Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naná. Nem csak történeti, de álatalános áttekintéssel is szolgálnak az alábbi oldalak.

Angol nyelven:
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_II:_The_Sith_Lords
http://xbox.ign.com/articles/569/569096p1.html

Magyarul (az IGN cikk fordítása):
http://www.rpgvault.hu/?id=950

És egy remek linkgyûjtemény, amit bátran használhatsz legközelebb
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Knights+of+the+Old+Republic+The+Sith+Lords&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

Remélem, megtaláltad, amit kerestél.
hello. tudtok adni egy linket ahol levan írva hogy miröl szol ez a game?

Devil Blade
köszi az info-t

Suha Ákos az isten

már amennyi magyar lesz

hello!
A kotor2 könyvtárába is van két ilyen fájl azt ird felül másold be a fõ könyvtárába nem nehéz és utánna már magyar lesz!
Hy
Devil Blade
Hé valaki pls segítsen mert nem tom felrakni a magyarosítást, letöltöttem erröl az oldalrol ( http://kotor2.extra.hu ) az asztalra mentettem és ott van egy rar fájl na az kicsomagolom és van két fájl az egyiknek dialog.md5 ,a másiknak meg dialog.tlk na ezekkel mit kell csinálni nem tudom remélem majd valaki megmondja nekem a választ vagy valami mást mond az sem baj elõre is köszi az egészet ...😄

Suha Ákos az isten

na végig vittem! igen világos oldalal.

köszönök mindent!

SiZo91
látom, akkor világos odlalon jáccol 😄 dark side powaaa 😄 a sötét oldal a király :K

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

sajna nem ez kell, az adot bolygó nincs benne.

amúgy köszönök mindent! tovább juotam, a hologram táncosoknál lévõ mukival is kellet beszélnem, már a királynõért megyek! mármint megmenteni. mert polgárháboru van

nézd meg itt a végigjátszést :

star wars KOTOR 2 végigjátszás

Remélem tudtam segíteni
nem jöttem ebõlrá... de kösz, még szerencsétlenkedek egy kicsit. kösz...

Wanax
Az tényleg elég sz*r küldi, énis sokat szívtam vele. Arra emlékszem, hogy nem kell másik térkép részletre menni a kocsmában és a mellette lévõ szemét dombon plusz a boltos robot bevonásával meg lehet oldani a küldit. Azt ajánlom hogy mászkálj körbe a kocsmába és beszélj mindenkivel egymás után, azt hiszem azzal a fickóval kell a legtöbbet beszélni aki valami haverja volt annak aki meghalt. Remélem tudtam segíteni, de már sajna énse emlékszem sokmindenre belõle 😞

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

jó és nála? vele is elbeszélgettem már.

SiZo91
a kocsmában kérezd meg a Nikko nevû pasast, beszélgess el újra vele és ha vége van, akkor ki kell menni 12 óránál egy protokoll droidhoz

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

kérlek, de mien tehnikus??? mien droid? csak annyit álapított meg, hohy szét van törve

Huh asszem kell keresned egy technikust aki vissza tudja játszani hogy mit látott a droid. De régen vittem már sry, több nem jut eszembe hogy volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

addig eljutotam. onan tudom hogy ott van a pincér droid... darabjai. és most hogyan tovább?

Asszem odakint a szeméttelepnél kell körülnézni. És ott lehet a nyomra bukkanni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hello, ismét bele kezdtem a játékba és ismét ugyan ott akadtam el.
Onderonon vagyok, és egy gyilkoságot kell kinyomozni. egy orvost gyanusítanak ezzel, kire szükségem lenne, hogy bejusak a palotába.
Valami pincér droid vagymi eddig eljutotam... de tovább nem...

...aztán, ha a driverfrissítés nem jön be, próbáld meg esetleg visszabutítani.
Tudom, hülyén hangzik, de pl a régi kártyám esetében a legfrissebb driver-rel ugyanez a probléma lépett fel, feltettem egy régebbit, s már ment is. Persze lehet, hogy egyedülálló eset, de egy próbát megér, ha a frissítés nem jön be.
Volt egy olyan bug is (egy cimborámmal, mástól errõl még nem hallottam), hogy ha az AA nem volt bekapcsolva, akkor kifagyott valami hibával 😊
SiZo91
próbálj meg egy videókártyadrivert frissíteni

kártya csere elõtt ment a Game milyen furcsa,! amugy angolul IS simán ki lehet játszani😄 legalább gyakorlás picit!

csááá! 2006 ban már kijátszottam ezt a játékot! a Videokártya cserém óta feltettem ujra a Gamet csak Nem indul el, mert amikor betölti az elejét Kilép ÉS Hibajelentést ir ki:S aki tudja miért van ez szoljon thx <#wave>

Nem a fontos dolgok szerinti sorrendben mennek hanem ahogy a dialogok vannak a játék fájljában. Ott szt hiszem krakter/helyszínenként vannak rendezve vagy hogyan.

mert a fontos szövegek le vannak forditva?
SiZo91
ne legyél türelmetlen, örljél, hogy csinálják....hát figy, ha nem tudsz várni így jártál...más már rég végigtolta, és mindenki értette a sztoriját teljes egészében.... -.-'

de mindig adnak ki frissitéseket mikor lesz a következõ a fontos dolgok jó lenne forditva!?
SiZo91
júliusra ígérik, de már a 80% kész van ^^ és ha van akár egy nagyon kicsi angoltudásod, akkor simán érted a sztorit + tovább tudsz menni, amúgy az állást a http://kotor2.extra.hu-n megnézheted

sziasztok!
Valaki tud arról valamit hogy kb mikor lesz kész a kotor2 teljes magyarositása?
A dantooinon vagyok de itt már sajna sok az angol szöveg és igy elég nehézkes a továbblépés!
Valaki tudja?
Sziasztok!
GoKu x
igen ott vagyok, de közbe rájöttem. a terminálnál kell kinyitni az ajtót. csak avval a kis szerkentyûvel amivel t3közelébe lehetett felszedni. amit én ugye elfelejtettem. nah de nyomom is tovább mert igy magyarul érdekes ám<#vigyor2> és thx a választ!

SiZo91
hát én nem tom, de 1000%, hogy a felsõ terminálnál kell kinyitni. de most ugye ott vagy, ahol van egy emelvény egy terminállal ás látod az ebon hawkot, és a terem bal és jobb oldalán van egy ajtó és a balt szeretnéd kinyítni? mert ott az emelvényen lávõ terminállal kell, és nekem asszem nem kért tüskét, és kinyitotta

GoKu x
1x régen mikor votl xboxom végigvittem, de most elfelejtettem és nem megy vmiért! én is épp ott vagyok, fel is megyek a panelhoz, de nem nyitja ki az ajtót. 1tüske kell hozzá, de nekem 4 is van. msot mivan iylenkor??

Walaki meg tudná mondani hogy T3-M4-nél eljutottam egy olyan javításig a számítás/javíttás volt egyszerre meg csináltam és most van valamilyen meditációs opció T3-al. De nem csinál semmit mert a következ opció valami olyasmi hogy ( jó majd meg várom hogy szerzel valami sérülést) lehet hogy valamit félre értek örülnék ha valaki meg mondaná hogy mit kell csinálni?
TIBI
Én a GameStar DVD mellékletérõl tettem fel a magyarítást(áprilisi vagy májusi szám volt), az kb. 75 %-os.

^^

SiZo91
legalább lesz még egy ok, hogy végigtoljam a játékot ^^

itt nyomon követheted

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jön, amikor jön. Nem tettek közzé hivatalos érkezési idõt, lévén szabadidejükben csinálják, õk sem tudják pontosan, mikorra lesznek kész.
Viszont a WIP report szerint már csak 25 javításra váró hiba van, szóval egy, max két hónapot adnék a dolognak.
Az a mod amiben a kivágott jelenetek vannak az kész van?
Ha nincs akkor mikorra lesz kész.
HIE
XP-m van. Mivel vírust sehogy nem talált, sztem rendszerhiba lesz. Hétvégén újratelepítem Windows-t. Addig meg csak kibírja 😄 Mert amúgy az egész géppel hadilábon állok, csak ennél a két játéknál érzékelhetõ a legjobban.

SiZo91
tedd fel a NOD32-t frissítsd és csináélj egy mélyrehatót. ellõbb piszkálj bele a beállításokba, hogy töröljön minden vírustól fertõzött fájlt. ha nem talál semmit, szerintem rakd újra a rendszered. amúgy milyened van vista vagy xp? mert vistánál akármi elõjöhet 😄

HIE
Ez már biztosan nem a játék hibája... Régebben is lefagyott néha a játék, de egy idõ után kiírja a hibaüzenetet, azt kilépt, vagy mástnem atgr+ctrl+del kombinációval kilépett. De most már sokkal gyakrabban lefagy, és közben zörög is... Serhogy nem lép ki, újrakell indítanom a gépet. És lényegesen gyakrabban. Mindkét Kotor esetében igaz. Van valakinek ötlete, hogy mitõl lehet?

Én vírusra gyanakszom, bár jóllehet víruskeresõ nem ismerte fel (de ez még nem kizáró ok)

HEllo valaki tudna nekem segiteni a star wars episode 1 raceben csak az a baj h az autorunnál amikor rákattintok az installra nem indul el.Lécci segitsetek.Elöre is ksözönöm !!!!
N1ggA
úgy értem, hogy több fajta másolat van, lehet, hogy az õvé egy rossz verzió. Amúgy én se vettem meg 😊

Spread De Love!

SiZo91
olyan 80%
---
NIggA: nekem is másolt van és nem fagy ki
broman: szerintem frissítsd a vdeiókártyadrivered a legfrissebre, talán az megoldja a gondokat

N1ggA
gondolom az, hogy tört

Spread De Love!

broman191
csá! Havernak kifagy a játék, azelején a karigenerálás és a videó után... Mi a hiba?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nandusz
Na kijött a legújabb magyarítás (2007-05-28). Szerintetek ez hány százalékos lehet, mert errõl nincs tájékoztatás a http://www.kotor2.extra.hu/ oldalon?

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Hi!

Látom sokan keresnek magyar végigjátszást. itt egy tipp:
www.starwars.hu Itt "StarWars.hu Center" majd "gamez", "PC/konzol játékok" és itt keressétek meg a Star Wars KotOR 2-t.
Itt van egy raklapnyi info (leírás, karaktere, stb.). A lap alján van a végigjátszás, ide kattintva bolygókra bontva vannak meg a küldetések meg egy csomó tipp is. Aki elekadt annak sokat segíthet.
SiZo91
ugye most ott vagy, amikor vagy egy terembe és három kijárat van és feltudsz menni egy részre ahonnan látod az ében héját? ott azt kell csinálni, hogy felmész arra a részre, ahonnan látod az ebon hawkot és ott találni fogsz egy terminált. ott szépen kinnyitod azt az ajtót és mehetsz tovább

SiZo91
csûcsá evribádi. na most vittem ki a gémet és nekem nagyon teccett, történetileg szerintem sokkal jobb, mint az elsõ rész, benne vannak a hozzávalók, amik bejönnek nekem és jobb is. amúgy setét oldalon vittem végig férfi karakterrel. csak azt sajnálom, hogy vége van. most egy 70-75%os magyarítással toltam (letölthetõ: www.kotor2.extra.hu, majd ha kijön a 100%, akkor elõlrõl nyomom sötéten, mert a világost nem szeretem 😄 most azon filózok, hogy megint újrakéne 😄 az elsõnél nem fiklóztam és nem is vittem.