Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
BattleTag: zydar#2910
Meg több kis feladvány is volt.
nem az inventoryban kéne csapkodni, hanem az equip(?) menüben...
"The trees move. Do you not see it?"
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
----
mama2: ha tudni akarod, amikor indítasz új karit, akkor már alapból megvan az a képességed, hogy tudj közelharci fegyvereket használni és azokat tudtommal ki sem elhet törölni. lehet valami bug van a játékodban nem tom, legalábbis nekem alapból bent és és nem lehet kitörölni
A karaktereknél jó ez a "befolyásos" rendszer, de az 1-ben minden karakternek volt egy plusz küldetése is, ami ugye csak akkor jött elõ, ha a megfelelõ helyszínen veled volt az illetõ.
A mostani rendszerrel csak az a gond, hogy nincs lehetõséged az összes karakternél bevágódni, egyszerûen nincsenek annyit veled.
Persze vannak dolgok amik a 2-ben jók pl.: nincs szintkorlát, brutálisabb képességek, a karakterekbõl jedit képezni stb.
Mindig úgy állok neki a játéknak, hogy "na most minden rejtett/bezárt ajtót mögé benézek, feltérképezek mindent", csak valahogy mindig kimarad valami... Most például ez a Vogga "ajtaja".
De ki fogom nyitni azt a nyamvadt ajtót, meg Dantooine-on is bemegyek a szemályzeti szobákba akkor is!!
ui.: szerintem az Onderon/Dxun elég hosszú a többi bolygóhoz képest! A korriban meg nem a hossza miatt üt nagyot ebben a részben, viszont az 1-ben kétségkívül az volt a legjobb pálya.
Az Onderon-Dxun nem volt rossz a sok mandalore küldi miatt illetve Iziszt is jó eltalálták. De még így is nagyon rövid helyszín volt!
De a Korriban! Azok után, hogy az elsõ részben milyen jó küldik voltak minden sírban nagyon nagy csalódás volt, hogy még bemenni sem lehetett egyikbe sem! <#szomoru2>#szomoru2>
De abban igazad van, hogy a KOTOR 2 is egy nagyon jó játék!
Star Wars rajongóknak kötelezõ darab! <#nevetes1>#nevetes1>
Szabi! Igen pom-pom fénykard! Vagyis minden load-nál más. Úgyhogy érdemes az ilyen helyek elõtt menteni és újra próbálkozni, ha olyat ad a játék ami épp nem tetszik. Több helyen is ez a helyzet (pl. Mandalore is ilyet ad ha Dxun-on ha a táborban lévõ küldetéseket megcsinálod neki, most több ilyen hely nem jut eszembe). Úgyhogy a végére szép kis gyûjteményed lehet olyanokból ami épp neked kedves! <#awink>#awink>
ZÓÓÓcsi! Õszintén szólva ezt nem tudom. Én úgy csináltam ahogy leírtam. Igaz utána is szerepelt a dumcsik között a tánc lehetõsége Voggánál de miután én már addigra kizsebeltem nem próbáltam hogy úgy is lehetett volna. El kell döntened visszatöltöd-e egy régebbi állásodat, meg ér-e ez neked egy plusz fénykardot vagy sem!<#fejvakaras>#fejvakaras>
A Kotor 1 nekem is jobban tetszett bizonyos téren: bolygóközi küldetések(ami egyáltalán nincs a 2-ben), történet, fordulatok.
De a 2 harcrendszere (több erõ, skill, stb), valamint a több választható kaszt nagyon bejött.
Kedvenc bolygóm: Dxun, itt jó nagyot hahotáztam a Kex nevû fickón...<#nevetes1>#nevetes1>
Csak ha rossz az ember akkor viselkedjék is úgy nemde?
Viszont sose csinálok gonosz dolgokat ha jó vagyok!
Egyébként tesóm most nyomta jó karival és nem tudott bemenni az ajtókon. Megvédte a Khoonda-t. Valamit nem jól csinálhatott?
Nar Shaddaval egyetértek, tényleg az az egyetlen igazán kidolgozott hely - és persze egyben mocskosul hosszú is -, még talán Onderon-Dxun párost csapnám mellé, az is kifejezetten mókás hely volt <#nyes>#nyes> ettõl függetlenül én is hiányoltam az egész játékból az olyan elmebeteg dolgokat, mint pl az elsõ részben a "fõhal" megkínálása egy kis méreggel vagy a sárkányfogás Banthaval volt <#vigyor1>#vigyor1>
azért ettõl függetlenül sztem igen jó gém a KotOR 2, valamint a CRPG rajongók nem igazán válogathatnak, nem jön ki túl sok gém ebben a kategóriában - de legalább semmi, soha nem fogja ütni a legelsõ Baldur's Gate-et <#nyes>#nyes>
Nekem egyébként több mint 70 óra volt a játék de nem bánom! Mindig maximális végigjátszásra törekszem az emiatt jelentkezõ többlet idõt sosem bántam. <#nyes>#nyes>
Inkább azt sajnálom hogy második részben csak a Nar Shaddaa az egyedüli igazán kidolgozott bolygó ahol kellõen összetett a játék míg az elsõ részben szinte minden bolygó ilyen volt. Az elsõ rész után a Korriban például nagyon nagy csalódás volt. Viszont kaptunk egy csodálatosan kidolgozott karaktert Kreia személyében. Ezzel szemben a többi társ karakter viszont kevésbé lett kidolgozott. Hát egyik szemem nevet másik sir! De az azért kijelenthetem hogy az elsõ rész történetileg jobb volt!
Az altatós küldi csak akkor nyílik meg ha a két munksót a szegényházban kihallgattad bármelyik alapból lopakodási képességgel szereplõ társaddal (nekem ez nem volt gond mert volt ilyen képességem). Majd elmész a csaposhoz és kérsz tõle piát ha elég magas a meggyõzésed bagóért odaadja. Már úgy vállald el a táncot Vogga csatlósánál hogy nálad van. A tánc után simán elalszik a szolgával nem kell törõdni csak simán öntsd bele a kutyatálba és már lehet is az ajtót feltörni. Bent pom-pom fénykard van! Ments és ha nem tetszik a fajtája töltsd be újra! De vigyázz az alvó Vogga miatt az üzemanyagos küldinél trükk kell! Ahhoz hogy sikerüljön elõször fel kell ébreszteni és utána kell beszélni vele újra! <#dumcsi>#dumcsi>
szeretem amikor az emberek a saját hozzászólásukban válaszolnak a kérdésükre <#vigyor1>#vigyor1>
Már 3szor végigvittem( 2 jedi és egy sith) de még nem volt ilyen! Mondjuk most a karizmát csak 10esre vittem és a meggyõzést se fejlesztettem ki csak 4esig! Emiatt lehet ez?
mert ha a társaid követnek akkor nem tudsz átlátszóvá válni, gondolom tudod...
meg szerintem a vörös hajú csaj, alapból tud lopakodni..
legalábbis nekem nemvolt....
(van az a lopakodás mezõ generátor vagy mi, azt tedd fel és simán betudsz menni a társak nélkül..)