Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ám nehogy kötekedésnek érezd...
csak én ott kimaszkolnám.
Sõt az se lenne szar ötlet ha a fénylés nem horizontálisan menne balról jobbra, hanem diagonálisan (bal fentrõl --> jobbra le)
csak egy (konstruktív) ötlet. Én midenesetre kipróbálnám a helyedben, ha már ennyit dolgoztál vele... <#vigyor2>#vigyor2>
nah akk itt a kijavított és ez már végleges(hacsak a kérõ nem kér valami változtatást rá)

nem tudom még mennyire "kajálják" 😊)
púúúúú
lassabb verzió:
kicsit gyorsabb(elvileg😄)
Ha tetszik akk használod ha nem akk ne.😄
Vegyük a te képedet:
A kutya orra körül lenne a VW embléma középpontja.És nem nagyobb mint a feje kb. csak alul felül lógjon ki egy picit.
És a világosszürke háttér az összes fehér részen.
És a VW emblémán pl egy ilyen animáció
és tökéletesen fasza.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Csak más nem úgy képzeli el ahogy én.
ENNYI!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(ez az ú.n. "ihlet" minden mûvészetben)
Ez természetesen nem ellened irányul, semmi averzióm nincs veled vagy a logóddal szemben, csak momentán ez a hangulat engem nem kapott el.. ennyi.
Valakinek nem lenne kedve megcsinálni a kérésemet? #91811
Köszi!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Úgy hogy szar kép logónak.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ebben hogy nem lehet látni a fantáziát?!<#conf>#conf>
Csak zsugorítsd össze és rakd be a bal oldalra valahogy.
Nekem az a lényeg hogy fekete/szürke-fehér legyen.
Keret és név ne legyen rajta.
Ne fehér - szürke átmenetes legyen hanem szürke mint a háttér.
De ittvan egy még egyszerûbb kép.<#awink>#awink>

most ahogy nézem tényleg olyan mintha rajzolt lenne az é-n az ékezet pedig ez a font saját é-je.. <#szomoru1>#szomoru1>
annyit ajánlhatok hogy ha nincs ékezet a fontban akkor úgy csináld meg hogy egy veszzõt raksz az ékezet nélküli betû fölé? 😄
merénúgyszoktam
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Pjack stílusú ^^ pjack mindig rak be vmi oda-vissza csapódó animot 😄
ha te is tettél volna bele akkor tényleg Pjack féleség lenne 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
átmenettel esetleg.. de sajna ez a kép így elég kevés magában / egyelõre nem látok benne fantáziát.
egyéb ötlet? kép?
ám jó munka csak elvont
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egy új egyszerû logót szeretnék, nem bonyolítom képekkel meg hosszú elképzeléssel. A lényeg hogy a háttér ilyen kék legyen mint amilyen most, a nevem (Bruk) lehetõleg fehér legyen és valami fasza betûtípussal szerepeljen valami fényes animációként.
Elõre is köszönöm!
The Truck Is My Life
Kép :.