene kihozni belõle forogjon villogjon akármi csak szép legyen 😊
Elõre is köszönöm

bency
SZIASZTOK!

Kene egy olyan logo amin a Volt felirat al,es a hatterben valami villamok legyenek,vagy valamilyen elektromossag! Nevem nem kell benne legyen,koszi szepen!

:) Semmi okosság :P

morcosqtya
kezdõ topicban van pár...

morcosqtya
de én. 😊)))
(gyakorlás)

szerintem csak úgy, feleslegesen senki nem csinál
skate00
hello
ésetleg vki tenne be egy pár: nem felhasznált, befejezetlen,..logókat?!

szívesen
szabii98
köszi😄

I met God. She's black

berczely
Már megint mi van itt?<#wilting>