Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát XP kilõve. Crackelt vistát meg nem akarok feltenni, mert kimaradok a naprakész javításokból.
Utána nézek ennek az enerprise editionnak.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Viszont azt nemértem, lehet h kijöttem a formából, de a 2. részben nemlehet egybõl visszautazni a replülõre ugye? mindig vissza kell sétálni meg ijenek, nem?
Handmaiden + Visas powa 😄
--
krisztajo: nem baj, ez egy lehetõség a játékban és én kiaknáztam. meg a 2-ben a za nem jó, hogy akárhányszor belenézel ugyanabba a tárolóba mindig mást találsz benne, persze vannak kivételek, de az esetek 90%-ban mindig más. ezért gondoltam, hogy jó ötlet lenne kitolni 50esre és megtettem.
Én Kreiát én egyáltalán nem utálom, azt se tudom miért utálják annyira, a jedi hiszemûek, hát igen õk utálhatják, de én teljesen a sitke útját járom és nekem Kreia elég szimpi kari 😊
én azzal nem értek egyet, hogy 2 egykezes kard erõsebb mint egy kétkezes. ha 2 egykezessel nyomulsz kétszer annyi kristály és fejlesztés kell, mint a kétkezeshez, ebbõl a szempontból az jobban megéri. mondjuk a 2 kétkezes fighotot azért favorizálám, mert úgy "erõsebbnek" néz ki a akri, meg látványosab a harc, de más szempontból nem választanám. a a best az egykezes kalsszikus fénykard.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Calver! Kövezz meg de én nem tudom Kreia-t teljesen utálni! Nem szimpi az biztos de már rég láttam ilyen jól megalkotott karaktert! <#eljen>#eljen> Ezt tiszteletben tartom! Szerintem a KOTOR 2 fõként miatta is volt ilyen élvezetes (még akkor is ha alávaló kavaró vén banya)!!! <#felkialtas>#felkialtas>
Bucsek! Szerintem mindenképp sima fénykarddal menj, lehetõleg kettõvel! Sokkal nagyobb sebzést lehet rá fejleszteni mind a duplára és még kettõ is lehet nálad! A fénykard használó kariknál feltétlenül kell a kétkezes harc ha igazán hatékony akarsz lenni (akkor ugyanis nem jár semmi büntetés a használatára)! Ja és így a kifejlesztett gyorscsapással két karddal leversz mindenkit!!! <#eplus2>#eplus2>
Mama2! Figyelj a legegyszerûbb ha ilyen sokszor elakadsz hogy letöltöd a végigjátszást magadnak!!!! <#nezze>#nezze> Én három elérhetõ magyar nyelvûrõl tudok! Írd be google-be biztos kidobja! <#awink>#awink>
akkor inkább folytatom az utam az 1kezes kardok iránt. de kivan fejlesztve asszem a kétkezes párbaj, akkor az nemkavarhat be ha 1kezes a fegyo ugye?
50. szint van a játékban, úgyhogy nagyon nagy esély van rá, hogy megkapd, de ha most akarod , akkor szedjél le egy save game editort, abban kiveszed a kétkezes harcot, és kicseréled a párbaj featre. innen letöltheted: ttp://syws.extra.hu/index.php?dirpath=./kotor2_cuccok&order=0
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Vagy mind2 is lehet ha kifejlesztem a párbajt a 2kezes mellett?
vagy haggyam a fenébe kezgyek uj karit ?😄😄😄😄
http://youtube.com/watch?v=7xq-pNJyU7I
CSAK a Fradi
a probléma ezzel: értelmetlen. legjobb ha a karakterek alacsony szintûek és a cuccaik jók inkább. (tisztára mint WoWban a twinkelés <#nyes>#nyes>) szerencsére így nem is fáj annyira az ember szíve ha úgy dönt h a széttápolt kriptaszökevényt nem viszi magával, helyette pedig valaki olyat választ aki... picsába, nem jut eszembe semmi frappáns Kreira-alázás. <#rinya>#rinya>
"The trees move. Do you not see it?"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
1. ha annyira be akarsz menni, akkor indítasz új karit
2. folytatod a játékot, mert semmi extra dolog nincsen ott
Es Coorta holo logjat, hogy lehet megnezni?
Bucsek! Nos ez tényleg egy érdekes video! Az említett hölgyeményt én sem tudom beazonosítani. <#fejvakaras>#fejvakaras> Egyébként az az Onderonon az Iziszi csata. De abban biztos lehetsz hogy Atris nem megy a Telosról sehova. <#ejnye1>#ejnye1> A fátylas buxa tényleg jó de fõleg az elején amíg alacsony szintû azért nem árt vigyázni rá mert elég kevés az életereje és ha többen támadják leverik. Késõbb ezzel már nem lesz gond! A vég giga? <#nevetes2>#nevetes2> Hát lehet hogy most csalódást okozok neked de Ö a játék legerõsebb karija! Miután tanácsos brutális erõhasználó képességei vannak és ha a csapatban van 7%-al több xp-t kapsz. Nem beszélve arról hogy az erõkötés miatt ha Ö erõt használ az rád is hat is vicaverza. Ha kifejleszted nála a sztázist és az erõforgó szelet egy egész csapatot megkínál egymaga! <#eplus2>#eplus2> (Ja és ne felejtsd fejleszteni vele többször is a kristályodat! )
Az említett helyen az tényleg bug. Ott csak úgy mehetsz tovább ha elõször ellenállsz csak akkor folytatódik megfelelõen a játék máskülönben el sem repülhetsz a bolygóról. <#felkialtas>#felkialtas> De más buggal én sem találkoztam.
Szabi! A három fénykard nagyon baró valóban. De megküzdeni nem kell velük, csak elkell futni elõlük és ha nyomodat vesztik újra mehetsz a banyára! <#nyes>#nyes>
Sion nekem nagyon könnyû ellenfél volt! Maxra fejlesztett gyorscsapással levertem pillanatok alatt! <#eplus2>#eplus2> Alig tudott hozzámérni és dumával még bomlasztottam is közben csorikámat!
de a legnagyobb az egész játékban a végén amikor 3 fénykard ellen kell küzdenem amit kreai írányit -.-"
köszi
Bent beszélek a fószerral asszem rakata vagy micsoda õ is nem? na szal kijutok ujra, de nem adom le a Hutnak. Nemlehet valahogy kiszabaditani? mert nemtudtam semmit se csinálni. most nemadtam oda a huttnak hanem megvártam mit a rakaták földjére nem értem, de eltünt a doboz. tehát ott se müködik 😞
utána néztem ennek annak és a trélerben talltam a 1:04 nél egy csajt aki mintha hasonlitana a föntire. vagy nem? vagy akkor ki az?😊
Itt a videjó
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
a poén az h már végigvittem a játékot és most az egyet nyomom ujra, aztán jön ez is 😄 de elfelejtettem, nemmintha sokat számitana, de ha szabadon utazhatok egybõl felszedem a hócsajt magamnak 😄
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT