Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Black Isle-ék nevéhez fûzödik a Fallout, Planescape Torment, Icewind Dale és közük van a Baldur's Gate trilógiához valamint a Lionhearthoz, amiket viszont elsõsorban a Bioware készített - ugyanazok, akik az KotOR elsõ részét. de a Black Isle-nek lényegében semmi köze a KotOR-hoz.
ellenben miután a Black Isle szétment, tagok nagy része az Obsidian-hoz ment át. szóval a KotOR 2-höz, bár kellemetlen, de igen sok közük van... <#szomoru>#szomoru>
legjobb szerintem az lenne egy harmadik rész esetén ha mondjuk a Troika Games - akiknek eddigi mindhárom alkotásuk instant klasszikus volt - eljátszaná az igért újraalakulást, és az új részt az õ kezükbe adnák <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Bucsek! Akkor még nem maradtál le semmirõl sem!!! <#awink>#awink>
"A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen."
Sajnos a bugok terén meg is látszik (igen, a KotOR-ban is), bár félreértés ne essék, szeretem a játékaikat. A Team Gizka is a CD-ken megtalálható anyagból gazdálkodik, inkább örülni kell, hogy ezzel legalább a modderek kaptak egy lehetõséget. Úgy látszik nem csak az NWN esetében meghatározó ez a "feature" 😊
Mellesleg még csak a KotOR elsõ részének a végéhez közeledem (ha egyszer feltelepítem, talán be is fejezem végre), az Obsidian játékaival még nem is játszottam, de a Black Isle Studio mégsem kis referenciát jelent számomra, egyszerûen kíváncsi voltam, mi ez az ellenérzés játékaikkal szemben, én semlegesként, de bizalommal és magas elvárásokkal fogok leülni eléjük.
A Gizka ezekhez a sorokhoz készít ingame jeleneteket.
Egységes rajongói álláspont sose lesz de az eladások és a forumok valamint a NWN esetében a szerverek telitetsége egyértelmüen bizonyitja melyik játék a sikeresebb.
De mivel ez a kotor 2 topicja beszéljünk erröl / ha ezekel játszotál egyáltalán <#ravasz1>#ravasz1> /: " a lucasék fenyegetése " -számomra nem érv vagy kibuvó hogy mért cseszték el ennyire a játék utolsó negyedét.
A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen.
Legalább irtak volna egy közleményt amit névtelenül feldobtak volna a netre hogy nem hagyták befejezni a játékot és így pont az utolsó pályák és a lényeg a történet lezárása lesz gagyi.
Egyrész olyan rajongói nyomást kapott volna a kiadó hogy változtatak volna a korai megjelenésen vagy ha nem ,tudtad volna hogy mit veszel.
Amit pedig a hivatalos fórumon csináltak a megjelenés után hogy leírták mi maradt ki és mit kellet törölni csakhogy szerencsétlen rajongó csak csorgasa a nyálát hát attol kinyilt a bicska a zsebemben.
Erröl szól most a gizka project helyettük probálják meg befejezni a játékot asszem ehhez nem kell comment.
Nekem mivel kedvelem a crpg-ket nem ellenségem az obsidián de szerintem az eddigi munkáik finoman szólva is nyengék ,föleg a Bioware játékaihoz képest amiket folytatak.
Nagyon remélem hogy az alienes crpg-vel végre letesznek valamit az asztalra ami az én értékitéletem alapján is nagyot üt ez azért is fog menni talán mert nem kell semmihez sem hasonlitani.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha akarod odakat zenghetek rola, foleg ha megfelelo pw szervereket keres hozza az ember. Nem egy olyan pw szerver van ahol 4 eve mindig telthaz van, azt hiszem ez elmond mindent.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
segitsetek pls. halottam hogy van egy kristaj amit lehet fejleszteni. najo, de az hol kapom meg? vagy hogy van ez? már 1x végigvittem a amet, akkor asszem emgvolt, de most ssehol semmi 😊 már megvan a 2. képességem az a 2. presztizs vagy micsoda, de még mindig semmi. 😞
Mellesleg nem tudom, hogy hol "kötöttem bele" a magánvéleményedbe, de egy fórumon teljesen természetes, ha a közzétett gondolatok megvitatásra kerülnek, azért írjuk le õket. Ha nem akarjuk véleményünket alátámasztani, megerõsíteni, vagy eltérõ véleményekkel ütköztetni, akkor még mindig megtehetjük, hogy nem reagálunk, ahelyett, hogy mindent kötekedésként élnénk meg. Nem ez volt a szándékom, fogd fel kérdésnek, ha úgy jobban tetszik!
Amúgy magam is úgy vélem, hogy az Obsidian nem rossz fejlesztõcsapat, nem õk jelentik az ellenséget, hanem a záros határidõk.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mellesleg nemcsak én gondolom hogy igy a dolgokat persze én csak akkor mondok véleményt egy játékról ha már játszotam vele igy hiteles a dolog szerintem.
meg a Kotort is...
Csinálják csak az alienes rpg-ét teljes gözzel a kotortól meg egy életre eltiltanám öket.
----
szabi1991: jaja, és nem kell várni a magyaríátsra, hanem rögtön neki lehet ugorni és jáccani 😊
me' akkor tuti lesz PC-s, és tuti magyar felírattal jelenik meg ! 😄DD
Bár én jobban örülnék ha az Obsidian csinálná, most normálisan, a BioWare meg tovább innovatívkodna (mint a Mass Effect).
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spread De Love!
http://pcdome.hu/hirek/14568/uj_kotor_jatek_keszul
Ez a hír istentelenül csodás 😊
BattleTag: zydar#2910
kétpengéjú/noobstick: a daráló. Flurry+Master Speed, nagy +sebzéses kristályok, mész, ütsz, örülsz. igazi nobrainer. az ellenfelek eltalálásával kapcsolatban meg nem kell aggodni. viszont a criticalra esélye nevetséges, szóval itt marad a szép, konstans sebzés.
két kard: kritikus ütéssel kell használni, bár kapsz -5 DEF-et (és?), de stunol is, valamint rohadtul látványos, szóval móka a köbön. a probléma: mindkettõben ki kell fejlesztened h 50% eséllyel criteljen, valamint tele kell pakolni fix sebzést adó cuccokkal (a crit nem duplázza az 1-10 típusú sebzéseket). a másik probléma: meglehetõsen gyenge mindenki kezében aki nem tud Shien stílust. (dupla helyett tripla sebzés ugye criteknél)
egykezes kard: a szegény kotor 2 vesztese. kapsz vele extra találati esélyt és DEF-et ha ráköltessz egy rakás featet. jajjdejó. mindezt egy olyan játékba ahol az übertáp karakterek 8-as ügyességgel nyomulnak, mert Master Energy Resistance és megfelelõ cuccok mellett tulajdonképpen leszarhatja az ember h hányszor találják el. többre mész vele ha leviszed DEXet és felnyomod erõt.
és még egy okosság: "fénykard fortély" v. magyarban milyen nevû képesség (ügyesség módosítót használja erõ helyett) erõsen felejtõs dolog szvsz. miért? mert az ügyesség KotOR 2-ben *felesleges*. beleraksz a Robeodba egy underlayt ami ad 30% energy resistance-ot, egy overlayt ami ad másik 30%-ot, feldobsz egy Master Energy Resistance erõt, majd mániákusan röhögsz azon h tulajdonképpen meg sem sérülsz. na jó, nem teljesen felesleges, de nekem mindig csak 12/14 volt és inkább erõre/bölcsességre/karizmára gyúrtam.
és megint összejött egy kisregény. laza.
"The trees move. Do you not see it?"
A két kardhoz valóban kétszer annyi kristály kell de ez miért lenne hátrány? A játék végére én spec. tele voltam brutálabbnál brutálabb kristályokkal! <#nyes>#nyes> Szerintem pedig a két egykezes fénykarddal néz ki legjobban a harc!!! <#eplus2>#eplus2>
(Jah és a végigjátszást már én is ajánlottam a srácnak! <#nemtudom>#nemtudom>)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.