Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#91450 : nekem tetszik
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szerk.: Basszus ezt a másik topicba akartam írni, erre ide ment véletlenül.
Bocsánat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szeretnék kérni egy 120x20-as logót.
csak simán ez a szimbólum szerepeljen rajta
köszi

www.bundesliga.de www.kicker.de
Köszönöm, de nem igazán ilyenre gondoltam. Olyant szeretnék mint a mostani logóm csak a Dresden helyet kéne a hoffenheimes kép kéne és mint a háttérben van a sárga bordó itt meg most kék alapon fehér lenne és a nevem meg maradna a betütipusban és csak annyi, hogy king. A betû színe meg akkor lehet fehér.
Tudom az elsõ kérésnél nem így fogalmaztam, most próbálom pontosítani.
Nem tudom így meglehet csinálni?
www.bundesliga.de www.kicker.de
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha nem akarjátok megcsinálni nem figyeltek rá és kész, ha nem analfabéta <#zavart2>#zavart2> rájön magától is hogy senki nem csinálja meg neki.
Ezért utálom a húsvétot, a sok sonka ezt hozza ki a fórumlakókból.. <#schmoll2>#schmoll2><#levele>#levele>
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
keress valami mást, ami alkalmasabb erre a célra.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szerintem én normálisan szóltam hozzád

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Egy 120x20 as logot szeretnék kérni ebbõl a képbõl Andor felirattal és valami animácio jó lenne de nem muszály. Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(a pulzus benne v hasonló és persze a Bl1ND felirat)
vagy valami (akár animált) ilyenre ? 😊 (ide is Bl1ND)
(vipbe...)
Ha valaki csinálna akkor + köszönném 😊
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??