Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
ne keverjük a szezont a fazonnal, Black Isle Studio nem egyenlõ a Bioware-el!

Black Isle-ék nevéhez fûzödik a Fallout, Planescape Torment, Icewind Dale és közük van a Baldur's Gate trilógiához valamint a Lionhearthoz, amiket viszont elsõsorban a Bioware készített - ugyanazok, akik az KotOR elsõ részét. de a Black Isle-nek lényegében semmi köze a KotOR-hoz.

ellenben miután a Black Isle szétment, tagok nagy része az Obsidian-hoz ment át. szóval a KotOR 2-höz, bár kellemetlen, de igen sok közük van... <#szomoru>

legjobb szerintem az lenne egy harmadik rész esetén ha mondjuk a Troika Games - akiknek eddigi mindhárom alkotásuk instant klasszikus volt - eljátszaná az igért újraalakulást, és az új részt az õ kezükbe adnák <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

SiZo91
meg ha vrookot levágom, akkor alapból õ adja nekem a kardot, és nem adta !

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

SiZo91
az a rohadt nagy helyzet, hogy a meghamisítottam a végrendeletet, odaadom zheronnak, "ideadja" nekem a cuccost, de kiírja,hogy kapok DS pontot, naplóbejegyzés, tárgyak elvesztése és fénykard nuku. meg kipróbáltam, egy régebbi bégigjáccásomból egy mentést, és akkor meg adott fénykardot (ott nem votlam 50es szinten), szal most újrateszem a gémet, ha nem oldja meg akkor kénytelen leszek save game editort használni, mert ez így elég köcsögség, hogy 50es szinten már nem kapok féénkardot

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

SiZo! Fénykardot nem feltétlenül Vrok-tól kapod meg! <#ejnye1> Ha Ö nem adja, kérdezd az adminisztrátor csajt!<#felkialtas> A guberáló holttestétnek visszavitelekor csak akkor kapsz bármit is, ha meghamisítottad a végrendeletet! <#felkialtas> Én a helyedben nem izgulnék egy fénykard miatt nekem a végére volt vagy egy tucat és legalább 6 db használaton kívül! <#nevetes1>
Bucsek! Akkor még nem maradtál le semmirõl sem!!! <#awink>
SiZo91
ekkora egy szemétséget! 50es szinten nem kapok fénykardot vrooktól :S meg az örökségbõl sem, ekkora szívást, kár volt 50re felvinni a karit, most akkor meg hogyan lesz még pluszba fénykardom a társaimnak?

N1ggA
akkor jo 😊

Spread De Love!

Egyelõre semmit, mert mind az EA, mind a LucasArts megcáfolta a hírt.
Játszd végig a kotor elsõ részét, aztán kezd el a másodikat. Az öklendezés garantált!

Boiware csinálja a harmadik részt? Király! Végre újra elfogadható lesz a sorozat minõsége! A megjelenésrõl nem tudunk valamit?

Na igen, az NWN multi részét és modolhatóságat nem is állt szándékomban megkérdõjelezni, kifejezetten single részre gondoltam, így is szólt az állításom. Egyrészt mert inkább single játékos vagyok, másrészt mert a KotOR I-II is az, úgy vélem elsõsorban a harmadik részt is ezért várjuk. Mellesleg az X-COM: Terror from the Deep mellett az egyetlen játék volt, melyet bug miatt kellett annyiban hagynom. (Mentett állások félrerakva azóta is, egyszer talán folytatom, van azóta újabb patch - 1.66-os verzióval játszottam.)

"A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen."

Sajnos a bugok terén meg is látszik (igen, a KotOR-ban is), bár félreértés ne essék, szeretem a játékaikat. A Team Gizka is a CD-ken megtalálható anyagból gazdálkodik, inkább örülni kell, hogy ezzel legalább a modderek kaptak egy lehetõséget. Úgy látszik nem csak az NWN esetében meghatározó ez a "feature" 😊

Mellesleg még csak a KotOR elsõ részének a végéhez közeledem (ha egyszer feltelepítem, talán be is fejezem végre), az Obsidian játékaival még nem is játszottam, de a Black Isle Studio mégsem kis referenciát jelent számomra, egyszerûen kíváncsi voltam, mi ez az ellenérzés játékaikkal szemben, én semlegesként, de bizalommal és magas elvárásokkal fogok leülni eléjük.

: Mint írtam, a single-rõl van szó, hiszen single játékokhoz hasonlítottam.
tudtommal, nem a hiv. fórumon írták ki, mi maradt ki, a játék dialog.tlk-jában találtak a rajongók sok olyan sort, ami egyértelmûen arra utal, hogy megvolt a vége, csak nem lett megvalósítva. Megvoltak a párbeszédek, csak kép nem volt hozzájuk.
A Gizka ezekhez a sorokhoz készít ingame jeleneteket.

SiZo91
én valamit nem értek, összefutok vrookkal, megtanítja nekem az ataro fénykard stílust, elmegy és nem kapok tõle fénykardot :S régen mindig kaptam tõle de most nem :S, meg elviszem, zherronnak a guberáló hottesteket, akkor is kéne kapnom, de nem kapok semmit :S

wedge31
Az NWN egyértelmüen a multira lett kihegyezve az sp csak egy ficsör benne és ebben a tekintetben valamint a sokkal jobban való moddolhatoság miatt a második obsidiános sehol sincs az elsöhöz képest de ezt hiába mondom meg írok neked példákat / mivel én játszotam mindketövel / nem fogod érteni a különbséget mert nem játszotál vele így nem is értem mért osztod itt az észt.
Egységes rajongói álláspont sose lesz de az eladások és a forumok valamint a NWN esetében a szerverek telitetsége egyértelmüen bizonyitja melyik játék a sikeresebb.
De mivel ez a kotor 2 topicja beszéljünk erröl / ha ezekel játszotál egyáltalán <#ravasz1> /: " a lucasék fenyegetése " -számomra nem érv vagy kibuvó hogy mért cseszték el ennyire a játék utolsó negyedét.
A Biowarét vajon nem szokták sürgetni ? egész biztosan igen.
Legalább irtak volna egy közleményt amit névtelenül feldobtak volna a netre hogy nem hagyták befejezni a játékot és így pont az utolsó pályák és a lényeg a történet lezárása lesz gagyi.
Egyrész olyan rajongói nyomást kapott volna a kiadó hogy változtatak volna a korai megjelenésen vagy ha nem ,tudtad volna hogy mit veszel.
Amit pedig a hivatalos fórumon csináltak a megjelenés után hogy leírták mi maradt ki és mit kellet törölni csakhogy szerencsétlen rajongó csak csorgasa a nyálát hát attol kinyilt a bicska a zsebemben.
Erröl szól most a gizka project helyettük probálják meg befejezni a játékot asszem ehhez nem kell comment.
Nekem mivel kedvelem a crpg-ket nem ellenségem az obsidián de szerintem az eddigi munkáik finoman szólva is nyengék ,föleg a Bioware játékaihoz képest amiket folytatak.
Nagyon remélem hogy az alienes crpg-vel végre letesznek valamit az asztalra ami az én értékitéletem alapján is nagyot üt ez azért is fog menni talán mert nem kell semmihez sem hasonlitani.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[Jakuza]
Mar nem azert de az NWN egy izig-verig nagyszeru RPG, az hogy neked nem jon be az egy mas kerdes.
Ha akarod odakat zenghetek rola, foleg ha megfelelo pw szervereket keres hozza az ember. Nem egy olyan pw szerver van ahol 4 eve mindig telthaz van, azt hiszem ez elmond mindent.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

okokok, még csa k most vagyok a dantoinon 😊 elõször nar shadan voltam. most jön a dantuin 😊
Ez nekem mondod??? <#fejvakaras> Én maxra fejlesztettem és überbrutál lett!!! <#nevetes1>
N1ggA
a lényeg, hogy ne legyen benne a fénykardodban, ha fejleszteni akarod

Spread De Love!

A kristály a Dantooine-on van a kristály barlangban. A megszerzéséhez a kindrat királynõt kell legyõzni! Nem tudom hogy sikerült kihagynod??? <#nemtudom> Hiszen a barlangban van a Vrok mester kiszabadítós küldi is. Bár a kristályért még ez elõtt érdemes bemenni hogy a fénykardodat össze tud rakni és az elsõ fejlesztést Kreia-val megtud csináltatni! <#felkialtas> Ha kihagytad talán utólag is megtudod szerezni ha még tudsz a bolygók között szabadon utazni, viszont akkor ne felejts el max..-ra fejlesztetni, azt hiszem háromszor vagy talán négyszer is lehet! <#smile>
haho 😊
segitsetek pls. halottam hogy van egy kristaj amit lehet fejleszteni. najo, de az hol kapom meg? vagy hogy van ez? már 1x végigvittem a amet, akkor asszem emgvolt, de most ssehol semmi 😊 már megvan a 2. képességem az a 2. presztizs vagy micsoda, de még mindig semmi. 😞
Pont ezért érdekelt volna egy-két mondatban - hogy ne legyen nagyon OFF -, miért is gondolod így, mert a második részt nem ismerem (nincsen pénzem minden játékot emgvenni, játszani meg pláne nincs idõm mindegyiken). Egy vélemény mindig hitelesebb, ha alá van támasztva, és ezzel nem támadni akarlak, nem kötelezõ mindig mindent indokolni, de jelen esetben érdekel a téma, és enélkül nem tudok vele mit kezdeni. Az NWN-t tekintve pedig tapasztalatiam szerint nem létezik egységes rajongói álláspont. Maga az NWN1 különben is a multi és a modolhatóság révén váltott ki elismerést, a single játékmenetrõl nem sok embert - pláne tpaasztaltabb RPG-st - hallottam még ódákat zengeni.

Mellesleg nem tudom, hogy hol "kötöttem bele" a magánvéleményedbe, de egy fórumon teljesen természetes, ha a közzétett gondolatok megvitatásra kerülnek, azért írjuk le õket. Ha nem akarjuk véleményünket alátámasztani, megerõsíteni, vagy eltérõ véleményekkel ütköztetni, akkor még mindig megtehetjük, hogy nem reagálunk, ahelyett, hogy mindent kötekedésként élnénk meg. Nem ez volt a szándékom, fogd fel kérdésnek, ha úgy jobban tetszik!

Amúgy magam is úgy vélem, hogy az Obsidian nem rossz fejlesztõcsapat, nem õk jelentik az ellenséget, hanem a záros határidõk.
SiZo91
egyetértek

Muki100
Azért annak hogy a Kotor2 ilyen lett amilyen a Lucasartsnak mint tudjuk nagyobb szerepe van mint az obsidiános fiúknak. Ha még ülhettek volna rajta pár hónapot sokkal jobban összeszedték volna, és legalább olyan ütõs lett volna szerintem mint az elsõ részt, de nekem pont a téma és hangulat miatt fogott meg jobban. Az 1. rész hajazott azért a filmekre, de a 2. komor légköre teljesen egyedi volt és mégis jó.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

wedge31
Engem meg az lepne meg ha nem kötnél bele egy magánvéleménybe ,nem unod még ?
Mellesleg nemcsak én gondolom hogy igy a dolgokat persze én csak akkor mondok véleményt egy játékról ha már játszotam vele igy hiteles a dolog szerintem.

Még nem játszottam az NWN2-vel, de single-ben az elsõ rész elég harmatos (zérus AI, zérus party stb.), de legalább borzasztó bugos. (Nem kifejezetten rossz játék, de nem Bioware-szintû.) Szóval az olvasottak alapján meglepne, ha a második rész alulmúlná.
alienes rpg?! azt már nem! azt jó kezekbe adni!
meg a Kotort is...

wedge31
Remélem ,hogy a Bioware vállalja a harmadik részt és nem adja ki föleg nem az obsidiános fiúknak mert szerintem eddig mindkét folytatás amit rájuk biztak / Kotor 2 , NWN 2 / csak árnyéka az elsö részeknek.
Csinálják csak az alienes rpg-ét teljes gözzel a kotortól meg egy életre eltiltanám öket.

SiZo91
egyetértek veled, hogy az obsidian csinálja, jobb lett a kettõ sztem, és pont ezért 😊
----
szabi1991: jaja, és nem kell várni a magyaríátsra, hanem rögtön neki lehet ugorni és jáccani 😊

most az EA adja majd ki a Kotor 3-at ? 😊)

me' akkor tuti lesz PC-s, és tuti magyar felírattal jelenik meg ! 😄DD

Muki100
Kegyetlenül ownolták a fanokat 😊
Bár én jobban örülnék ha az Obsidian csinálná, most normálisan, a BioWare meg tovább innovatívkodna (mint a Mass Effect).

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

N1ggA
neamzért elöbb linkeltem

Ez az egyik legjobb hír amit ebben az évben hallottam! <#nyes> Remélem nem kell olyan nagyon sokat aludni rá!
😛

http://pcdome.hu/hirek/14568/uj_kotor_jatek_keszul

Ez a hír istentelenül csodás 😊
SiZo91
ez az :K

SiZo91
mi van, kihalt a fórum?

SiZo91
nem szenvedtem, csak 2 órát töltöttem megállás nélküli gyilkolással ^^

Mennyit szenvedtél mire kifejlõdtél 50-es szintre? Én 28-ig tudtam kinyomni, persze semmi farm, vagy ilyesmi!

BattleTag: zydar#2910

SiZo91
ezt az EGYKEZES fénykard sebzést figyeljétek a kezemnél 😛 semmi terõ nem megy mögötte

Calver
na akkor kis okosság fénykaszákról:
kétpengéjú/noobstick: a daráló. Flurry+Master Speed, nagy +sebzéses kristályok, mész, ütsz, örülsz. igazi nobrainer. az ellenfelek eltalálásával kapcsolatban meg nem kell aggodni. viszont a criticalra esélye nevetséges, szóval itt marad a szép, konstans sebzés.
két kard: kritikus ütéssel kell használni, bár kapsz -5 DEF-et (és?), de stunol is, valamint rohadtul látványos, szóval móka a köbön. a probléma: mindkettõben ki kell fejlesztened h 50% eséllyel criteljen, valamint tele kell pakolni fix sebzést adó cuccokkal (a crit nem duplázza az 1-10 típusú sebzéseket). a másik probléma: meglehetõsen gyenge mindenki kezében aki nem tud Shien stílust. (dupla helyett tripla sebzés ugye criteknél)
egykezes kard: a szegény kotor 2 vesztese. kapsz vele extra találati esélyt és DEF-et ha ráköltessz egy rakás featet. jajjdejó. mindezt egy olyan játékba ahol az übertáp karakterek 8-as ügyességgel nyomulnak, mert Master Energy Resistance és megfelelõ cuccok mellett tulajdonképpen leszarhatja az ember h hányszor találják el. többre mész vele ha leviszed DEXet és felnyomod erõt.

és még egy okosság: "fénykard fortély" v. magyarban milyen nevû képesség (ügyesség módosítót használja erõ helyett) erõsen felejtõs dolog szvsz. miért? mert az ügyesség KotOR 2-ben *felesleges*. beleraksz a Robeodba egy underlayt ami ad 30% energy resistance-ot, egy overlayt ami ad másik 30%-ot, feldobsz egy Master Energy Resistance erõt, majd mániákusan röhögsz azon h tulajdonképpen meg sem sérülsz. na jó, nem teljesen felesleges, de nekem mindig csak 12/14 volt és inkább erõre/bölcsességre/karizmára gyúrtam.

és megint összejött egy kisregény. laza.

"The trees move. Do you not see it?"

Igen ezt én is tudtam. Ezért hívtam fel a figyelmet egyik elõbbi hszemben a pom-pom fénykardokra! <#awink> Ettõl függetlenül a plusz tápolást én nem csinálnám, de ez csak az én véleményem. <#ejnye1><#whatever> Mint mondtam Kreiát én sem utálom és nem azért bírom mert sith érzelmû lennék, egyszerûen csak egy nagyon jól megalkotott karakternek tartom! <#nevetes1>
A két kardhoz valóban kétszer annyi kristály kell de ez miért lenne hátrány? A játék végére én spec. tele voltam brutálabbnál brutálabb kristályokkal! <#nyes> Szerintem pedig a két egykezes fénykarddal néz ki legjobban a harc!!! <#eplus2>
(Jah és a végigjátszást már én is ajánlottam a srácnak! <#nemtudom>)
de azért az enyém se olyan rossz megoldás! <#nyes><#rinya>
SiZo91
SZÉT NE VERD A PANELT! ha elolvasnád a naplót, akkor tudnád, hogy a kód valszeg abban a kamerafelvételen hangzik el, ami a terminálon van, szépen nézd meg, és a hk-50-es elmondja, hogy megfordította a kódot, ennyi az egész, meg az összes holonaplót amit felszedtél nézd meg a holo olvasóban, azok nem dísznek vannak ott. meg szerintem ha ennyire elakadtsz semmi értelme jáccanod, vagy fogj egy végigjáccást, és olvasd el azt. már minden kérdésnél, ami kicsit komplikált rögtön segítséget kérsz. használd a fejed és megtalálod a megoldást!

Verd szét a panelt! Ennyi az egész, de valahol megvan a kód is, azt hiszem egy naplóban talán, de nem biztos!
mama2
Köszi a válaszokat. Megint elaadtam: Ott vagyok, hogy van egy ajtó, mellette egy panel, ahol ki lhete nyitni az ajtót, de nem lehet, mert valami kódot kér, és azt én nem tudom😛. Minden hullát,droidot átkutattam, de a kód nincs, csak ilyen feljegyzések. Mi a kód?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Viszont még annyira nem jársz messze, úgyhogy akár újra is kezdheted, de ha nem azzal se vesztessz nagyon sokat, mert még bõven lesz lehetõséged hogy teljesen jó vagy gonosz (jedi vs. sith 😄 ) legyél!
HiPPoNaX
igazabol akkor jarsz jol, ha eltokelten az egyik iranyba huzol, mivel a semleges karakterek lemaradnak emlekeim szerint jonehany dologrol a fejlodes soran

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

SiZo91
akkor középen maradsz se világos se sötét, ami nem jó. már a játék elõtt el kellett volna döntened, hogy milyen oldalra akarsz fejlõdni.

mama2
Most kimentem az ürbe, jött valami hajó tankolni, én meg bementem valahova, és mos gyilkolok. van ilyen hosszú kardom, de van pisztolyom is😛. Kérdésem az lenne, hogy milyen kari leszek, ha az egyik cselekedetemért jó pontot kapok, a másik döntésemmbél meg rossz pontot kapok?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

SiZo91
van hozzá egy validation crack is, amivel tudsz frissítéseket letölteni szal, nincs gond vele