Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Most nagy döntés elõtt állok. Végigjátszom újra az elsõ részt, vagy nekiállok 200 forintos sms-sel a második résznek, amivel még nem játszottam. A kérdés: Melyikkel járok jobban? :-)) Mármint nem anyagilag értem. :-)) A kotor2 olyan jó játék mint az 1? Attól félek, hogy nem a bioware csinálta a kotor2-õt (valahol ezt halottam, nem tudom 100%-osan, hogy igaz), és ezáltal nem annyira kira gém.

HiPPoNaX
Rendszerkovetelmenye az azonos motornak koszonhetoen ugyan az (sajnos igy a bugokat is sikerult bele adaptalni), ujitast meg leginkabb annyiban eszleltem, hogy a csapattagoknal tudsz influence pointokat szerezni, az alapjan nyilnak meg jobban vagy kevesbe (igaz jo reg jatszottam utoljara a kotor2vel, most az 1et tolom)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

dinomano
nah, én még csak KOTOR1nél tartok...még nem merültem el benne, de jonak néz ki a gém.. :-D Picit konzolgém feeling ez a csapamelos fightsystem, de én ezt szeressem, jobb mint az überprimitiv ps-c hent-rpg... :-D
a KOTOR2nek mi a rendszerkövetelmenye+mennyiben ujit a KOTOR1hez kepest?D.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

HIE
Na rájöttem, hogy pontosan melyik fájl rossz. A Modules könyvtárban lévõ EBo fájl. Nem tom megjavítani patch-al sem. Úgyhogy ha valakinek megvan még a Kotor akkor eltudná küldeni. Modules könyvtárban van. Köszönöm.
cím: [email protected]

Nem lehet valahogy a ködöt-füstöt(vagy minek nevezzem)ami már a fõmenüben is ott van valahogyan kiiktatni??Beállításokban nincs ilyen funkció és nem tetszik a videókarimnak,nem tudom miért mondjuk mert a többi game-el nincs semmi gondom és ha nincs a játékon belül ez a(fölösleges szerintem)ködfelhõ semmi gond sincsen a futtatásával.Magyarítást már én is várom!!!Go Go SW kotor fordítócsapat<#awink>

fsgh
még nincs...és még kell neki pár hónap sztem olyan 10:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gyocsika
Van már hozzá 100% magyarítás mert az nélkül nem kezdek el játszani vele?

hol van patch hozzá állandóan lefagy??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

HIE
Épp elmennék a Pegasusról (v mi is a neve, és azt írja ki a Kotor 2, hogy a Modules könyvrtárban valami hibás. És az a gondom hogy ahhoz, hogy újra telepítsem meg kéne, hogy legyen a play cd. De az elveszet. Valaki el tudná küldeni a Kotor 2 modules könyvtárt
cím: [email protected]
Köszi

Nem kell hozzá sokkal jobb gép. A Grafika szinte egy az egyben az elsõ részbõl már ismert minõségû. 😊

Est Sularus Oth Mithas

fsgh
aha😞(
Pedig jöhetne már😊
azt nem tod hogy ha nálam megy a kotor1 akkor megy a 2 is?vagy sokkal jobb gép kell hozzá?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Senki sem tudja. Én is azt várom már régóta.

fsgh
Sziasztok nem tudjátok pontosan mikor jön ki a magyarosítása?(100%os)

Sikerült köszönöm!!!!
HiPPoNaX
Ha erted akkor mi a gond? Csak kivalasztod a megfelelo blokkot es elforgatod a megfelelo iranyba, hol akadsz ebben meg?

ez nem segít?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Én ezt értem de valaki a megoldást is megmondhatná. Harmadjára kezdem elõlrõl a játékot és nem akarom megint. Légyszi
Én ezt is értem de harmadjára kezdem elõlrõl a játékot emiatt. És sose jött össze de nem egyszerübb ha azt mondod hogy mi a megoldás. Légyszi.
HiPPoNaX
Nem ujat ad be, hanem atforgatja a szamokat, aszerint ahogy kerted...
trükkös zár: középsõ rész óramutató járásával ellentétesen forgatva; jobb oldali rész óramutató járásával megegyezõ irányba forgatva; bal oldali rész óramutató járásával ellentétes irányba forgatva (forras: rpgvault.hu)

Tényleg jó lenne a segitség
Nagyon örülnék a helyes kombinációnak.
És melyiket nyomjam meg mert ha lenyomom valamelyiket és utána megint akkor egy egészen újjat ad be.
Miért nem rakja fel a patch-et a játékra nálam??DVD-verzió van meg de nem erdeti ez a probléma talán??

Így van. 3 csoportban 6 féle módon lehet forgatni a karaktereket

3E E1 1D
L7 7T T3

és mindegyiket lehet jobbra és balra tekerni. Így kell a megfelelõ állapotba hozni

Est Sularus Oth Mithas

HiPPoNaX
Ha jol emlekszem, mindig egy 2*2 szambol allo blokkot kell forgatni ugy, hogy az elforgatando szamsorbol a mintakent kapottat kapd vegul. Kis logikaval siman megoldhato.

Sgitene nekem valaki elakadtam a Nar Shada bolygón a droid ware houseban a droidommal vagyok és nem tudok kinyitni egy ajtót számok vannak ott

3E1D
L7T3

1E7T
3L3D

37ED
LT13
De nem értem miez? a hat számot hogyan üssem be?
Az utolsó elötti Catalyst van fent és a játék legújabb patch-e.
Tudja-e valaki , hogy a leújabb Catalyst rendesen mûködik-e már ?
videókártya driver frissítés?

Est Sularus Oth Mithas

A problémám a következõ:a játék az összes videó után meghal , csak üres fekete képernyõ marad és nem válaszol
Ha valaki tudja mi a megoldás: PLEASE HELP
A gépem 😛4 3,2 GHz, 1024 MB RAM, ATI RADEON X800 Pro
HIE
Én elrontottam, mert ugyan csináltam még a Datoonion fénykardot, meg szereztem is egy párat, de nem tom használni. Amikor összegyûjtöttem a csillagtérképeket, már nem engedte, hogy visszamenjek a Datoonire, hanem rögtön az ismeretlen világba. Úgyhogy most kénytelen vok egy ilyen egyszerû (bár elég erõs) kétnyelû pengével harcolni. Elég dühös voltam, és vagyok, hogy nem tudom használni. Hol ronthattam el? Mindent a végigjátszás szerint csináltam. Úgyhogy nem tom.

Bandew
Egy játék sem olyan, nem is azért van a cheat. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ez nem az a játék, amit ne tudna bárki cheat nélkül végigvinni! <#ejnye1>

Ez kell valakinek egy RPG-hez? 😄

Est Sularus Oth Mithas

hellosztok azt szeretném kérdezni hogy van a játékhoz cheat??? és melyik verziónál mûködnek??? köszi!!! ja és még valami a fénykardhoz a dolgokat hogy lehet megtalálni????

Az se mindig megoldás, ha a legfrissebb van fent... Ezt tapasztalatból tudom. Néha jobb, ha 1-2 verzióval régebbit próbálsz, mert a legfrissebbeknek megvannak a gyerekbetegségeik. Fõleg idõsebb szoftverekkel szemben.

Est Sularus Oth Mithas

Lacee
mennyi ramod ill. szabad hely van a vinyón?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kösz, ide én is gyakran járok. Na talán majd nemsokára.

3P
Nézz el ide, de konkrét idõpont itt sincs.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nem tudja valaki, mikorra várható a teljes magyarítás?
Szeretném már újrajátszani a gamet.

InfectedMann
Videókártya Driver-re gondolsz?
abból a legfrissebb van fent !
mindig frissítem !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

HIE
Nekem is XP-m van, és driver frissítéssel ma sikerült helyrehoznom, hogy ne lépjen ki. Lehet, hogy a driver frisítés azon is segít.

InfectedMann
semmi javulás !
XP reinstall lesz !
úgyis csinált/csinál érdekes dolgokat :S
pébeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
még annyit tennék hozzá, hogy CD-s 2.0-ás verzsön...
bár azt nemtom, hogy DVD verzsön létezik -e belõle de gondolom, hogy igen 😄

InfectedMann
nekem olyat csinál a játék (bár lehet XP miatt van), hogy egyszer egy idõ után a gépem elkezdi iszonyatosan olvasni a vinyót és ezek után belassul a gém aztán a karakterem néha meghülyül és nem lehet irányítani csak, ha karaktert váltok vagy ha újraindítom a gémet vagy a gépet...
XP suxx vagy valami gém Suxx?
most teszem újra a gamét hátha segít valamit :S

Shaman
ott mindig van egy részletek gomb aminél kiírja melyik file-al volt gond felül...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

HIE
Nem olyan fajta hibaüzenet, csak a szokásos. "A program leállt a kellemetlenségért elnézést kérünk". Azt alatta Hiba jelenet elküldése /mégse.

Shaman
mi a hibaüzenet?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

HIE
Olyan nagy gondom lenne mind a Kotor 1-be, és mind a 2-be, hogy egy adott rész után egyszerûen kilép a játék. Elkezdem a játékot, egy ideig minden redben. Pl a Kotor 1-nél ott akadt le, amikor Sith páncélt kell felvenni, és lemenni a liftel, amikor bemegyek a liftbe elkezd tölteni, aztán lefagy, kiír egy hibaüzenet, aztán kilép. Próbáltam már javítással is de úgyse jó. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

Enosh Chan
janik egyzserûen harcolj vele és ha gyõzöl gyõzöl 😊 ejj milyen szép emlékek fûznek ehhez a játékhoz 😊 még ez az enosh chan a kotor 1ben lévõ karim neve volt 😄D

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]