8627
.
  • Calver
    az élet nagy problémái...
  • Dino16
    Nincs is kedvem játszani a játékkal míg nincs meg a magyarositás, de már majdnem végigvittem!
  • xem
    Köszönöm.
  • Lyan Kyj
    csak 1,2
  • xem
    Hali mki. Volna 1 kérdésem: Kotor2-nek van küldetés kiegészítője? Vagy csak Kotor 1, 2 létezik?
  • Ronnie17
    csuma, nem tudja vki h lesz kotor 3 vagy nem?
  • Lacika 79
    nice, újra végignyomom mielőtt kijön Wow BC :D
  • lord nihilus
    szerintetek?
  • Neogan
    Ez engem is érdekelne. A config átírása nem vált be.
  • Calver
    újabb kérdésem lenne... füstöt ki lehet valahogy lőni? max graffal megy mindenütt, kivéve ahol füst van - ott ha minimumra állítom akkor is szaggat.
  • lord nihilus
    hamarabb kész lesz a kivágott jelenetek helyreállítása mint a magyarosítás :S
  • Shaman
    "2005.09.12. 15:40
    átnéztem az újabb verziót, és mint látjátok, csak 39.59% (alig 4% javulás)
    ebben a tempóban 2006 közepére várható a teljes verzió. de reméljük hamarabb is kész leszünk :)"

hmmm..
  • ZÓÓÓcsi
    Magyarositas állás: http://kotorhun.uw.hu/kotor2/index.php
  • tyro
    hello!
    Valaki belinkelné azt az oldalt ahol meg lehet nézni hogy hogy áll a magyarítás? Vagy még mindig nem írják? Kész gondolom még tuti nincs...:(
  • Calver
    emberek, lenne egy kérdésem... használtam régebben egy olyan modot amitől női karikon női Miner Uniform volt, tehát normálisan nézett ki, ellenben most az istennek nem találom. nem tudja vki honnan lehet letölteni? keresgéltem pár helyen de nem találtam meg...
  • Calver
    nem, halvány lila gőzünk nincs h őszinte legyek. sokak szerint Peragus a gém eleje, nekem még Telos is annak számít. sok droid sokszor jön, sőt, azalapján amilyen káosz a hozzászólásod azt is elképzelem h amikor az Ebon Hawkból kell lövöldözni arra gondolsz, de akár arra is gondolhatsz amikor Attonnal találkozol. szóval most mégegyszer próbáld meg, érthetően, magyarul, utána bárki szívesen segít, de így nem tudjuk belőni mi kéne neked.
  • Dani8
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Az elején, amikor szét kell lőni valamit, tudjátok, amikor olyan sok droid jön. Na, ott azokat hogy lehet kinyírni? vagy hogy lehet őket megkerülni?
  • Lyan Kyj
    ha ati kártyád van, akkor rakd fel a legújabb peccset a játékra
  • Calver
    nagy kérdés... megyek el pár napra laptoppal, felnyomtam rá KotOR 2-t h el tudjam magam esténként foglalni vmivel, el is indul szépen, aztán mikor betölti a pályát kivág, semmi hibaüzenet. scan hardware után azt írja h "game requirement not met", de sima KotOR meg megy. mitől lehet h 2 az istennek nem akar elindulni? mit változtattak a graf motoron 1 óta? ha vkinek van vmi tippje nagyon megköszönném...
  • Lacika 79
    hmmm, igen, asszem vágom :P
  • GamerAdams007
    :)
  • HiPPoNaX
    Uriember biztosra nem fogad ;]
  • GamerAdams007
    fogadok el se olvastad amit írtam... #5928
  • Lyan Kyj
    eh..plz menj el, mert csak flém lesz.
  • Balazs15
    te aztán vágod ám a témát
  • Lacika 79
    huhh, az ilyen kis nyomoroncokat jobb helyeken IRL jól pofán verik, és elzavarják haza.
    nem is értem, hogy gondolod, hogy elég vagy egy RPG-vel való játékhoz, ha egy ilyen egyszerű problémát nem tudsz megoldani.
  • HiPPoNaX
    Latom azota is csak kemenykedni tudsz, de olvasni nem igazan, pedig mintha kicsit lejjebb mar elhangzott volna egy tipp a dologhoz. De aki csak osztani tud, olvasni nem, az bizony erosen az IJBM kategoria.
  • lord nihilus
    ezzel a vagánykodással nem érsz el semmit, szal plz máshol éld ki magad htxpáj
  • Balazs15
    nekem nem crack kell mert azt alap megkeresni winrar al be van csomagolva a full de kitömöritésnél kér egy serialt szal a játéktol független
    nigger te meg mit szolsz bele? Calver bocs...biztos nagyon kemény lehetsz inkább meghuzom magam
  • Calver
    1. egyel előttem már leírta Braveheart
    2. ...és még mindig egy szánalmas kisfiú...
    3. tényleg nem, és maradjon is így, egy szánalmas ifjú nem érdekel. én csak annyit látok h szétspammelsz egy általam kedvelt témát az idiótaságaiddal, ez viszont érdekel.

viszlát, ahogy elnézem népakarat szerint senki sem kiváncsi rád.
  • Braveheart
    Nem akarok beleszólni, de megteszem
    Neked nem crack kell?

"plz vki tudna egy linket adni hogy hol találok cracket???ami müxik????"

Most akkor mi kéne ha volna?
  • N1ggA
    Szégyent hozol a 16 évesekre... Ja bocs, te 16 ÉS FÉL vagy.
  • Lyan Kyj
    eh
  • Balazs15
    te is jopár hibát elkövettél:
    1.nekem nem crack kell mert azt a legkönyebb szerezni
    2.16 és fél éves vagyok
    3. te nem ismersz engem én se téges szal kussolj...
  • Calver
    na jó te kis senki, felvilágosítalak mit csináltál eddig rosszul (azt leszámítva h megszülettél):
    - ez egy FÓRUM. nem chat, FÓRUM. tudom, az új generáció legtöbb tagja valamilyen szinten fogyatékos, és bizony nektek 15 évesen még nehéz érezni a különbséget, de itt NEM KAPSZ RÖGTÖN VÁLASZT.
    - ha nem kapsz választ, ne kezd el TELESZEMETELNI A TOPICOT, se egy idióta szmájlival, de különösképpen ne egy fél km hosszú hozzászólással ami tönkrebassza.
    - ha mégis visszatarthatatlan vágyat érzel arra h szemetelj, az NE AZ LEGYEN H "KÖNYI" 200-SZOR, ugyanis ezért még ennél ezerszer kedvesebb emberekkel teli helyen is zsírbuzinak néznek.
    - ha ezt közlik veled, maradj szép csendben és próbálj meg kedvesen segítséget kérni, és NE UGASS VISSZA. bár felőlem fel is akaszthatod magad, az is jó alternatíva.

remélem segíthettem kicsiny megnyomorított lelkeden. na jó, igazándiból kurvára nem érdekel. bár cracket tudnék adni, de sajnos ezen a fórumon nem warezolunk, szóval marad a vásárlás. ilyen az élet.
  • Balazs15
  • Balazs15
    Calver bazd meg az anyád
  • GamerAdams007
    lol
  • Calver
    "könyi"? buzikkal nem tárgyalunk...
  • via_mala