Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

madi 9k
REGEDIT-ben hogy lehet átállítani a monitor felbontását? Aki tud kérem segítsen fontos lenne.Elõre köszi!

http://www.madaraszautosiskola.hu

franco
erõsen nemtom mirõl beszélsz

csinálj screensotot

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
egy ponton megáll, se elõre se hátra , csak körbe -körbe....,Ez bug lehet?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
az mitõl van hogy nem tudok semerre sem haladni a robotommal? villog az akkumulátor ikon

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
értem, kössz! majd még kérdezek...

Lacee
ion támadással (arra nagyon érzékenyek a droidok, és a pajzs sem mindig védi ki), vagy szimplán csak addig lövöd õket, amíg le nem jár a pajzsuk...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

McFrost
Hail! Kicsi robottal vagyok, jönnek ellenem oan robik ,melyeknek van védõpajzsuk, õket hogy lehet kinyírni?

McFrost
igen , igazad van, úgy kellett! gyenge az angoltudásom...sajnos, da majd rájövök,meg kérdezek!
THX!

Lacee
a játék elvileg mondja is, hogy zárt ajtókat be lehet zúzni (bash), az a kard ikon.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

McFrost
az öregasszonnyal beszéltem 1000szer, de mindig visszaül....
meg próbálom , kössz!

Lacee
beszálj az öregasszonnyal, nézz bele a ládákba a környéken, ilyesmi... a zárt ajtók egy részét könnyen ki tudod nyitni, ha berakod fegyvernek a plasma torchot (nem biztos hogy pont így hívják, de rögtön az elején megkapod ha jól emlékszem), és azzal rávágsz egyet az ajtóra

McFrost
tök elején vagyok, kiszálok egy ilyen kabinból , többiek nem , keringek 5 helységben, van egy öreg asszony , de nem tom mit kell csinálni, egy ajtón lehetne kimenni, de az füstölög...

Lacee
mi a gond?

McFrost
hahó valaki! most kezdtem ezt a gémet , de már az elején elakattam, ott ahol egy nõ jógázik miután felébredt a halálból

Calver
dehogynem, most nyomom 3szorra, most egy csaj DS Guardian/majd késõbb Marauderrel...

"The trees move. Do you not see it?"

N1ggA
SWGZZÜUNK!!!

Spread De Love!

...<#taps>
Lacee
no mi törttént, senki nem játszik már ezzel a jó kis gémmel?

MarkBlade
Én azért várom a fordítást szerintem jó volt az elözõ résznek is.. majd akkor elõveszem a játékot.
Lacee
azért nagyon ritkán van olyan, hogy egy fordítás eléri az eredeti verzió színvonalát, vagy jól visszaadja a hangulatát... és hogy felülmúlja, szinte nincs is.
(kicsit off,de😊
értem ezt filmekre is, ezért próválom kerülni a szinkronos mozikat, még olyan nyelven is, amit nem értek: a színészek játéka sokkal jobban "átjön" saját hanggal.
(ON)

minden tiszteletem a fordítóké, akik idejüket áldozzák arra, hogy mások is megérthessék kedvenc játékaikat, de azért erõsen nem ugyanaz a szint... már csak a munkakörülmények és a rászánt idõ miatt is.

Miért? Nekem bár nem okozott gondot az eredeti szövegû játék sem (középfokú nyelvizsgám van belõle), de nagy élmény volt az anyanyelvemen játszani. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel.

franco
kár leállnunk vitatkozni ha ezt komolyan gondoltad:

"Ráadásul az elsõhöz van már teljes magyarítás is, az szintén sokat dob a játékélményen."

franco
türelem rulz <#eljen>

Sir Quno Jedi
Gondolom a segítõkészségünkrõl tett megjegyzésére reagált volna, megjegyzem joggal...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dead
Csak azt nem értem, hogy mik tudtak eszébe jutni, amit cenzúráz inkább.

Dead
Felõlem.............

Egészen nyugodtan elmondhatja itt is, legfeljebb vitatkozunk egy kicsit.

Dead
mi? mond ell privátba

Dead
Vann benne valami..........

Nem. Nem a városokról beszéltem, hanem egyer részerõl, jelenetekrõl. Nar Shaddaval, az említett -Twilekes részen kívül- semmi gondom nem volt. (Bár azt megjegyezhetnénk itt, hogy az Exchange figyelmének felhívása nem éppen egyértelmû feladat, az ember elsõre nem mindig tudja, mit kéne csinálni,hova kéne menni. Ilyen az elsõ részben nem volt, a feladatok világosan megvoltak fogalmazva a quest logban, ami a második részrõl nem mondható el.)
Nem tudtam ezenfelül nem összehasonlítani az elsõ rész hihetetlenül igényesen elkészített városait, Manaant, Tatooinet a második rész városaival. Például az általad említett Onderonnal, ahol a fõtéren 10 ajtóból kettõ valódi, a többin nem lehet bemenni, mert idõhiány miatt nemtudták kidolgozni. És ez még rengeteg helyen visszaköszön. Elég kiábrándító. Ha ehhez még hozzávesszük a programból kivágott helyszíneket, alternatív befejezéseket, akkor világossá válik, hogy a játék távolról sincs a Kotor 1 színvonalán. Ez sajnálatos, mert én is szívesen játszottam volna végig ezt is újból (a Kotor 1 et háromszor vittem végig), de sajnos ez a játék távolról sem volt olyan motíváló,érdekes,szerteágazó és hatalmas, mint az elsõ rész.

Calver
"sok a rosszul kivitelezett rész a játékban"
hát pont nem. Nar Shadda, amit te "rosszul kivitelezett részként" jellemeztél, az pont hogy a gém - legalábbis szerintem - egyik legjobban megcsinált része, baromi jó ez az "akció-film" feeling, ahogy össze-vissza váltogatod a karaktereket. gondolom ezután Onderon fináléja is rosszul kivitelezett részként van nálad számontartva...

Miért, kultúráltan nem tudod elõadni a nézeteidet?

Dead
Az, hohy milyen könnyû legyõzni a twi'lek fejvadászokat, az attól függ, hogy hanyadikra mész a Nar Shadaa-ra. Én amikor elõször vittem, akkor elsõnek mentem oda, és úgy egy kicsit kemény ellenfélnek bizonyultak, de pár gránát, és Attonnak egy kard segített legyakni õket.

franco
inkább cenzúrázom mik jutottak eszembe tisztelt bgabor hszeit olvasva:

............................

Calver
...pedig Mirát késõbbi felhasználás okán meghagytam ott 8as szinten (ott kap Precise Shot II-t)

Calver
hát nemtom, nekem az Attonos és a Mirás rész sem volt soha akadály... Attont
SPOILER
kiképeztem Jedi Sentinellé és 3/13-as szinten pillanatok alatt ledaráltam a két Twi'lek-et,
SPOILER OFF
Mirának pedig a mancsába adtam egy maxra updatelt Mandalorian Rippert, belenyomtam sokmindent, felszereltem rendesen és Hanharr kb 3 lövés volt...

Feltétlenül szerezd be az elsõ részt, nagyságrendekkel jobb, mint a második.
Az elsõ rész után amikor elkezdtem a másodikkal játszani, végig az volt az érzésem, hogy valami bugos third-party moddal játszom.
Ráadásul az elsõhöz van már teljes magyarítás is, az szintén sokat dob a játékélményen.

Én is ezzel szenvedtem, és ugyanannyira segítõkészek voltak velem is, mint most veled. Naszóval felinstallálod, a gyári exere felrakod a patchet, és utána ráteszed az alap cracket. Azzal is mûködik a dolog, azért nincs külön 1.0b-s crack.

Hö, én aknákat rakosgattam le, úgy nyírtam ki õket. Meg szaladgáltam az asztalok között. Plusz néhány gránát,pajzs és megpack használatával taccsra lehet vádni õket. Amúgy nagyon nem értem, miért került bele ez a jenlenet. Elõször én is néztem nagyokat, hogy a kimondottan gyík Attonnal hogyan is lehetne egyedül legyakni a két közelharcos Twi'lek-et. Körülberül annyi értelme van, mint a végén a Mira-val a wookiee elõl rohangálni. Hiába, sok a rosszul kivitelezett rész a játékban, ráfért volna még bõ fél év fejlesztési idõ. Az idõ elõtti kiadás erõsen a minõség rovására ment.

Ok kösz, megpróbálom.

Sir Quno Jedi
Meg gránátok izé...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee
két megoldás van:

- vagy pajzsokat és medpacet használva kitaktikázod õket (ez sem lehetetlen), vagy

- egyzserûen bemész a bárpult mögé, ahova valami miatt nem követnek a fejvadászok, és onnan simán lelövöldözheted õket 😊

Üdv!
Elakadtam a Nar-Shaddaan, amikor el kell menni a gázos alien bárba, közben Attont megtámadja 2 Twi'lek punci.
Ezekkel sehogysem bírok el.. Attont kinyírják sec-perc alatt bármit csinálok.

Timbo
Oh , nó! 😞 áááá

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Dead
bug valszeg...........

Timbo
Szewasztok!! Már majdnem végignyomtam a játékot de a végén elakadtam!! Kreia t kéne megölni és sikerül is de ha õt megölöm én is automatikusan meghalok!! Mit kell ott csinálni??

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

pluhi
Van valakinek ötlete arról, hogy miért nincs crack az 1.0b patchhez? Szar ez a játék, vagy mi? Ilyet még nem láttam, hogy ne jött volna ki a javitáshoz törés. OK ok, Securom 7-et tett bele a patch, de hát tucat Secu7-es játék fel van már törve.
Akkor nem vitted túlzásba a jóságot...<#taps>
Lacee
ja, viszonylag fehér nigga lesz belõle 😊

Calver
hát nemtom, én a fénykaszákkal szemben csak megálltam és lecsaptam szépen mindet, pedig difficulton nyomattam... igazán csak
*SPOILER*
Darth Sion bácsi halálat sajnáltam, õ az elsõ igazi, kömény Sith csávó eddig
*SPOILER off*

most meg nekiugrottam egy niggával, profi kis rasztával, poénosan fog kinézni DS masteryn <#vigyor1>