Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen, a rugdosásod miatt szaggathat a játék. Sõt, akár meg is "halhat" pl. a videókártyád, vagy a winchester-ed, esetleg a procid, memóriád. Azaz, szinte bármi a gépedben. Ezért nyomatékosan kérlek többé ne rúgdosd a géped a saját érdekedben. Erre a célra ajánlanám a focilabdát, falat, testvért (VICC!!!!) és egyéb tárgyakat
Est Sularus Oth Mithas
de a sztori építkezik az elsõjére
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
onderonon vagyok es nyomozok a doki utan, de nem tudom mit tegyek, a 3 parancsnokot ha likvidalom, sotot pontokat kapok, es en most a vilagos oldalt valasztottam, szoval ezt kihagynam, akivel tudtam, beszeltem, de hogy fejezem be a nyomozast?
vagy mik a lepesek, koszonom
A grafika elméletileg ugyanaz, de mivel rosszul lett optimalizálva, akadni fog mint annak a rendje. Sok helyen játszhatatlanná válik. Orvosolni sajna csak a kameramozgatással lehet a dolgot (ott, ahol valamilyen vibráló erõtér, füst vagy más hasonló akad, na ott képes iszonyat mód belassulni a játék).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
KOTOR II eldöcög egy 633mhz-s gépen geforce2-vel, 256 mega RAM-mal? Az 1 ugy tudom megy ezen a configon; a 2-nek meg kb. ugy hallottam ugyanaz a grafikaja... :-/ Elmegy a kis gépen a 2. rész? :-O
D.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Morrowind
Baldur's Gate 2
Ezeknek a magyarítása sosem készül el, pedig ezeket várjuk a legjobban. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Könnyen lehet hogy arra a sorsra jut mind a Morrowind magyarítás. Sosem készül el.
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ottethanról?
Az egész star wars univerzumban nincs még csak hasonló nevû bolygó sem...
Talán az Ismeretlen Világra gondolsz, ahová akkor került a hajótok, amikor a Star Forge felé mentetek?
Atton lazán elmondja h õ annakidején ifjabb korában "yetivadász" volt, és h hogy ölte meg õket már nemtommelyik háborúban - talán Mandalorian War v. mi. mókás arc.
"The trees move. Do you not see it?"
gondoltam lesz olyan kedves valaki megosztani velem
"The trees move. Do you not see it?"
2005. feb. 10. 23:35 | Privát | Galéria | Válasz | #1159
Meg egy jo tanacs. Atton-ra nagyon probajatok raalni hogy megtudgyatok a sotet titkat. Naon nagy pof
Attonból sose csináltam Jedit, mirõl van itt szó?
Én is tervezem, hogy újrajátszom a programot (kotor 1-et négyszer játszottam újra egyhuzamban, de a kotor2-nél nem éreztem késztetést erre)
Sajnos a magyarítások.hu-n még csak százalékkijelzõt se raktak ki. Nem hiszem hogy lesz belõle valami záros határidõn belül.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A második résznek meddig van kész a fordítása? Tehát van már hozzá teljes fordítás?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.