Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
átnéztem az újabb verziót, és mint látjátok, csak 39.59% (alig 4% javulás)
ebben a tempóban 2006 közepére várható a teljes verzió. de reméljük hamarabb is kész leszünk 😊"
hmmm..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
BattleTag: zydar#2910
Valaki belinkelné azt az oldalt ahol meg lehet nézni hogy hogy áll a magyarítás? Vagy még mindig nem írják? Kész gondolom még tuti nincs...😞
"The trees move. Do you not see it?"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
nem is értem, hogy gondolod, hogy elég vagy egy RPG-vel való játékhoz, ha egy ilyen egyszerû problémát nem tudsz megoldani.<#conf>#conf><#szomoru2>#szomoru2><#confused>#confused><#levele>#levele><#kocsog>#kocsog>
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nigger te meg mit szolsz bele?<#ejnye1>#ejnye1> Calver bocs...biztos nagyon kemény lehetsz inkább meghuzom magam<#action>#action>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
2. ...és még mindig egy szánalmas kisfiú...
3. tényleg nem, és maradjon is így, egy szánalmas ifjú nem érdekel. én csak annyit látok h szétspammelsz egy általam kedvelt témát az idiótaságaiddal, ez viszont érdekel.
viszlát, ahogy elnézem népakarat szerint senki sem kiváncsi rád.
Neked nem crack kell?
"plz vki tudna egy linket adni hogy hol találok cracket???ami müxik????"
Most akkor mi kéne ha volna?
War. War never changes.
1.nekem nem crack kell mert azt a legkönyebb szerezni
2.16 és fél éves vagyok
3. te nem ismersz engem én se téges szal kussolj...
- ez egy FÓRUM. nem chat, FÓRUM. tudom, az új generáció legtöbb tagja valamilyen szinten fogyatékos, és bizony nektek 15 évesen még nehéz érezni a különbséget, de itt NEM KAPSZ RÖGTÖN VÁLASZT.
- ha nem kapsz választ, ne kezd el TELESZEMETELNI A TOPICOT, se egy idióta szmájlival, de különösképpen ne egy fél km hosszú hozzászólással ami tönkrebassza.
- ha mégis visszatarthatatlan vágyat érzel arra h szemetelj, az NE AZ LEGYEN H "KÖNYI" 200-SZOR, ugyanis ezért még ennél ezerszer kedvesebb emberekkel teli helyen is zsírbuzinak néznek.
- ha ezt közlik veled, maradj szép csendben és próbálj meg kedvesen segítséget kérni, és NE UGASS VISSZA. bár felõlem fel is akaszthatod magad, az is jó alternatíva.
remélem segíthettem kicsiny megnyomorított lelkeden. na jó, igazándiból kurvára nem érdekel. bár cracket tudnék adni, de sajnos ezen a fórumon nem warezolunk, szóval marad a vásárlás. ilyen az élet.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Köszi😊
ÜDV!
Ha a harci körben te vagy a bajnok, akkor vissza kellett hozzál egy Mandalor felderítõt is. Addig ugyanis nem áll ki veled az egyik champion a kettõbõl (a másik a felderítõk kinyelezése után hajlandó lesz harcolni veled). Ha mindkettõt lenyomtad, utána jön az uccsó küzdelem.
Fel kell robbantani a dzsungel északi pontján a detonátorokat.
A kapitánynak (a bejáratnál áll benn a bázison) oda kell adni a zakkeg fülét (nem karom az, zakkeg's ear).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
One man\'s hero, is another man\'s demon...
1.a harcikörbe bajnok vagyok
2.segítettem az egyik mandalóriainak megölni a felderítõket
3.megöltem egy nagy dögöt a dzsungelben és elraktam a karmát
4.hejrehoztam 2 csövet meg 1 antennát
...még mi kell?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ott tartok hogy a Mandaloriai táborban vagyok és nem tom mit kell csinálni.
Egyébként ajánlom ezt az oldalt: KotOR 2-RPGVAULT.HU
Azér nevébe is thx!
hy...lehet hülye vok de help!
Egészen eddig trainerrel játszottam és max szinten vok Nar Shadaa-ron!
És csak haverokkal lehet menni! Pontosabban a droiddal de az ellenfeleknek életét se tudom levenni mert 1-szer az elején benyomtam az örök életet!Eddig fõkarimmal
mindenkit legyaktam 2-erõviharral de a droiddal sebezni se tudok!!!!
!!!HELP!!!
És légyszi ne ilyen "ne kódozz hozzászólásokkal válaszoljatok hanem segítsetek!!!
Elõre is thx!!!
NEM WATTO VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
az unokatesója!!!
Peti