Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hamarabb kész lesz a kivágott jelenetek helyreállítása mint a magyarosítás :S

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Shaman
"2005.09.12. 15:40
átnéztem az újabb verziót, és mint látjátok, csak 39.59% (alig 4% javulás)
ebben a tempóban 2006 közepére várható a teljes verzió. de reméljük hamarabb is kész leszünk 😊"

hmmm..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Magyarositas állás: http://kotorhun.uw.hu/kotor2/index.php

BattleTag: zydar#2910

hello!
Valaki belinkelné azt az oldalt ahol meg lehet nézni hogy hogy áll a magyarítás? Vagy még mindig nem írják? Kész gondolom még tuti nincs...😞
Calver
emberek, lenne egy kérdésem... használtam régebben egy olyan modot amitõl nõi karikon nõi Miner Uniform volt, tehát normálisan nézett ki, ellenben most az istennek nem találom. nem tudja vki honnan lehet letölteni? keresgéltem pár helyen de nem találtam meg...

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
nem, halvány lila gõzünk nincs h õszinte legyek. sokak szerint Peragus a gém eleje, nekem még Telos is annak számít. sok droid sokszor jön, sõt, azalapján amilyen káosz a hozzászólásod azt is elképzelem h amikor az Ebon Hawkból kell lövöldözni arra gondolsz, de akár arra is gondolhatsz amikor Attonnal találkozol. szóval most mégegyszer próbáld meg, érthetõen, magyarul, utána bárki szívesen segít, de így nem tudjuk belõni mi kéne neked.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Az elején, amikor szét kell lõni valamit, tudjátok, amikor olyan sok droid jön. Na, ott azokat hogy lehet kinyírni? vagy hogy lehet õket megkerülni?

ha ati kártyád van, akkor rakd fel a legújabb peccset a játékra

Calver
nagy kérdés... megyek el pár napra laptoppal, felnyomtam rá KotOR 2-t h el tudjam magam esténként foglalni vmivel, el is indul szépen, aztán mikor betölti a pályát kivág, semmi hibaüzenet. scan hardware után azt írja h "game requirement not met", de sima KotOR meg megy. mitõl lehet h 2 az istennek nem akar elindulni? mit változtattak a graf motoron 1 óta? ha vkinek van vmi tippje nagyon megköszönném...

hmmm, igen, asszem vágom 😛
GamerAdams007
😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

HiPPoNaX
Uriember biztosra nem fogad ;]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

GamerAdams007
fogadok el se olvastad amit írtam... #5928

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

eh..plz menj el, mert csak flém lesz.

Balazs15
te aztán vágod ám a témát

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

huhh, az ilyen kis nyomoroncokat jobb helyeken IRL jól pofán verik, és elzavarják haza.
nem is értem, hogy gondolod, hogy elég vagy egy RPG-vel való játékhoz, ha egy ilyen egyszerû problémát nem tudsz megoldani.<#conf><#szomoru2><#confused><#levele><#kocsog>
HiPPoNaX
Latom azota is csak kemenykedni tudsz, de olvasni nem igazan, pedig mintha kicsit lejjebb mar elhangzott volna egy tipp a dologhoz. De aki csak osztani tud, olvasni nem, az bizony erosen az IJBM kategoria.

ezzel a vagánykodással nem érsz el semmit, szal plz máshol éld ki magad htxpáj

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Balazs15
nekem nem crack kell mert azt alap megkeresni winrar al be van csomagolva a full de kitömöritésnél kér egy serialt szal a játéktol független<#wow1>
nigger te meg mit szolsz bele?<#ejnye1> Calver bocs...biztos nagyon kemény lehetsz inkább meghuzom magam<#action>

Calver
1. egyel elõttem már leírta Braveheart
2. ...és még mindig egy szánalmas kisfiú...
3. tényleg nem, és maradjon is így, egy szánalmas ifjú nem érdekel. én csak annyit látok h szétspammelsz egy általam kedvelt témát az idiótaságaiddal, ez viszont érdekel.

viszlát, ahogy elnézem népakarat szerint senki sem kiváncsi rád.

Nem akarok beleszólni, de megteszem <#idiota>
Neked nem crack kell?

"plz vki tudna egy linket adni hogy hol találok cracket???ami müxik????"

Most akkor mi kéne ha volna?

War. War never changes.

N1ggA
Szégyent hozol a 16 évesekre... Ja bocs, te 16 ÉS FÉL vagy.

Spread De Love!

eh<#szomoru1>

Balazs15
te is jopár hibát elkövettél:
1.nekem nem crack kell mert azt a legkönyebb szerezni
2.16 és fél éves vagyok
3. te nem ismersz engem én se téges szal kussolj...

Calver
na jó te kis senki, felvilágosítalak mit csináltál eddig rosszul (azt leszámítva h megszülettél):
- ez egy FÓRUM. nem chat, FÓRUM. tudom, az új generáció legtöbb tagja valamilyen szinten fogyatékos, és bizony nektek 15 évesen még nehéz érezni a különbséget, de itt NEM KAPSZ RÖGTÖN VÁLASZT.
- ha nem kapsz választ, ne kezd el TELESZEMETELNI A TOPICOT, se egy idióta szmájlival, de különösképpen ne egy fél km hosszú hozzászólással ami tönkrebassza.
- ha mégis visszatarthatatlan vágyat érzel arra h szemetelj, az NE AZ LEGYEN H "KÖNYI" 200-SZOR, ugyanis ezért még ennél ezerszer kedvesebb emberekkel teli helyen is zsírbuzinak néznek.
- ha ezt közlik veled, maradj szép csendben és próbálj meg kedvesen segítséget kérni, és NE UGASS VISSZA. bár felõlem fel is akaszthatod magad, az is jó alternatíva.

remélem segíthettem kicsiny megnyomorított lelkeden. na jó, igazándiból kurvára nem érdekel. bár cracket tudnék adni, de sajnos ezen a fórumon nem warezolunk, szóval marad a vásárlás. ilyen az élet.

Balazs15
<#mf1>

Balazs15
Calver bazd meg az anyád

GamerAdams007
lol <#idiota>

Calver
"könyi"? buzikkal nem tárgyalunk...

via_mala
<#banplz>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

GamerAdams007
néha benne van a fájl nevébe, pl www.btorrent.ru, vagy hasonló ha van a fájl nevében, az a jelszó

BBird
Ahonnan letöltötted, kellett legyen jelszó leírva valahol... vagy ha nem, akkor szépen megveheted vmelyik boltban az eredetit. :-)
Balazs15
plz vki tudna egy linket adni hiogy hol találok cracket???ami müxik????vagy vki nem tudna felvenni msn en és elküldeni a jot? [email protected] cserébe adok egy oldalt ahonnan szinte minden teljes játékot le lehet szedni

RaveAir
Még nincsen, és ami van, az a Magyarítások Portálról tölthetõ le. És csak annyit mondanék még, hogy türelem...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

macgyver8
Ki tudja, hogy meg e van már a teljes magyarosítás, és honnan lehet letõlteni...én max egy éve várok erre.
Köszi😊

ÜDV!

watto
ja és kössz de már kész😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
most elmentem vmi isis-re.

Megkeresni az összes megevett alkatrészt amirõl a technikusuk sóderel. Ehhez végig kell járni a dzsungelt és az összes kanock-ot kicsinálni. Négynek a gyomrában lesz alkatrész. Ezeket ha visszaviszed akkor elõrébb vagy.

Ha a harci körben te vagy a bajnok, akkor vissza kellett hozzál egy Mandalor felderítõt is. Addig ugyanis nem áll ki veled az egyik champion a kettõbõl (a másik a felderítõk kinyelezése után hajlandó lesz harcolni veled). Ha mindkettõt lenyomtad, utána jön az uccsó küzdelem.

Fel kell robbantani a dzsungel északi pontján a detonátorokat.

A kapitánynak (a bejáratnál áll benn a bázison) oda kell adni a zakkeg fülét (nem karom az, zakkeg's ear).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Neogan
Fú hát... Odaadtad a karmot a kapitánynak? (asszem neki kell) Ja és Mandalorenál jelenteni kell hogy dolgoztál és õ szól majd hogy elég-e.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

watto
Na...ezeket csináltam meg:
1.a harcikörbe bajnok vagyok
2.segítettem az egyik mandalóriainak megölni a felderítõket
3.megöltem egy nagy dögöt a dzsungelben és elraktam a karmát
4.hejrehoztam 2 csövet meg 1 antennát

...még mi kell?

HiPPoNaX
Elvegezni a mandaloriaiak altal kiszabott feladatokat (segitseget nyujtani nekik megtalalni egy elveszett tarsukat, stb, leirja a quest log)

watto
it csak nar shadaa-ig van!
ott tartok hogy a Mandaloriai táborban vagyok és nem tom mit kell csinálni.

Neogan
Pontosan hol akadtál el?
Egyébként ajánlom ezt az oldalt: KotOR 2-RPGVAULT.HU

watto
hello
vki leírná nekem mit kell csinálni ondero-on?

Neogan
Nincs mit, sok sikert neki!

watto
má nics nálunk a petya de valahogy megcsinálja magától 😛
Azér nevébe is thx!

Neogan
Ne haragudj, de nem tudok mást mondani. Én nem használok trainert az elveszi a játék lényegét, értelmét. A KotOR amúgy is nagyon könnyû. Talán más tud segíteni, én nem, bocs.

watto
megint az uokatesóm:

hy...lehet hülye vok de help!
Egészen eddig trainerrel játszottam és max szinten vok Nar Shadaa-ron!
És csak haverokkal lehet menni! Pontosabban a droiddal de az ellenfeleknek életét se tudom levenni mert 1-szer az elején benyomtam az örök életet!Eddig fõkarimmal
mindenkit legyaktam 2-erõviharral de a droiddal sebezni se tudok!!!!
!!!HELP!!!
És légyszi ne ilyen "ne kódozz hozzászólásokkal válaszoljatok hanem segítsetek!!!
Elõre is thx!!!

NEM WATTO VAGYOK!!!!!!!!!!!!!
az unokatesója!!!
Peti

watto
44h#ffé

watto
Ns9lxc