Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem kérhetnék egy !nagyon egyszerû! logót.
Csak ezt kéne rátenni a fehér hátterû vip képre.
De ha nem akk nem.
Köszönöm.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kérnék egy logót ami 120*20-as méretû a háttere egy fehér kék átmenet lenne. A nevemnek csak a King szerepelne, de ha lehet a mostani betû típussal vagy valami hasonlóval szeretném és fehér vagy kék betûkkel attól függõen melyik a jobb. Ja és aki megbírja oldani az tegye már bele a kicsi Hoffenheim címernél csillogást. Ezt most is meg van és nagyon tetszik.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Akkor választottam egy másik képet talán könnyebb lesz megcsinálni, valami ehhez hasonlóan gondoltam el.
Ezzel a képpel és a Luspy névvel.

The Truck Is My Life
<#wink>#wink>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
★ 汤姆 李
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(#91765)
Amugy bejön de jobban tetszik ami most van. Te csinaltad ezt is.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Nem olyant amilyent kértél, de unalmamban csináltam 😄
Változtassuk meg a topic címét Kamionos logómûhelyre...
Ezt az egysíkúságot istenem..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A logomra szeretnék kérni egy kis frissitést.
A scánia helyett ezt a mercit kellene berakni ha meglehet oldani:
A többi ugyanugy maradhat.
Na meg a merci is mozogjon mint a scania😊
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Szeretnék kérni egy logót 150x25 méretben! Név:Bazsa
EBBÕL a képbõl ha lehetne ugy hogy a merci mozogjon vagy akármi ami megoldható animáció és ha még azt is meg lehetne oldani hogy a merci jell megcsillanjon!
a sõtétebbik szûrke fejléchez illeszkedjen!
Köszönöm!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Rég jártam erre s szeretnék kérni egy 120x20 as logot ebbõl a két képbõl,és egy szép betütipussal irja hogy Tomikahh a logo balfelében..
Subaru Impreza & Hummer

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Szeretném ha valaki ebbõl az idegesítõ képbõl csinálna nekem egy logót😄
VIP méretre és a sötét szürkéhez igazítva Katt!
Kérnék egy logót ami 120*20-as méretû a háttere egy fehér kék átmenet lenne. A nevemnek csak a King szerepelne, de ha lehet a mostani betû típussal vagy valami hasonlóval szeretném és fehér vagy kék betûkkel attól függõen melyik a jobb. Ja és aki megbírja oldani az tegye már bele a kicsi Hoffenheim címernél csillogást. Ezt most is meg van és nagyon tetszik.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót ezzel a képpel.
Annyi kikötésem lenne hogy a "Luspy" név legyen rajta valahogy, esetleg animáció meg az még hogy a "SG"-kék színû legyen a háttere ha megoldható.
Köszönöm elõre is annak aki megcsinálja ! 😊
The Truck Is My Life