Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ketõröl tudunk... a zöld Joghurt és OBI van Kenobi...
amúgy ha a játékokat vesszük alapul még hozzá, akkor még volt rajtuk kívül. (a Jedi sorozatra gondolok)

A Birodalom idején is azt hitték, hogy teljesen kihaltak, aztán mégis maradt az a maroknyi...

az a kérdésem, hogy ha az utolsó Jedik meghaltak és még mi is sötét oldalra állunk... akkor hogy maradt fent a rend?

Terminátor14
Mivan???

Ezt mindenki tudja, aki végigtolta. És nemtom milyen kérdésrõl beszélsz, az elõzõ két hszedben nem volt kérdõjel...

CSAK a Fradi

csak... mert aki még nem játszot...

de a kérdés továbbra is fent leng

Terminátor14
És ezt most miért nekem írod?

CSAK a Fradi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De velük kihalnak a Jedik! Fõleg ha sötét karink van! Mert ha jó akkor még megértem, de ha sötét...

Terminátor14
Semmiképp nem tudod megmenteni õket.

CSAK a Fradi

Fantusz
Igen, én is beleestem ebbe a hibába... sokat szenvedtem vele, mire rájöttem, hogy vissza kell kérdezni, és csak azután letenni a fegyvert, amikor a banya szól, hogy szerinte nem akarnak ártani.
Bug.

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az angol tudásom meglehetõsen hiányos, nem tudom, hogy meg lehet-e menteni a három Jedi mestert a Dantooinon...
Elbeszélgetek velük (fogalmam sincsen igazából mirõl is pontosan), aztán megjelenik a banya és elszívja az életerejüket...
Nyilvánvalóan nem darkos a karim, van olyan párbeszéd, hogy életben maradnak, vagy mindenképpen meghalnak?

Lacee
hát, akkor ez is közrejátszhatott. bájos... többszört ki is vágott desktopra, az elsõ résznél sosem volt ilyen. várom a TSL restoration projectet, biztos sok érdekes dolgot "nyitnak meg" majd.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

nekem volt ilyen... de normálisan tovább tudtam jutni.

HiPPoNaX
Van amugy egy ilyen bug, ha azonnal leteszed a fegyvert, amikor Atris szolgai kerik es nem kerdezel elsore vissza, akkor kiakad a jatek es nem tudsz tovabbjutni.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Lacee
úgy tûnik egy mod zavarta meg a játékot - kiszedtem mindent az override mappából és megjavult az egész.

azért köszi!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ilyen hibám anno nekem is volt, de simán letudtam. Mikor bemész a cellákhoz akkor ugyanúgy diskurálnak benn a népek. Utána meg egyszerûen válasszad ki kíséretül ezt a két karaktert. Ott lesznek melletted és tuti veled is mennek majd.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lacee
van egy kis problémám: már többször végigtoltam a játékot, de most újból elõvettem, épp telos jeges részén vagyok, a secret academyben. a gondom az, hogy miután beszéltem Atrissal, a társaim közül csak bao-dur van a force-cage-ekben, kreai és atton ott ácsorognak a bejáratnál, és nem tudopok velük beszélni sem. ez azért gond, mert így lelépni sem lehet a bolygóról... valamit rosszul csináltam, vagy bug? van egy autosave-em a robotos harc elõtrrõl, de onnan játszva ugyanez történik. szerintetek mi lehet a gond?

roblee
Jól csináltad, de fogadd meg Calver tanácsát és állítsd át a billentyûzeted angolra. A másik meg az, hogy nem hoz elõ konzolt a kotor2, vakon kell begépelned a kódokat. Elõtte próbáld ki word-ben, hogy hogy tudod helyesen beírni, csak aztán jöhet a játék. <#wink>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

MarkBlade
hI!
Ennek soha nem lesz kész a magyarítása? 😊
Calver
emlékeim szerint át kell állítani a billentyûzet-kiosztást angolra.

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!
Vegigtoltam mar 2x egyszer jo oldalon aztan a soteten .
Most lenne 1 kerdesem, hogy kell a kodokat hasznalni?Az eddig tiszta hogy a kotor2.inibe be kell irni, hogy EnableCheats=1 aztan a ' karakterrel elo lehet hivni 1 konzolt es oda irni..csak az a baj hoyg a ' nem hoz elo semmit? Vagy ha nem igy kell akkor valaki irja mar le hogyan kellene csinalnom😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Meg én, de az elsõt nem vittem végig, csak picit.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

pl. én

Terminátor14
Nem egy emberrõl tudok, aki elõször a 2. részt vitte végig 😊

CSAK a Fradi

Shaman
feltételezzük,hogy aki ebbe a topigban van az már végigvitte az elsõ részt,s tudja.
Így sztem annyira nem nagy spoiler. Bár lehet vannak akik még nem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Terminátor14
Ehh, köszönjük, hogy leírtad nekünk....azért betehetted volna spoilerbe.

CSAK a Fradi

na, végig vittem az egyet is! így a ketõ egymás mellet piszokjó... jó kis meglepi volt hogy én vagyok Raven Fúl világos karival...

magyarul???

amúgy tovább jutotam, de most a halat kellene el kergetnem. de nem akarom megölni, de ez a tartájba való betöltögetés nem megy...

HIE
Újratelepítem a gépem, erre nem jön be savegame editor. Próbálom megynitni, de semmi...

Nem mintha nagyon csalásra használnám, bár mivel már jópárszor végigvittem, egy-két változtatás nem árt. pl Carth-ot Jedinek, meg ilyenek... egy két plusz fénykard.

Közben leesett, hogy kevertem az elsõ résszel a Sith faggatást. Storno az egész. De ettõl ha valaki elakad még mindig meglesheti az ezernyi végigjátszás egyikét ami a neten kering.

Milyen bolygó nincs rajta min?

Terminátor14
www.gamefaqs.com-on nézelõdj...

CSAK a Fradi

figyelj, az a bolygó nincs rajta

Sith, nem shit.
Amúgy volt még más lehetõséged is. Kártya feltörés meg a dokkokba betörés.
A faggatás meg kínzás okos alkalmazásával kivitelezhetõ. Ha abszolúte nem megy, ott a végigjátszáshoz a link a 6449-es hozzászólásban.

Jogos. <#eljen> Félregépeltem. <#szomoru1> 6449

ki kell faggatni a shitet de nem megy

Terminátor14
Menj be a köztársaság követségére, beszélgess el a fõnökkel, onnantól talán beindulnak az események.

CSAK a Fradi

segíts a rászorultakon. úgy észre vennek. Továbbá Voga (az a nagy kukac) na naki is segítsünk.

amúgy lenne egy kérdésem, a Kotor 1 terén:
Maanán mit kell csinální??? mert amit lehetet bejártam...

tarti19
Srácok érdemes update funkcót igénybe venni?
amúgy lehet kapõni még KOTOR 2-t kis hazánkan?

N1ggA
6449

Spread De Love!

wedge31
Az érdekes lesz mivel #6468-nál tartunk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

6649-es hozzászólás...

Segítsetek !!!

Elakadtam Nar Shadaan és a francért sem tok tovább menni. Meg nem találom meg az itteni jedi mester. Hogy hívjam fel magamra az excange figyelmét.
Segítsetek létszi !!!
Pedig õ az egyik legjob ütõgép. Csak elõreküldöd azt darál, ajánlatos kétkezesre fejleszteni és közelharcra gyúrni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ha már minden bolygon voltál, akkor, a Datoinra vagy hogy hívják, ahol hajdanán a Jedi akadémia volt. a felsõ emeletére kell mened.

Szevasztok tudnátok segiteni nekem?
Ott vagyok hogy megöltem mindenkit és kiraboltam valami sith sírt utánna megmentettem a királynõt,és utánna nemtudom melyik bolygora kell menjek és ott mit kell csináljak.Ha tudtok segitsetek
elõre is köszi.
sztem, meg a maga nemében a csapat kihagyhatatlan része. piszokjó ezermester

Tavaly már vagy 5ször végigvitte, vagy nemtom. Lehet, h már 2 éve volt, de most újra elkezdtem tolni és megint csak megfogott tisztára 😊.

Fõleg, hogy most 70%ban kb. magyar, nagyon zsír. Majd ha kijön a teljes magyarosítás végigtolom 7.edszerre is 😄.

Szntem amúgy elég idegesítõ, hogyha olyan karaktert választasz (most nem jut eszembe melyik8), akinek az erõ a specialitása, kb. a 2. bolygóig elég rendesen meg kell vele szenvedni!

SiZo91
én bao-durt mindig a hajón hagyom, mert egy nyomorék ^^

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Ebbõl is látszik, hogy milyen maradandó nyomot hagyó személyiség... mármint hogy csak egy/több bolygóval arrébb vetted észre, hogy behalt <#nyes>
HIE
Véletlen egymás után kétszer megöltem Hópihét <#whatever> BUG-nak köszönhetõen sajna eltávozott a hajóról, betöltöm megint, erre megint kinyiffan, végül 3-ra szerencsére már rendesen fejezõdött be a csata. <#nyes>

Korábban már Bao-Dur is meghalt, csak az kellemetlenebb volt, mert Dantooine közepén vettem észre, hogy meghalt még Nar Shaadan <#rinya><#nyes>