Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ha a játékokat vesszük alapul még hozzá, akkor még volt rajtuk kívül. (a Jedi sorozatra gondolok)
Ezt mindenki tudja, aki végigtolta. És nemtom milyen kérdésrõl beszélsz, az elõzõ két hszedben nem volt kérdõjel...
CSAK a Fradi
de a kérdés továbbra is fent leng
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bug.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elbeszélgetek velük (fogalmam sincsen igazából mirõl is pontosan), aztán megjelenik a banya és elszívja az életerejüket...
Nyilvánvalóan nem darkos a karim, van olyan párbeszéd, hogy életben maradnak, vagy mindenképpen meghalnak?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
azért köszi!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
"The trees move. Do you not see it?"
Vegigtoltam mar 2x egyszer jo oldalon aztan a soteten .
Most lenne 1 kerdesem, hogy kell a kodokat hasznalni?Az eddig tiszta hogy a kotor2.inibe be kell irni, hogy EnableCheats=1 aztan a ' karakterrel elo lehet hivni 1 konzolt es oda irni..csak az a baj hoyg a ' nem hoz elo semmit? Vagy ha nem igy kell akkor valaki irja mar le hogyan kellene csinalnom😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Így sztem annyira nem nagy spoiler. Bár lehet vannak akik még nem.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
amúgy tovább jutotam, de most a halat kellene el kergetnem. de nem akarom megölni, de ez a tartájba való betöltögetés nem megy...
Nem mintha nagyon csalásra használnám, bár mivel már jópárszor végigvittem, egy-két változtatás nem árt. pl Carth-ot Jedinek, meg ilyenek... egy két plusz fénykard.
Amúgy volt még más lehetõséged is. Kártya feltörés meg a dokkokba betörés.
A faggatás meg kínzás okos alkalmazásával kivitelezhetõ. Ha abszolúte nem megy, ott a végigjátszáshoz a link a 6449-es hozzászólásban.
CSAK a Fradi
amúgy lenne egy kérdésem, a Kotor 1 terén:
Maanán mit kell csinální??? mert amit lehetet bejártam...
Elakadtam Nar Shadaan és a francért sem tok tovább menni. Meg nem találom meg az itteni jedi mester. Hogy hívjam fel magamra az excange figyelmét.
Segítsetek létszi !!!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ott vagyok hogy megöltem mindenkit és kiraboltam valami sith sírt utánna megmentettem a királynõt,és utánna nemtudom melyik bolygora kell menjek és ott mit kell csináljak.Ha tudtok segitsetek
elõre is köszi.
Fõleg, hogy most 70%ban kb. magyar, nagyon zsír. Majd ha kijön a teljes magyarosítás végigtolom 7.edszerre is 😄.
Szntem amúgy elég idegesítõ, hogyha olyan karaktert választasz (most nem jut eszembe melyik8), akinek az erõ a specialitása, kb. a 2. bolygóig elég rendesen meg kell vele szenvedni!
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Korábban már Bao-Dur is meghalt, csak az kellemetlenebb volt, mert Dantooine közepén vettem észre, hogy meghalt még Nar Shaadan <#rinya>#rinya><#nyes>#nyes>