Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angol nyelven:
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_II:_The_Sith_Lords
http://xbox.ign.com/articles/569/569096p1.html
Magyarul (az IGN cikk fordítása):
http://www.rpgvault.hu/?id=950
És egy remek linkgyûjtemény, amit bátran használhatsz legközelebb
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Knights+of+the+Old+Republic+The+Sith+Lords&btnG=Keres%C3%A9s&meta=
Remélem, megtaláltad, amit kerestél.
A kotor2 könyvtárába is van két ilyen fájl azt ird felül másold be a fõ könyvtárába nem nehéz és utánna már magyar lesz!
Hy
Suha Ákos az isten
köszönök mindent!
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
amúgy köszönök mindent! tovább juotam, a hologram táncosoknál lévõ mukival is kellet beszélnem, már a királynõért megyek! mármint megmenteni. mert polgárháboru van
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Onderonon vagyok, és egy gyilkoságot kell kinyomozni. egy orvost gyanusítanak ezzel, kire szükségem lenne, hogy bejusak a palotába.
Valami pincér droid vagymi eddig eljutotam... de tovább nem...
Tudom, hülyén hangzik, de pl a régi kártyám esetében a legfrissebb driver-rel ugyanez a probléma lépett fel, feltettem egy régebbit, s már ment is. Persze lehet, hogy egyedülálló eset, de egy próbát megér, ha a frissítés nem jön be.
Volt egy olyan bug is (egy cimborámmal, mástól errõl még nem hallottam), hogy ha az AA nem volt bekapcsolva, akkor kifagyott valami hibával 😊
Valaki tud arról valamit hogy kb mikor lesz kész a kotor2 teljes magyarositása?
A dantooinon vagyok de itt már sajna sok az angol szöveg és igy elég nehézkes a továbblépés!
Valaki tudja?
Sziasztok!
^^
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Viszont a WIP report szerint már csak 25 javításra váró hiba van, szóval egy, max két hónapot adnék a dolognak.
Ha nincs akkor mikorra lesz kész.
Én vírusra gyanakszom, bár jóllehet víruskeresõ nem ismerte fel (de ez még nem kizáró ok)
Spread De Love!
---
NIggA: nekem is másolt van és nem fagy ki
broman: szerintem frissítsd a vdeiókártyadrivered a legfrissebre, talán az megoldja a gondokat
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Látom sokan keresnek magyar végigjátszást. itt egy tipp:
www.starwars.hu Itt "StarWars.hu Center" majd "gamez", "PC/konzol játékok" és itt keressétek meg a Star Wars KotOR 2-t.
Itt van egy raklapnyi info (leírás, karaktere, stb.). A lap alján van a végigjátszás, ide kattintva bolygókra bontva vannak meg a küldetések meg egy csomó tipp is. Aki elekadt annak sokat segíthet.